| 26.08.2008, 10:28.13 | |
CW modulpoužívam illusion M5. Pri zasunutí cw modulu mi nabehne inicializácia ale následne po vložení karty gital alebo skylink vobec nereaguje - nefungujú. mam tam multicam 1_6 a aktívnu vectru - je problem v tom. Možem pouzivat naraz multicam a cw modul. V operáciach som nastavil Modul A. |
![]() santos |
| 26.08.2008, 19:57.54 | |
RE: CW modulvectra s multicamom 100% funguje..v tom problem nebude..ku kazdemu programu z astry3A si musis v operaciach zvolit z ktorej karty maju ist impulzy...nie modul a, ale card A, alebo cardB...podla toho v ktorom module mas ktoru kartu |
![]() azbestko |
| 26.08.2008, 20:00.40 | |
RE: CW moduleste som sa chcel spytat, naco tam zasuvas ten CW modul?? ved M5, apon ta moja ma 2 CW moduly uz v sebe |
![]() azbestko |
| 27.08.2008, 10:25.01 | |
RE: CW modulneprechadzajú mi zápisy na skylink |
![]() santos |
| 28.08.2008, 11:23.45 | |
RE: CW modulkvoli tomu si dal ten modul?? len strc obe karty do cw moduov...tych zabudovanych a na tom multicame co mas musis povolit zapisy...cervene tlacitko tusim...a potom na tie programy musis dat z ktorej karty maju ist..napr..prima ak mas czechlink vo vrchnom module das na prime card A,,ked vsetky programy oznacis, len nechaj bezat a vypni telku, nie prijimac...ak to nezabere po takych 15 minutach skus opat prehladat TP zoznamy |
![]() azbestko |