Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.09.2008, 09:08.57

Mimo mísu - help!

Zdravím, vím, že sem toto nepatří, ale kdyby náhodou jste někdo věděl. Mám totiž pocit že mi poskytovatel internetu mi zablokoval asi 3 adresy ze kterých stahuju docela hodně dat - nemám žádné omezení stahování, nevíte jestli to jde nějak zjistit jestli mi je opravdu bloknul, protože mi to samozřejmě popírá, ale podle mě lže, protože jinak to není možné.
uživatel
filhaus
06.09.2008, 09:26.15

RE: Mimo mísu - help!

Ak myslíš P2P sieť , tak to je možné. Ešte uveď typ pripojenia.
uživatel
oneeeee
06.09.2008, 10:30.17

re:

Jsem připojen přes WIFI. Ne je to stahování z (iskladka, hellshare, rapidshare apod.)
uživatel
filhaus
06.09.2008, 14:46.44

Pokud mu platíš za službu a on ti neslouží tak ,jak bylo dohodnuto,ať ti to opraví,nebo mu dej výpověď.
uživatel
pierrepetr
06.09.2008, 17:03.56

filhaus

mi to nejak nesedi,co pises? nemas nahodou pristup na tyto stranky pres nekoho jineho,kamarada? pokud si vse platis sam tak to musi jit.napis to presneji.....
uživatel
john1
06.09.2008, 21:55.57

Dá se omezit rychlost na určitých portech,nebo je úplně zakázat.Ale adresy určitě ne.Systém v počítači máš v pořádku?(třeba ho máš nahlodanej?)Samozřejmně velké množství přijatých,ale i odeslaných dat by jsi mohl dokazovat jinde......Tvůj provider má záznamy o množství stažených i odeslaných dat.Pěkný digitální večer.
uživatel
Kamil_k4