| 26.06.2007, 20:34.09 | |
Óčko se zvukem TOP TV? ?!?Volal mi kamarád, co jsem mu před rokem instaloval obyčejnou sestavu na CS-link - Golden Interstar s orig. FW a karta Gital... poslední dobou prý mu jde Óčko se zvukem TopTV !!! Přepnutí a návrat nic neřeší, ani vapnutí ze zásuvky, jiné programy to nedělají...pak zase půl dne ok a druhý den zase. Neslyšeli jste někdy o podobném problému? |
![]() Roy73 |
| 26.06.2007, 20:42.41 | |
RE: Óčko se zvukem TOP TV? ?!?Ahoj, nahraj mu tam neoficialni firmware a mas klid. Bude ti fungovat i ctecka karet bez problemu + hafo programu navic. |
![]() barak200 |
| 26.06.2007, 21:03.53 | |
RE: Óčko se zvukem TOP TV? ?!?Ale jo, máš pravdu, jen se ptám, jestli se s tím už někdo nesetkal, protože mi neni jasný, jak se sám ofiko FW odbourá, když na něj nikdo nesahá, on si ani nenaladí novou frekvenci a ze zásady na MENU nesahá... zkrátka to pustí, projede 14 programů, kterým rozumí a jde spát... |
![]() Roy73 |
| 26.06.2007, 22:43.51 | |
RE: Óčko se zvukem TOP TV? ?!?asi to nemá cenu ztrácet s tím čas,někde se melou pidy,to neřeš,dej mu novější soft a nalaď znovu,top TV se stejně nějak sere a asi brzy zkončí a bude klid |
![]() pierrepetr |
| 27.06.2007, 10:46.42 | |
RE: Óčko se zvukem TOP TV? ?!?To není otázka frekvence.Z jednoho transpondéru se vysílá všechno na jedné frekvenci, za sebou v čase, chvilku obraz jednoho kanálu, chvilku zvik jiné atd. Pakety jak jdou za sebou se rozlišují PIDem. PID zvuklu je uložen v settingu stejně jako jiné PIDy, které se s konkrétním programem vážou. Mohou nastat celkem tři stavy: - setting je blbě (pokud to někdy jede, tak asi ne) - setting se špatně načte, nebo se načtený v paměti zmrší - program (firmware) vybírá blbě z datového streamu - stream je blbý (to by ovšem viděil podobnou chybu všichni.) |
![]() Antonín |
| 27.06.2007, 12:57.26 | |
RE: Óčko se zvukem TOP TV? ?!?Bohužel mi na dálku vylučovací metodou vychází ta druhá varianta - setting se špatně načte, nebo se načtený v paměti zmrší, protože jeho změnu stejně jako fw pořád vylučuji... tak ale to by mohlo být i pamětí.. no přehrajeme, uvidíme.. |
![]() Roy73 |