Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.10.2008, 21:56.43

Upc Digital Ba

Ahojte chcel by som sa vás opýtať že ako to je v Ba musíte používať od nich se to box alebo ak mate na plazme svoj tak vám stačí od nich len kartička
uživatel
Redstar
10.10.2008, 08:11.02

RE: Upc Digital Ba

1) velmi pochybujem, ze tvoja plazma na DVB-C tuner
DVB-T - terestrial = pozemsne sirenie
DVB-C - cable = sirene kablom
DVB-S - satellite = sirene satelitom

2) aj keby plazma mala DVB-C tuner, tak je karta UPC parovana priamo so Set top boxom UPC, bez neho nepojde

3) prave v tychto dnoch vyhral nejaky talian sudny spor so Sky Italia, o to, ze che pouzivat vlastny set top box (tuner)
uživatel
losparabo
10.10.2008, 09:44.58

tak to nemám ma to iba dvb-t išlo mi len oto že v košiciach to upc len teraz nedávno začalo vysielať a vraj že to ešte nekódujú ta som chcel skúsiť
uživatel
Redstar
10.10.2008, 10:08.15

Preties dokopy rozne veci, cukor nie je med a ocot sa nerovna citronu.

Citujem:
Spoločnosť UPC uvádza dnes v Košiciach digitálnu bezdrôtovú televíziu šírenú systémom MMDS
MMDS = Multichanel Multipoint Distribution System
MMDS nema nic spolocne s DVB-C, DVB-T
Je to ako benzin a nafta, oboje je palivo (sposob sirenia tv programov), ale nie je to kompatibilne.

the end
uživatel
losparabo
10.10.2008, 11:14.36

No dobre a ako chitim tu bezdrôtovú tv aký primač treba
uživatel
Redstar
10.10.2008, 14:55.37

nie uplne

mmds je len system na prenos na vyssich frekvenciach pri UPC blizkych k umts taze som zvedavy dokedy maju vlastne platnu licenciu, co viem len do konca roku

ale priamo v antene sa to prehodi spat do UHF a potom sa da pouzit lubovolna modulacia, vacsinou dvb-c alebo dvb-t

takze nie je to pletenie hrusiek s jablkami je to bezna prax
uživatel
batman
10.10.2008, 15:43.07

Podľa mňa ak budem mať primač na dvb-t a ho napojím na Kaliforniu malo bi mi naskenovať tých 70 programov či pôjdu alebo nie mali by isť lebo počul som od jedného že ešte to nekódujú
uživatel
Redstar
10.10.2008, 15:45.25

oprava dvb-c
uživatel
Redstar