| 14.08.2008, 22:56.20 | |
Poplatky Tv - snad Vám to pomůžez webu:I já jsem dostal dopis od advokáta spolu s plnou mocí od české televize, jehož zněním byla naplněna skutková podstata třech trestných činů a to: 1) křivé nařčení z porušení zákona o televizních poplatcích, 2) podvod pro získání neoprávněného prospěchu nepravdivým tvrzením o důkazech a zavádějící interpretací zákona o televizních poplatcích, 3) vydírání výhružkou exekuce a soudního stíhání s uvedením minimální vymáhané náhrady soudního řízení. Tyto trestné činy byly zřejmě spáchány organizovanou skupinou sestávají nejméně z osoby jednající jako zástupce ČT a z druhé osoby jednající advokát, přičemž, pokud osoba jednající jako advokát má skutečně právní vzdělání, pak musel vědět že tyto trestné činy páchá. Jsem přesvědčen, že podání trestního oznámení místně příslušnému státnímu zastupitelství či policii ČR o podezření ze spáchání výše uvedených trestných činů neznámými pachateli každým, kdo dopis vymáhající tv poplatky neoprávněně obdržel, je jediný způsob, jak zabránit raketýrským praktikám právnické mafie. Nezapomeňte, že na právnickou osobu nelze podat trestní oznámení a nejste schopni přímo označit pachatele-fyzickou osobu ani u čt ani u advokáta, protože i ten má zaměstnance a nejste tedy schopen určit konkrétního pachatele. Označením konkrétní osoby-pachatele se vystavujete nebezpečí stíhání pro křivé nařčení, proto neznámý pachatel. |
![]() RAFI007 |
| 15.08.2008, 00:47.11 | |
RE: Poplatky Tv - snad Vám to pomůženevím,nejsem právník,ale domnívám se,možná mylně,že mě někdo musí dokázat,že mám provozovnu a v ní tv přijímač |
![]() pierrepetr |
| 15.08.2008, 10:34.53 | |
Nejdříve je třeba číst zákonNechci se toho zmetka zastávat, taky už si s ním dopisujuale křivé nařčení neexistuje ale pouze § 174 Křivé obvinění (1) Kdo jiného lživě obviní z trestného činu v úmyslu přivodit jeho trestní stíhání, toto se bohužel nehodí, neobvinil nás z trestného činu. Ale máme tu jiné možnosti, myslím, že znění toho dopisu sedí na tyto: § 178 Neoprávněné nakládání s osobními údaji (1) Kdo, byť i z nedbalosti, neoprávněně sdělí, zpřístupní, jinak zpracovává nebo si přisvojí osobní údaje o jiném shromážděné v souvislosti s výkonem veřejné správy,... § 196 Násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci (1) Kdo skupině obyvatelů vyhrožuje ..... nebo způsobením škody velkého rozsahu, § 199 Šíření poplašné zprávy (1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, § 206 Pomluva (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, § 209 Poškozování cizích práv (1) Kdo jinému způsobí vážnou újmu na právech tím, že a) uvede někoho v omyl, § 235 Vydírání (1) Kdo jiného násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy nutí, aby něco konal , opominul nebo trpěl,... § 250 Podvod (1) Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, § 255 Porušování povinnosti při správě cizího majetku (1) Kdo jinému způsobí škodu nikoli malou tím, že poruší podle zákona mu uloženou nebo smluvně převzatou povinnost opatrovat nebo spravovat cizí majetek, § 257a Poškození a zneužití záznamu na nosiči informací (1) Kdo získá přístup k nosiči informací a v úmyslu způsobit jinému škodu nebo jinou újmu nebo získat sobě nebo jinému neoprávněný prospěch a pokud někdo z vás po obdržení dopisu měl mučivé pocity tak ješte :-) : § 259a Mučení a jiné nelidské a kruté zacházení (1) Kdo v souvislosti s výkonem pravomoci státního orgánu, ....jinému .... nebo jiným nelidským a krutým zacházením působí tělesné nebo duševní utrpení,... |
![]() HaryFotr |
| 15.08.2008, 18:42.57 | |
RE: Poplatky Tv - snad Vám to pomůžeNo a bombonek nakonec mě ten dopis ve středu přišel znova a uplně stejný to je neuvěřitelné!!!! |
![]() ZDK1 |
| 16.08.2008, 00:29.29 | |
RE: Poplatky Tv - snad Vám to pomůžeposílal to doporučeně i do schránky to samé,kdo to zaplatí? |
![]() pierrepetr |