Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.09.2008, 17:04.29

klíče na D+

Máte prosím někdo aktuální klíče na D+ moc děkuji,byl jsem dlouho pryč
uživatel
Hrdla
29.09.2008, 17:43.27

RE: klíče na D+

D+ vskutku chvilku jelo v klasické emulaci systému klíčového hospodářství Nagravision 3 na několika typech přístrojů, ale vzápětí došlo k upgradu firmwaru přístupových karet, takže je zas tma. Z placeného balíku D+ lze v tento moment bez sdílení nebo oficiální karty sledovat pouze kanál Sci-Fi.
uživatel
Louskacek
29.09.2008, 17:44.00

RE: RE:

Zde http://kody-digitv.okamzite.eu/index.html
uživatel
grupen
29.09.2008, 17:55.59

http://www.nagra3.info/
uživatel
kovar
29.09.2008, 21:45.29

louskacek

ktore prijmace mas na mysli?

pokial viem, spominane keys nebolo mozne testnut na ziadnom verejne dostupnom emu, co len zvysuje pravdepodobnost toho, ze je to opat len dalsi fake
uživatel
feri33
29.09.2008, 21:49.34

RE:klíče na D+

Pojede to i na T-Rex 4.1 ? :lookaround:
uživatel
Saták1
29.09.2008, 21:59.36

prosim vas napise mi niekto ako sa da na thore odblokovat TV NOVA????????
uživatel
Michalll
30.09.2008, 02:04.58

Michalll

psal ti to grupen
uživatel
pierrepetr
30.09.2008, 11:42.38

feri33

Zahlédl jsem jet španělský FOX na Dreamboxu, který byl připojený jen k anténě, do síťové zásuvky a přes SCART do TV. Stál jsem od něj půl metru a karta v něm nebyla. Co v tom bylo za software, to nevím, byl jsem tam kvůli něčemu jinému. Tihle lidé nemají vyzvídání rádi, tak si na to dávám bacha. Ale u toho člověka je dost možné, že to ani veřejné být nemusí.

Že to teď nejede, to jen hádám podle té změny, kterou provedl provider. Je vlastně taky možné, že už to zas jede. Já nevím, jakým problémem je pro hackery uvedený zásah providera, když už to jednou prolomené měli. Možná zas tak moc velký ne... Globální princip je stejně takový, že 95% systému, který je prolomený, někdo prachsprostě vynesl (či spíše odprodal) a zbylých 5% dodělali hackeři. Zcela čistokrevný hack udělal naposledy možná Charles Babbage... Kdyby to celé bylo o čistokrevnosti a nedalo se to získat za prachy, tak je Nagravision 2 bezpečná ještě dneska.

Teďka přemýšlím, jestli jsem to sem vůbec mšl psát, protože je jasné, že bez důkazu si tu zas nabíhám, no ale důkaz prostě nemám. Zrovna tak jsou možné další věci, na které důkaz nemám (a u spousty z nich ani nechápu jak se dělají) a přece jsou možné. Tak třeba mobilní telefony se dají poslouchat na přijímač velikosti krabice od bot, a existuje (bohužel vyloženě nesledovatelná) stanice, na kterou se dají jednoduše generovat správná CW. Takových věcí je celkem dost (a to vím tak o jednom promile) a některé jsou prostě bomba, ale psát je sem je opravdu hloupost. Akorát na mě někdo skočí, že je to žvást, a ten kdo ví, že to jde, to potvrzovat nebude a spíš mě prokleje, že to zbytečně tahám na světlo...

No, možná jsem měl radši napsat: JELO TO NA DREAMBOXU.
uživatel
Louskacek