Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.09.2008, 10:22.21

Poděkování Zorbasovi za opravu

Ještě jednou děkuji Zorbasovi touto cestou za opravu Topfieldu. Jenom pro zajímavost, pro aut. servis Topfieldu v Praze bylo vše problém, hlavně když zjistili, že to není u nich kupované. Ani náznak ochoty, nebo loajálnosti ke značce, kterou prodávají, nebo dokonce výhradně zastupují./V době, kdy jsem receiver kupoval, o Topfieldu možná tak slyšeli./Takže když budete mít problém, obratte se na Zorbase, vše vyřízeno poštou během 4 dnů k plné spokojenosti.
uživatel
tukan
12.09.2008, 10:47.22

Pristav

dovezené AUTO do autorizovaného servisu v tuzemsku , alebo šikovnému kutilovi do súkr. servisu...
Zažiješ podobnú situáciu...
uživatel
P 222
12.09.2008, 11:32.34

P222

Porovnáváš hrušky z jabkama. Automobilový šikovný kutil má velmi vymezené mantinely a možnosti. Zorbas je na tom mnohem lépe.
uživatel
Janik
12.09.2008, 11:43.31

Nemyslím,

skôr mi vysvetli, čo si myslel obthread nižšie týmto : "Koukni do občanky,odkud jsi a kam patříš."
Dík P.
uživatel
P 222
12.09.2008, 12:03.12

RE: Poděkování Zorbasovi za opravu

Myslel jsem do rodné Slovenské vlasti. Když je někdo na návštěvě musí se chovat slušně. Platí to pro všechny, i pro Tebe, mě a jakéhokoliv tvého souseda.
uživatel
Janik
12.09.2008, 12:41.35

@janik

na akej návšteve ? Čo si o sebe myslíš ? :O
uživatel
jarino1978
12.09.2008, 12:57.39

@jarino

Co si myslím o Tobě? Že jsi tvrdohlavej sprosťák.
uživatel
Janik
12.09.2008, 13:04.48

Mám velmi dobrou spolupráci s ZORBASEM. Ještě se mi nestalo že by řekl zo nejde. Proto mohu všem doporučit jeho služby. Když ON řekne že to nejde tak to opravdu nejde. Beat.
uživatel
beat
12.09.2008, 13:50.08

a zase je tu jeden co si mysli ze je majitel paraboly.cz.
je tu dost ludi co navstevuju aj zahranicne fora a nikto ich odtial nevyhadzuje takze sa upokoj daj si panaka a ked budes mat svoje forum tak ja tam urcite nebudem aby si mohol lepsie spavat
uživatel
rudo281
12.09.2008, 13:54.43

Zorbasovi posilam vsechno, co me lidi donesou, vraci se to prumerne do tydne a opravene. Pokud vyjimecne neco nejde, zavola a domluvime dalsi postup. Ceny jsou trosku vyssi nez jinde, ale JE TO RYCHLE, bez cekani a HLAVNE SE ME TO NEVRACI se stejnou zavadou za 2 mesice. TAKE MOHU TENTO SERVIS JEDINE DOPORUCIT !
uživatel
J a
12.09.2008, 15:14.42

@janik

tvrdohlavý ? to áno ! rád si nenechám skákať po hlave a idem tvrdo po pravde...
sprosťák ? určité vedomosti mám, ale nie som najmúdrejší...
uživatel
jarino1978
12.09.2008, 15:27.56

Ceny mohou být nižší

Problém je v tom, že denně chodí průměrně řekněm osm balíků a já nedokážu spárovat,že (příklad) Josef Novák = (příklad) "beat","Rudo", nebo "Ja", takže cena je standardní s DPH jako pro firmy. Stačí na papírek s popisem závady napsat, že "jsem nick "jožka (příklad) z Paraboly nebo CSSF, a cena bude nižší. Telefoní hovory při jejich četnosti si pamatovat nedokážu, sorry. Věřím, že do budoucna ještě posloužím. Příjemný víkend.
uživatel
Zorbas
12.09.2008, 15:43.49

Ne,ne, ceny nech, drz kvalitu a rychlost

Ne,ne, ceny nech, drz kvalitu a rychlost !!! tak jako doposud.
Kaslu na "vsechno zdarma NEBO ZA 1KC". Na to jsou tady jine hyper-super a rumuni.
uživatel
J a
12.09.2008, 18:30.48

Za dobře odvedenou práci rád zaplatím.Takže i já se připojuji a děkuji za bleskovou opravu.Kéž bych měl to štěstí a i v jiných oborech (autoservis...)potkával takto skvěle a na úrovni fungující firmy.
uživatel
Hanex
13.09.2008, 01:29.19

musím říci,že se to vidí málokdy,aby někdo pochválil,kdo je spokojen,bere to jako normální,jen nespokojený všude pomlouvá,nemám osobní zkušenost s touto opravnou,ale až to budu potřebovat,rád se na ni obrátím,takové info je k nezaplacení ,díky a přeji více pozitivních hodnocení i dalších firem
uživatel
pierrepetr
13.09.2008, 16:24.15

Kdyby bylo více Zorbasů na světě, život by byl hezčí.
uživatel
Antonín
21.10.2008, 09:38.09

Zorbas a oprava

Zkušenosti jsou různé, že pane Zorbas. Nechci pomlouvat.
uživatel
sateliťák