Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.08.2008, 11:46.20

DREAM zápisy na kartě

Prosim chtěl bych es podívat na zapisy na moji Gitalce používam Ccam 2.09 a v souboru ecm.info ve složce /tmp nic neni diky za odpověd
uživatel
marcel79
14.08.2008, 12:12.57

RE: DREAM zápisy na kartě

To mi vysvětlete, co všichni na tom CCcamu vidíte? Teda, krom toho, že už to tu používá (a sdílí přes to) kdejaký cyp. Prostě hlavně co možná nejvíc všelijakých karet, z nichž půlka z nich je stejně fake nebo z ohromného distancu... :fuming: @marcel79 Zkus se příště laskavě povívat do vzorového souboru CCcam.cfg ve var/etc... :fuming: Přes webové rozhraní (defaultně na portu 16001) klikneš na kolonku entitlements nebo zadáš tentýž příkaz do telnetové konzoly (default port 16000). :O
uživatel
D2MAC
14.08.2008, 12:21.50

@marcel79 Prosim Ta precitaj si dreambook poriadne a zacni studovat.
uživatel
Bruty
14.08.2008, 13:05.59

@D2MAC

CCcam mi nejlépe spolupracuje s bezdrátovým splitterem a CW bios 5 - když přijdou nějaká chybná data z karty, tak se jí pokusí restartovat a jede se dál. Kdežto newcs tu kartu pak začne ignorovat a musim to restartovat ručně. Radegast ani tu kartu přes splitter nenačte a ostatní s tím také mají silné problémy. Tak třeba proto.
uživatel
wally
14.08.2008, 15:31.58

@wally

Nevěřím, že by správně nakonfigurovaný mgcamd+newcs nezvládl tento problém, co tu popisuješ.
Např. když si v mgcamdu dobře nastavíš parametr N: { XX } a k tomu si v newcs u usera(ů) povolíš sidoverride, aby se při, jak říkáš - "chybných datech" nezablokoval sid, tak věřím, že je tvůj problém vyřešen.

Ono je to spíše tím, že každý se chce hned dívat, aniž by musel cokoliv nastavovat a čekukoliv rozumět, proto bude ten CCcam tak populární. Jakmile ale člověk zajde trochu dále, chce si nalogovat kominikaci při sharingu, EMM-ka, updatovat jedničkové nebo některé dvojkové providery v EMU tak okamžitě začnou mít nad CCcam-em navrch všechny ostatní emulátory. Také nemám CCcam rád kvůli tomu, jak se chová ke kartám na newcamd based serveru, ale to už výrazně odbočuje od tohoto threadu, tak nemá smysl tu o tom tlachat.
uživatel
D2MAC
14.08.2008, 15:54.53

@D2MAC

Věř mi, strávil jsem nad tím dost času, nejde tu vůbec o kombinaci mgcamd + newcs ale o newcs samotný - ten totiž označí kartu jako nevloženou, když z ní přijdou nesmysly (to se občas při bezdrátovém přenosu stát může). Můžeš si to určitě nasimulovat a odzkoušet, když mi nevěříš...
uživatel
wally
14.08.2008, 15:56.42

Taky mi chybí u CCcamu možnost prohlížet zápisy (UPC B5), EMM a ECM, ale tady musim preferovat spolehlivost.
uživatel
wally