| 26.08.2008, 18:51.27 | |
Prenosné TVZdravím všetkých.Chcel by som si kúpiť prenosný LCD TV Sencor SPV 6706T na sledovanie v autobuse a vo vlaku.Nemáte niekto skusenosti z tymto alebo iným prenosným lcd tv.Cesta do zamestnania je dlhá okolo 50km.Možte mi napísať či treba veľa prelaďovať a či pri jazde veľmi vypadáva signál? Za odpovede veľmi ďakujem. |
![]() enet |
| 26.08.2008, 19:08.58 | |
RE: Prenosné TVUrčitě máš doma televizi. Napoj ji na delší prodlužovačku, pak si dej onu TV na záda a na hlavu si usaď širokopásmovou anténu. Nemusíš ani chodit daleko, ani někam na koleje, stačí se projít krátce po ulici aby ses přesvědčil, co to vymešlíš za blbosti. |
![]() Janik |
| 26.08.2008, 19:41.18 | |
RE: Prenosné TVkdyby jsi neblbnul tak : pouzivam ji na dvb-t to vydrzi tak kolem dvou hodin (kdyz sedim na miste a koukam) jinak analog vcera nebyla uplne nabita a stacila mi na cele ucastniky a jeste kousek gibsona obraz je docela dobrej zvuk je venku trochu horsi jakoby slabsi v dome je lepe slyset kontrast ujde i z vetsiho uhlu jen u analogu vadi ze nejde prepnout na 16:9 coz u digitalu je automaticky a obrazovka je pak vetsi |
![]() skohy |
| 26.08.2008, 21:45.48 | |
RE: Prenosné TVNa místě možná.......V dopravních prostředcích na to zatím můžeme zapomenout(možná za pár let?).Ale to vše závisí na dobré vůli dopravců,kteří by instalovali vysílače např.v busech.Jako příkladem se snaží jít ČD s mobilní sítí(do budoucna možná i Net).Toť na vysvětlenou a pokud se pletu tak dobrou digitální noc. |
![]() Kamil_k4 |
| 27.08.2008, 01:39.57 | |
RE: Prenosné TVnaladil jsem DVB t pod Cukrákem,jedu do Strakonic,po asi 5km začaly výpadky po 10 km konec zvonec,anténa proutek na střeše auta,co řešíš |
![]() pierrepetr |
| 27.08.2008, 07:30.17 | |
RE: Prenosné TVJo proutek na střeše je dobrá věc,ale tazatel jezdí busem a vláčkem.By si zaplatil příplatek za síto anténu při nástupu do dopravního prosředku a zakryl by výhled z přilehlého okénka....... |
![]() Kamil_k4 |
| 27.08.2008, 11:19.56 | |
RE: Prenosné TV@pierrepetr :Do auta sa pri DVB-t pouzivaju 2-4 anteny a nie 1 proutek. Ked niekto sedi vo vlaku moze si antenu nastavovat. A prinajhorsom prepnut na analog. |
![]() gogo1 |
| 27.08.2008, 14:32.02 | |
gogo1vůbec nemám zájem sledovat tv v autě,jen mě zajímalo jak to v praxi bude chodit,když jsem měl sebou na výletě malou lcd s dvb-t a ten analog ve vlaku to je pěkná utopie |
![]() pierrepetr |
| 27.08.2008, 16:05.55 | |
@pierrepetrA o com lepsom vies? |
![]() gogo1 |
| 28.08.2008, 18:41.34 | |
mobilná TVNeviete ako je to na slovensku z 3G televíziou v mobile.Vypadáva signál pri pohybe napríklad v aute?A možte aj popísť iné skúsenosti.Diki za odpovede. |
![]() enet |