Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.06.2007, 21:14.45

@Antonín

Díky za rady. Tak se to přeci jen podařilo, jedu DVBDream na elecard dec-stream pack 3.0, vyčistil jsem co se dalo - zatratil progDvb, teď ještě vyřešit vysoké využití CPU a zvuk DD 5.1 .....
uživatel
Miguel
27.06.2007, 10:30.07

RE: @Antonín

ProgDVB za to skutečně nemůže, je to docela dobrý program, který určitě stabilně funguje. Lepší je snad jen AltDVB, ale to je spíše otázka vkusu a zvyku (detailní funkční rozdíly pro většinu uživatelů nemají smysl).
Využití CPU je do zančné míry otázka elecardího kodeku. Zvuk 5.1 taky - jenom tě upozorním na fakt, že ne všechno 5.1 skutečně vysílá, i když to třeba anoncuje. Typicky HBO nevysílá v 5.1. Aby ses zbytečně netrápil.
uživatel
Antonín
27.06.2007, 20:44.00

@Anntonín

Vše vyřešeno, DreamDVB s kodekem NVidia tzn.poloviční zátěž CPU, DD 5.1 jsem zatím nezkoušel - jde mi o filmy z Premiere která DD vysílá u 70-80 procent filmů - skutečný stav vidim na zesilovači dom. kina. Na ,,kvalitní,, HBO nemusim koukat, tolik času nemam, stačí čt, premiere nebo D+. Jinak jsem ProgDVB používal skoro 3 roky, není to špatnej program , některé verze byly trochu problémové, ale stále víc se mi začíná líbit DD s PIP, zřejmě jsem ještě nevyzkoušel AltDVB, holt jsem konzervativní a nemam rád časté změny.... Ale je to stejně vše jen otázka času, na podzim kupuju SS2 na HDTV /dvbS2/ + změna kompa a anteny na T90. ještě jednou dík za pomoc.
uživatel
Miguel