Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.10.2008, 08:55.28

Drsná zpráva: dualboxy DIGI TV jen tak nebudou!

Dnes jsem hovořil se skladem DIGI TV a zamrazilo mě! Dualboxy Hyundai (na které čekám již měsíc) prý zhruba ještě 2 měsíce nebudou!!!! Zboží jim občas příjde, ale jedná se pouze o singelboxy Humax, které chce tak 1-2% zaregistrovaných. Takže obvolávám ty desítky čekajících, jestli raději nechtějí sat.komplet pro CS Link, které mám skladem vždy nebo obyčejný set-top-box, aby "přežili" Spousty z nich před časem ukončili smlouvy na singelbox s domněním, že je vzápětí vymění za dualbox - smůla!. Musím se přiznat, naštvali mě absolutně. Takhle se byznys dělá v Rumunsku a né u nás!
uživatel
Dejf
07.10.2008, 09:05.41

RE: Drsná zpráva: dualboxy DIGI TV jen tak neb...

Ano, satelitní komplet CS link na principu dualboxu - dvě TV na jedno předplatné je dobrou náhradou... R^
uživatel
drobeček
07.10.2008, 09:06.38

To je fakt drsné a hrozné.

(Zaregistroval jsi, co se včera stalo na finančních trzích? To je jenom sranda, ne...)
P.S. Řekl bych, že organizaci skladu a řízení má v ČR na starosti nějaká další bleděmodrý Dejf. Pochybuji, že by to dělal Rumun. Taky si myslím, že většina lidí ví, že DigiTV ždánou kvalitu nenabízí, nikdy nenabízela a nikdy nabízet nebude. Takže ti co s nimi uzavírají dealerské smlouvy by to měli sdělovat svým zákazníkům pravidvě a neblbnout jim hlavy.
Kupujete-li si trabanta, tak nečekáte, že budete drandit jak v meďouru...
uživatel
Antonín
07.10.2008, 09:09.55

Antonín

čo máš sále stým trabantom :laughing:
uživatel
Jupi
07.10.2008, 09:30.50

Trabanta dostal na narozeniny stary profesor Tonda KATHREIN v r.1992? :)
uživatel
hdpe
07.10.2008, 09:34.53

Drsná zpráva: dualboxy Digi TV jen tak nebudou

Já teda nevím proč tady každý pořád nadává na Digi. Já osobně mám doma UPC a CS Link a bratr má DigiTV a řekl bych, že v tom není žádný rozdíl. Naopak myslím, že Digi má lepší programovou nabídku za méně peněz v minimálně stejné kvalitě, spíš lepší tak se prober Antoníne.
uživatel
FI711010
07.10.2008, 09:40.24

to FI711010

To by chtělo navštívit očního lékaře, a hned potom cvokaře!
uživatel
Enik
07.10.2008, 09:42.24

DIGI TV je u nás v zemi absolutně nejpoužívanější satelitní DTH platforma. Za dva roky nasbírali 300 tis.abonentů, zatímco UPC Direkt jen 150.tis (a to tu jsou na trhu 10 let!!!) V databázi mám jen cca 60 čekajících, ale města jako např.Plzeň - to jsou stovky ba tisíce! Důvod chybějícího zboží spočívá zřejmě ve finanční situaci samotné Digi. Turkové, kteří přístroje vyrábějí naradi dávají na dluh a tomu se nedivím :-/ :-/ Rv
uživatel
Dejf
07.10.2008, 09:44.49

@FI711010

Tak tos neměl - počkej jak tě zepsuje :-). Ta kvalita určitě stejná není, nicméně ne každý potřebuje čumět na 100 cm plasmu a pokud má člověk 55 cm CRT, tak se to snese (pokud 37 cm, tak tím líp :-).
uživatel
gaston
07.10.2008, 09:58.01

Enik

to první preskoč a bež rovnou k tomu cvokaři
uživatel
ladinek
07.10.2008, 10:03.40

ano, nedalo se ani nic jiného čekat, Digi TV vstoupil na trh jako dravec a stále se tak chová, až bude potřebovat zvětšit základnu abonentú tak věřím, že si ji zvětší. Je na první pohled jasné, že si neváží a ani nikdy nevážil svých dealerov a taktéž zákazníkú. Konečně se k tomu dostávame. Ale ta blbá věta na konec musí přijít: Když jsem to tady v minulosti psal tak jsem dostal vynadáno.
Pěkný den přeji.
uživatel
pepiino
07.10.2008, 10:14.25

Eniku, ty jsi to napsal skvele, to jsem se zase pobavil.
Samozrejme plny souhlas.
uživatel
J a
07.10.2008, 10:27.59

Nevím, jestli je DIGI TV to správné ořechové!!!
Čekat na satelit několik měsíců, zaplatit první rok asi tak 4000 Kč, další roky 3120 Kč, tomu tedy levný neříkám.
Satelitní komplet na CS Link pro dva účastníky pořídím do 8000 Kč. Koupeno je mám do týdne, problémy s kvalitou nejsou, programová nabídka je také skoro stejná.
A pokud by byly řeči o špatné finanční situaci opravdu pravda, přichází v úvahu dvě možnosti:
Buď zdražit pronájem zařízení nebo v krajním případě zkrachovat. To bude potom zklamaných uživatelů, kteří do tohoto projektu vložili svoje peníze!!!
Co je doma a je moje, to se počítá, to mi jen tak někdo nesebere.
uživatel
grupen
07.10.2008, 10:46.58

grupen

Špatně počítáš a ještě kde máš filmové kanály.Ty tam asi nebudou nikdy.DIGI=hodně kanálů,průměrné kvality,za málo peněz,pro miliony účastníků.Záměr jim vyšel na 100%.Jsou to programy pro SD TV!!!Kdo chce jinou technologii,musí se orientovat jinam a ne brečet na foru.Když si koupím traboše,nemůžu brečet že mě nejezdí jako meďour,ale to je život!! :laughing: :laughing: :bomb:
uživatel
zzaner
07.10.2008, 10:49.13

Já si taky myslím,

že nabídka CS-linku je dnes srovnatelná s nabídkou DiGi-TV, ovšem v nesrovnatelně vyšší kvalitě a spolehlivosti. Pokud jde o cenu, pak není pochyb, že je to jen otázkou času, kdy pronájem zařízení sebere víc peněz než zařízení vlastní. Vícenásobný příjem pro několik účastníků je docela snadné řešit za pomocí sdílení jedné karty, takže i rozšířená programová nabídka nepříjde nikterak draho.
uživatel
Enik
07.10.2008, 10:51.36

Smarja synci at se kazdy svobodne vyjadri a hned nemusi chodit k ocnimu lekari ani ke cvokari.Vzdy je to dle vkusu kazdeho soudruha ci soudruzky.Mam doma DIGI i UPC direct ofiko,UPC digital v kabelovce jsem ted zrusil,dale CS LINK,SKY LINK ...diablovske emu...HDTV pres SKY STAR HD. Pokud DIGI funguje - vetsinou ano,pak 260,- mesicne neni moc (mam stary singl HUMAX).S UPC se porad dohaduji co a za kolik,nejsou schopni vratit preplatky a naopak mi zase vyhovuje jejich kabelovy internet.No a souhlasim s tim,ze jo nejrozsirenejsi platforma SAT u nas.
uživatel
hdpe
07.10.2008, 12:12.48

Dejf: Takže ty zavoláš zákazníkovi a řekneš: Dobrý den, omlouvám se, ale s tou vaší objednávkou to vypadá špatně, ale měl bych pro vás lepší řešení. Místo 300 měsíčně mi dáte 8000,- a já vám prodám 2 satelitní komplety na CS link. A když mi dáte 1000 Kč, tak vám to tam přidělám. Místo cca 40 programů jich teda budete mít jenom asi 6, ale kdybyste chtěli, tak jich za 400,- měsíčně můžete mít dalších asi 10.
Prosim tě co ti na to ten zákazník řekne?
uživatel
dusa5
07.10.2008, 12:26.10

dusa5)

Za ty prachy jich bude mít buď zadara 16+stovky cizojazyčných (stejně jako digi si počítá i "nečeské" program do nabídky), nebo za 200 měs. si nabídku rozšířím o dalších cca 10 a jsem na programové úrovni digi, kvalitativně někde jinde a když budu chtít to předplatné na půl roku přerušit, tak se vklidu vracím na nabídku 16 cs kanálů FTV... takže podle mě je digi už trošku zaostalá záležitost, nicméně mezi lidmi pověry zůstávají hooodně dlouho ;-).
uživatel
kaspi
07.10.2008, 12:33.22

Pro Dusa5: je to tak jak zde píše kaspi! Musel jsem všem dnes ráno poslat SMS s touto informací a zároveň s nabídkou na CS Link! Ze skušeností si troufnu říct, že na ten CS Link jich přejde hodně! Vždy, když mi do obchodu příjde zákazník dychtící po DIGI TV, tak se ho nejprve zeptám, jakou má TV. Když odpoví že LCD nebo plasmu, tak mu Digi TV rozmlouvám a nabízím CS Link. Ostatně vždy jim na vystavené LCD TV ukáži ten rozdíl v kvalitě! Zabírá to. Stále lepší je to lidem oznámit, než aby mi denně volali a já se vymlouval, že ať ještě týden počkají. Prostě DIGI TV je ve srabu a nemá zboží, tak budeme prodávat to své více! (dealeři - pro nikoho jiného toto vlákno není, samozřejmě!)
uživatel
Dejf
07.10.2008, 12:37.24

Přesně jak píše Kaspi, navíc kartu lze jednoduše sdílet a tak za jedno předplatné jedeš na dvou TV.
R^
uživatel
drobeček
07.10.2008, 12:57.37

Dejf

(dealeři - pro nikoho jiného toto vlákno není, samozřejmě!)????Tak si pořiďte vlastní forum.Pokud ten člověk chce České programy,vy mu za 10000 prodáváte něco,co může mít zadarmo,no,tomu říkám obchod,smekám před Váma klobouk!! R^ :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
zzaner
07.10.2008, 13:11.02

Hmm, tak to je fakt pr..ser! To nebudu zase tejden spát. :))) :)))
uživatel
andrewmx
07.10.2008, 13:30.08

zzaner

blbě se Tě zeptám : jak zadarmo ????

jestli je to co myslým tak to je fakt hustý. To bych ani nepředpokládal, že něco takového, .....
uživatel
pepiino
07.10.2008, 13:33.30

ten prodejce je nějaký zločinec? Spíše bych se poohlédl po právnících, kteří ladně nešťastníkovi, který si přidělá parabolu na fasádu nájemního domu, ačkoliv vlastní byt nebo si ho najímá zaplatí exekučně 50.tisíc za způsobenou škodu chudému majiteli, prostě tak z rozmaru, aby bylo právo vykonáno. A prodejce nemůže prodávat, nabízet zboží či vznést jinou alternativu po poptávce která je?
BTW:nejsem prodejce a to co zde napsal Antonín:
(Zaregistroval jsi, co se včera stalo na finančních trzích? To je jenom sranda, ne...)
se pouze směji, nuž kdo umí ten umí možnost koupit zapolovic...
uživatel
Babui
07.10.2008, 13:34.18

Pozemní vysílání.Jak dají do pořádku vysílač,obsáhnou střední Česko.
uživatel
zzaner
07.10.2008, 15:50.05

Problemy v Digi TV

Holt, Digi sa asi kruto sekla pri odhade dopytu po dualboxoch. Teraz ich zavalilo kvanta objednavok, ktore nestihaju odbavovat a dovody mozu byt aj financne. Kupit na jeden sup tolko dualov asi nie je ziadna sranda.
Co sa tyka udajnych problemov Digi, zatial ako zakaznik ziadne chvalabohu nepocitujem. Ja platim a cumim na TV, oni sa staraju, aby som mal na co, presne ako to je v zmluve a zatial to funguje ako ma. Ked by zacali padat jednotlive programy, to by uz bolo horsie ale stale existuju aj ine ponuky od konkurencie.
Co sa tyka kvality digi, zatial som spokojny, ale chystam sa kupit LCD, tak mozno potom budem mat iny nazor. Ale ak by som mal prejst ku konkurencii tak asi ku Skylinku. Kvalitu UPC direct neviem posudit, kedze ho nemam a ani som nemal, no ani to nebude ziadna slava, kedze pozicia 19,2 je najvytazenejsia na celom satelitnom nebi a nie je tam velmi vela miesta pre navysovanie datovych tokov, alebo pridavanie dalsich programov. Na UPC direct by mi ani tak nevadilo to ze by som platil mesacne o nieco viac, ale skor mi nesedi ich ponuka kanalov a spekulativne zaradovanie kanalov, ktore sice do kopy aj tak za nic nestoja, ale su miestami aspon trochu pozeratelne do vyberovych platenych ponuk.
uživatel
Igwar
07.10.2008, 21:03.34

FI711010

Okuliare!!!!
uživatel
jklajban
11.10.2008, 17:34.38

proč ne jen karty ?

Proč digi nepoužívá jen karty jak ostatní ? Vyřešilo by to problémy s jejich neschopností zajistit dostatek přístrojů.
uživatel
oldshark
16.10.2008, 19:54.32

Lidi neznáte, prosím, někoho, kdo montuje Digi Tv v Hodoníně a okolí a měl by možnost nainstalovat jeden dualbox ? Respektive jak dlouho se teď čeká na komplet na dvě TV ?
uživatel
Gudmac