Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.09.2008, 21:47.37

TECHNISAT DIGIT M4 MF + Diablo verze 2.3

Dnes jsem si hrál cca 2 hod. s tímto NDR trabantem, jsem velice mile překvapen jak tento přístroj i když jeho kapacita naskenovaných programů je velice malá,a tak abych uvolnil co nejvíce funkci mikroprocesoru naskenoval jsem pouze 300 programů zakodovaných v NAGRA2 a CONAX Thor/ a vymazal z menu všechna rádia.Byl jsem mile překvapen jak rychle reaguje mikroprocesor tohoto přístroje na sběrnici ve slotu s diablem verze 2.3/ celý proces načítání dat z diabla velice inteligetní,rychlý a přesný bez známek poruch z důvodu interference při přepínání./kvalita obrazu na SD přijímač a to zdůrazňuji nejlevnější je OK,oproti některým SD přijímačům daleko dražším ve srovnání i lepší.
uživatel
hery
13.09.2008, 01:30.32

RE: TECHNISAT DIGIT M4 MF + Diablo verze 2.3

Jo Technisat je prostě Technisat.Používám ho již třetí rok a plná spokojenost. :)
uživatel
Sony
13.09.2008, 02:59.17

jo jo

Taky používám Technisat a to TechniSat DigiPlus STR1 a plná spokojenost a co už jsem jich i jiných typů technisatu namontoval a všechny šlapou v pohodě.Idealní satelitní příjmač pro příjem bez EMU ,nemusím nikomu zhánět klíče a vysvětlovat proč ten nebo ten program nehraje ,když ještě nedávno hrál:Tak čauky i když kdoví možná skusím doma Diablo verze 2.3.Tak čus
uživatel
Miroslav B
13.09.2008, 08:14.25

@ Miroslav B: tak to rychle zkus a dej to sem- jsem zvedav zda s tim neco udelas. Beat. :)) :)) :)) :))
uživatel
beat
13.09.2008, 09:10.13

Já koupil na zahradu Technisat - Digisat 1 .Problémy s ním už jsem zde psal minulý týden.Technisaty nebrat!!!!!!!!! Rv :ogre:
uživatel
Ji.sat
13.09.2008, 10:31.32

tak si kup na zahradu hrabe a vidle.TECHNISAT R^
uživatel
maslo
13.09.2008, 12:42.00

Hrábě tam mám,ale na ty chytnu kulový.A vidle nemám,jeden známý je jak vidle furt. :laughing:
uživatel
Ji.sat