| 13.08.2008, 14:41.15 | |
Digi tv ukončení smlouvy.Dobrý den,nevíte prosím někdo jak se ukončuje smlouva s digi tv? |
![]() mart44 |
| 13.08.2008, 14:50.31 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Výpovědí |
![]() alda10 |
| 13.08.2008, 15:18.57 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.zrovna řeším rovnaký problém. asi jim tam jednoduše napíšu dopis (na tu brněnskou adresu ze smlouvy) že končím a hotovo (datum, číslo smlouvy, číslo karty, adresa atd.) uvidí se co se bude dít. |
![]() vortimond |
| 13.08.2008, 15:30.47 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Vypověděl jsem přesně tak, jak píše vortimond. Přijde pak dopis, kde je několik možností. Demontáž technikem, který montoval za poplatek nebo odmontovat sám a vrátit technikovi buď bez paraboly a lnb /přijde potom fa na cca 650 / nebo vrátit komplet /kabel být nemusí /bez poplatku. Nejtěžší je dostat na místo činu technika. Já to odmontoval sám a technikovi předal na pumpě. Fajn den. |
![]() Indi |
| 13.08.2008, 15:31.29 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Nuz vypoved davate vzdy mesiac dopredu a vypovedna lehota plynie vzdy od 1.dna nasledujuceho mesiaca.Potom si pripravte pevne nervy a list vam pride najskor o 6 mesiacov.Nakoniec vratite komplet dealerovi uvedenemu na liste od DIGI |
![]() Bruty |
| 13.08.2008, 15:58.40 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Ja som dával výpoveď koncom mája s platnosťou do konca júna.Odpoveď prišla 31.júla,kde boli uvedené možnosti ako píše Indi.Zariadenie treba vrátiť do 15 dni.Zatial mám kartu aktívnu,ale neviem dokedy. |
![]() katus |
| 13.08.2008, 16:16.32 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Jsem dealer DIGI TV a bohatě stačí, když divák podá písemně žádost o ukončení smlouvy (pozor, musí se to poslat doporučeně!) a pak mi celý komplet doveze. Já s ním sepíšu odevzdávací protokol, převezmu od něj materiál a při nejbližší cestě do skladu to odvezu. Výpovědní potvrzení od DIGI TV zákazník totiž většinou obdrží zhruba za 2 - 3 měsíce (mají totiž výpovědní středisko v Bratislavě a tak to déle trvá) R^ |
![]() Dejf |
| 13.08.2008, 19:32.01 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Aha,zase nějakej chytrák ! |
![]() Dejf |
| 13.08.2008, 20:11.28 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.tak mi dejfe vysvětli proč podepisuješ smlouvu na 1 rok kdyz ti nejsou schopni zrušit službu po 12 měsících ale až po14 až 15 měsících a hlavně ti nevratěj ani kačku i kdyz vypovýš už po 11 měsících jak sami chcou měsíc předem |
![]() šeba |
| 13.08.2008, 21:24.22 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Proboha, samozřejmě, když pošleš výpověď (po 12 měs.), tak už další složenky neplať! Datum, ke kterému výpověďnapíšeš, je směrodatná! To, že to DIGI TV zaregistruje až po pár měsících už není tvoje věc, tak ať se starají. Sama operátorka DIGI TV mi to takto potvrdila a já to tak tlumočím svým zákazníkům. Osobně bohužel přebírám ukončené sady singleboxů skoro několik denně (v posledních dnech), že mám už nacpaný sklad a těším se, až to odvezu do Prahy :lookaround: |
![]() Dejf |
| 13.08.2008, 21:31.42 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.... a čo tak spáliť... a a hotovo |
![]() NR Laco |
| 13.08.2008, 22:54.37 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Přitom by stačilo jen zdražit paušál u duálu např. o 50% na 390,- a lidi by vracet přestali. I u UPC stojí druhá karta(navíc pouze s rodinou) stovku. Tou stejnou cenou si Digi ušila bič sama na sebe. Takhle si to lidi zdarma vymění i kdyby doma druhou tv ani neměli. Jim zůstanou plné sklady těch použitých singlů. Kdo chce kam...pro nás jen dobře, krach jim nepřeju(ne kvůli emu, ale zdražení konkurence). |
![]() Tomik535 |
| 14.08.2008, 03:26.29 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.zas budou boxy,bohužel jetý po cigánech,i tak dobrá zpráva pro nedočkavce po hnusu |
![]() pierrepetr |
| 14.08.2008, 09:06.28 | |
RE: Digi tv ukončení smlouvy.Ptal jsem se a použitý paraboly od DIGI se šrotujou, stejně jsou prý většinou poničené (chápu to, stejně to jsou šity) a singelboxy se vrací výrobci, který je také může sešrotovávat, případně použít nějaké ty součástky (pokud to nevýjde dráž, než vyrobit nový přístroj) Ať žije ekologie, je to hnus velebnosti! :-/ |
![]() Dejf |