Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.09.2008, 20:28.46

Sestava do cca 7tis. bez pausalu

Zdravim.
Rad bych se trochu laicky zeptal. Nemam se sat zkusenosti, dosud jsem resil jen kabel nebo adsl.
Jezdim na vikend do vesnice a rad bych si zde poridil sestavu STB + parabola , bez mesicniho pausalu, na ceske a slovenske programy. Mam kamarada co dela u DIGI , ktery by mne propadnou montaz udelal, ma i merici system na ladeni programu.
Nabizel mne sestavu od Digi s STB hyundai DUAL na dve televize (radi bychom to rozvedli do dvou pokoju, mozna by byla lepsi varianta dva konvertory dva STB..to bych enchal na vas
Ptam se zda za ty penize existuje lepsi varianta pripadne poprosim o uvedeni typu zarizeni, podival bych se po internetu. Jde mi hlavne o tu variantu zarizeni v osobnim vlasnictvi + ceske a slovenske programy
Diky vsem
uživatel
miraleo
11.09.2008, 21:20.05

RE: Sestava do cca 7tis. bez pausalu

Potřebuješ přijímače ,které dokáží mezi sebou sdílet.
V tvojí cenové relaci je hodně přístrojů.
Je jasné ,že každý doporučí něco jiného.
Já osobně doporučím 2 Openboxi x810 dokáží mezi sebou dobře sdílet karty a při své nízké pořizovací ceně si myslím velice kvalitní stroj ve své třídě.
uživatel
lachtan
11.09.2008, 21:26.04

Ano, nejlépe dva Openboxy 810 nebo 820, jedna karta CSlink, parabola a Twin LNB + kabeláž ... karta se sdílí a na obou TV lze sledovat nezávisle různé programy... případné podrobnosti na email : digisat@seznam.cz
uživatel
drobeček
11.09.2008, 22:38.23

tak to snad radsi Globo Opticum s LAN , moznost pripojeni dalsich prijimacu, jinejch prijimacu a i hdtv prijimacu s LAN do jedny soustavy. coz reseni openboxovani jaksi taksi nezvlada
uživatel
bublajs
11.09.2008, 22:42.41

Ma nekdo zkusenosti se sdilenim karty UPC na Openech X810? Chodi to spolehlive?
uživatel
pekord
12.09.2008, 10:02.00

Bez paušálu...

Ten Hyundai je sice na 2 televize, ale bez paušálu to není a nemluvě o tom, že se asi budeš chtít nejvíc dívat zrovna když bude venku škaredě, tak to budeš zklamanej :fuming: Varianta dvou Openboxů a CS Link karty je asi ideál...
uživatel
dvb.cz
12.09.2008, 10:26.43

Odporúčam tie openboxy, kartu t-t a skylink, prípadne na začiatku, keď ide digi, tak tanier otoč zatial na digi.Keď bude po digi, tak to otočíš na 23,5e.
Samozrejme tanier cca 90cm a dvojitý konvertor.
uživatel
romannitra
12.09.2008, 10:46.37

A co takova karta Trade and Technology standart. Na strankach jsem se dival ze je zde moznost kartu koupit , bez pausalu mesicne.
uživatel
miraleo
12.09.2008, 10:48.43

Taková karta existuje, základ je bez měsíčního paušálu a můžes si i měsíčně platit další programy.
uživatel
sirda
12.09.2008, 11:21.59

a jeste jedna otazecka ?...jak je to s Markizou na tech kartach, nikde jsem ji v nabidce nevidel
uživatel
miraleo
12.09.2008, 11:43.18

Na českých kartách není.
uživatel
sirda
12.09.2008, 13:57.02

Ale do 7tis se nevlezes.
uživatel
J a