Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.06.2007, 21:06.20

Proč mají Maďaři více kanálů než my?

Eurosport2, Cartoon Network, všechny Discovery a mnoho dalšího. Vždyť nás (ČR+SR) je více než Maďarů a rozumíme si navzájem...
Toto fakt nechápu. Vysvětlí mi to někdo?
Díky
uživatel
Lek
30.06.2007, 21:12.40

RE: Proč mají Maďaři více kanálů než my?

mluvím samozřejmě o českém audiu..
uživatel
Lek
30.06.2007, 21:13.59

RE:Proč mají Maďaři více kanálů než my?

Oni rozhoduji abonenti v tom urcitem state,ne pocet obyvatel,proto je v madartine vice programu.UPC v madarsku ma vice abonentu nez v CR+SR.Az se poradi prohodi budeme mit take vice programu v cestine.
uživatel
vlaciha
30.06.2007, 21:52.27

Oni mají opravdu více abonentů než ČR a SR dohromady? Nemyslím jen UPC, ale i ostatní platformy.
uživatel
Lek
01.07.2007, 04:08.11

Asi mají rozumnou legislativu, rozumné členy mediálních rad, rozumné lidi v parlamentu a neorientují se jenom na pozemní digitální vysílání.
uživatel
Tondach
01.07.2007, 09:18.50

To Tondach

Naprostý souhlas!!!!!!!!!!!
uživatel
mirecek
01.07.2007, 09:39.35

asi že maj uherák
uživatel
Mjr
01.07.2007, 09:59.17

Je to podobne ako s MTV / nemyslím maďarskú národnú TV /, jazyková mutácia už vysiela aj v Estónsku, Litve, teda menších štátoch a pripravuje sa pre Maďarov a u nás, budeme asi posledné krajiny, lebo vždy sa nájde výhovorka, ako sa to nedá./ Len tak ma napadlo, aj keď to až tak spolu nesúvisí, v Chorvátsku postavili za 10 rokov cez 1110 km dialníc a u nás ???/
uživatel
Christian
01.07.2007, 10:46.59

ještě malý dodatek: Oni ( Maďaři ) byli vždy ve všem nějak před námi ! Pominu jejich opravdovou revoluci proti SSSR,tak měli perfektní rádia se západní normou VKV ( název už jsem zapoměl ) měli světovou kapelu, tuším Omega, v létě 89 jsem zíral jako tele na vrata na jejich tržiště,kde jsem, kromě jiného koupil bezva domovní anténní zesilovač a tranzistory řady BFR ( u nás tehdy nedosažitelné ) potom jsem se vracel v noci po silnici na Vídeň, plné osvětlených krámků se zeleninou a občerstvením, pak autobus zatočil na Bratislavu a naráz tma jak v pr****. Byli v některých odvětvích vždy před námi, jenom proto, že ta jejich řeč je pro nás totálně nesrozumitelná, díváme se na ně, bohužel dosud, tak nějak jinak...a abych se držel tématu, jejich Duna vysílala už v analogu, kdy ještě nebylo o nějakém CS ani SKY Linku ani vidu ani slechu ! Je to opravdu v lidech, myslím !
uživatel
Tondach
01.07.2007, 11:39.00

ale no...
VTV,Premiera,Cable plus išlo tiež v analogu...ale zas je pravda, že sa ešte pri oslavách nepreháname na T34/85 po SNP-éčku
http://www.youtube.com/watch?v=ohz9NzpkrQ8
uživatel
Hix
01.07.2007, 11:49.17

Máte pravdu naše republika je na tom hodně špatně. Začínám si to uvědomovat.
uživatel
Lek
01.07.2007, 14:56.55

Naše republika na tom špatně není. Zejména ne v porovnání s Maďarskem. Mohlo by to být ovšem řádově lepší, ale s tím se zase tak honem moc udělat nedá - dokud volíme naivně zelené proroky a k tomu pětinu parlamentu máme komunistickou - to logicky vede ve zbytku k podivuhodným populistickým a jánabráchistickým koncům.
Nicméně není moc zemí na světě, kde by bylo v celkovém součtu tak dobře, jako zrovna tady.
K věci samé: Komu chybí další kanály, může je svobodně začít vysílat. Na satelitu k tomu nepotřebuje skoro nic, jenom něco umět (a mít pravdu v tom, že je jich málo).
uživatel
Antonín