| 06.10.2008, 09:28.41 | |
Karta Gital CZmohol by mi niekto poradit co mam robit?mam kartu Gital CZ riadne zaregistrovanu na ceskeho koncesionara. Karta mi vsak zacala blbnut uz minuli vikend a to tak, ze po zapnuti satelitu cca po 10 sekundach mi zmrzol satelit - na ktoromkolvek kodovanom programe cez Gital kartu a vobec ju nemozem pouzivat ... |
![]() Slimo |
| 06.10.2008, 09:33.36 | |
RE: Karta Gital CZto neni kartou ale prímačom aj mňe občas zamrzne prímač vždy ho vypnem zo siete a zapnem a potom ide v pohode |
![]() Jupi |
| 06.10.2008, 09:40.49 | |
RE: Karta Gital CZnestabilní verze softu. vyskytuje se obzvláště u nejrůznějších emu verzí kde hlavní je aktuální autoupdate a stabilitu nikdo neřeší |
![]() vortimond |
| 06.10.2008, 09:59.16 | |
RE: Karta Gital CZnajistejsie odfiltrovanie zavady bude, ak kartu vyskusas v inom pristroji, ale aj tak to bude najskor prijimacom, karta keby bola vadna,nenabehne vobec Rv |
![]() golfLC |
| 06.10.2008, 12:05.18 | |
RE: Karta Gital CZJen na okraj.Podobný problém jsem měla také.Po kontrole správného nastavení paraboly a přístroje TPF 6000CR jako takového(po vyndání karty Gital ze slotu jede př.TV Neo ),mi bylo doporučeno,podlepit lep.páskou spodní část Gital karty tam,kde je čip.Udajně jsou tyto karty měkké a je potřeba je trochu zpevnit.Zatim jsem k tomu neměla odvahu,zdá se mi divné cpát do přístroje,který se zahřívá něco,co obsahuje lepidlo.To mi,prosím,radil technik!No nevim nevim.Chci ji reklamovat,to je jistější. |
![]() Psýché |
| 06.10.2008, 12:05.18 | |
RE: Karta Gital CZzatial dakujem, ale asi primacom to nebude, nakolko amm druhu kartu Sky-Link a ta mi vobec neblbne ! skusim to v druhom primaci ... |
![]() Slimo |