Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.08.2008, 16:12.13

HD prijimac-HDMI vystup-nahravanie na HDD

Poradte, HD prijimac, z HDMI vystupom a z hard diskom na ktori sa da nahravat.
uživatel
otik69
13.08.2008, 16:32.17

RE: HD prijimac-HDMI vystup-nahravanie na HDD

Ja jsem spokojen s Fergusonem HF8900. Nahrava na externi disk nebo klicenku USB. Klicenku prenesu k pocitaci a vypalim si DVD. Blue ray nemam, HD nahravky si vypalim jako datove DVD. Kdyz to chci prehrat, tak pretahnu do klicenky a jedu. Idealni stav za malo penez.
uživatel
visper
13.08.2008, 16:43.42

Vantage HD8000S, Topfield TF7710HDPVR - a co tak pozriet prispevky dozadu - kazdy den sa niekto spytuje na to iste ...
uživatel
tibko
13.08.2008, 16:59.12

Neflekuj, dobré řešení je AB IPBox 9000HD

Jde to moc pěkně a je slušně vybavený. 2x slot na karty, k tomu 2x Common interface (Na dekódovací moduly), Možnost hdd, možnost dvou tunerů - na požádání. Software už je slušný, stále se rozvíjí, můžeš přehrávat mp3 z USB flash ve formátu FAT, stejně tak i prohlížet fotky. Umí emu, sdílet karty a pracovat jako server. Ethernet port, OS linux... Intuitivní obsluha. Cena není až tak dramatická... Nakonec, nekupuješ to zase každý den. Chce to ale aby Ti tu první instalaci udělal odborník.
uživatel
bob.r
13.08.2008, 17:08.22

@bob.r.

chci se te zeptat kolik usb pripojek ma Ab 9000 a kde je ma ve predu nebo v zadu, asi v zadu, nebot jsem to na obrazku nevide. Diky za info. :)))
uživatel
hellrider
13.08.2008, 18:30.37

@hellrider

Oba USB jsou vzadu, z toho je jeden USB Host s podporou FAT. Vpředu jsou tlačítka MENU, BACK, FILE, OK, kurzorová tlačítka, tl. power, otvory slotů pro karty a CI a LED display.
uživatel
bob.r
14.08.2008, 08:58.29

já mam taky IPBox 9000 a také ho doporučiji velký skok ku předu od mého poslední přijímače DB 7000
uživatel
1801
14.08.2008, 09:27.53

a jak to vypada se zahrivanim pristroje, ma ventilatorek, jak velikej?? Diky
uživatel
hellrider
14.08.2008, 11:00.50

Funguju vam na druhom tunery kodovane stanice ak zrovna prvy tuner nahrava? Lebo mne nie a pisu ze to ide aj v roznych recenziach, tak by ma zaujimalo ci je chyba u mna alebo nie. Ja ked nahravam a prepnem na iny kodovany program z ineho TP, tak sa mi nahra len tma. Tak isto tma u PIP ak pozeram nieco a dam si PIP u kodovaneho programu z ineho TP (samozrejme program na ktory mam kartu, ktora je vlozena do citacky, ale nejde ani program, ktory inak bezi v EMU).
uživatel
Billysk