| 09.10.2008, 21:56.43 | |
Upc Digital BaAhojte chcel by som sa vás opýtať že ako to je v Ba musíte používať od nich se to box alebo ak mate na plazme svoj tak vám stačí od nich len kartička |
![]() Redstar |
| 10.10.2008, 08:11.02 | |
RE: Upc Digital Ba1) velmi pochybujem, ze tvoja plazma na DVB-C tunerDVB-T - terestrial = pozemsne sirenie DVB-C - cable = sirene kablom DVB-S - satellite = sirene satelitom 2) aj keby plazma mala DVB-C tuner, tak je karta UPC parovana priamo so Set top boxom UPC, bez neho nepojde 3) prave v tychto dnoch vyhral nejaky talian sudny spor so Sky Italia, o to, ze che pouzivat vlastny set top box (tuner) |
![]() losparabo |
| 10.10.2008, 09:44.58 | |
RE: Upc Digital Batak to nemám ma to iba dvb-t išlo mi len oto že v košiciach to upc len teraz nedávno začalo vysielať a vraj že to ešte nekódujú ta som chcel skúsiť |
![]() Redstar |
| 10.10.2008, 10:08.15 | |
RE: Upc Digital BaPreties dokopy rozne veci, cukor nie je med a ocot sa nerovna citronu.Citujem: Spoločnosť UPC uvádza dnes v Košiciach digitálnu bezdrôtovú televíziu šírenú systémom MMDS MMDS = Multichanel Multipoint Distribution System MMDS nema nic spolocne s DVB-C, DVB-T Je to ako benzin a nafta, oboje je palivo (sposob sirenia tv programov), ale nie je to kompatibilne. the end |
![]() losparabo |
| 10.10.2008, 11:14.36 | |
RE: Upc Digital BaNo dobre a ako chitim tu bezdrôtovú tv aký primač treba |
![]() Redstar |
| 10.10.2008, 14:55.37 | |
nie uplnemmds je len system na prenos na vyssich frekvenciach pri UPC blizkych k umts taze som zvedavy dokedy maju vlastne platnu licenciu, co viem len do konca rokuale priamo v antene sa to prehodi spat do UHF a potom sa da pouzit lubovolna modulacia, vacsinou dvb-c alebo dvb-t takze nie je to pletenie hrusiek s jablkami je to bezna prax |
![]() batman |
| 10.10.2008, 15:43.07 | |
RE: Upc Digital BaPodľa mňa ak budem mať primač na dvb-t a ho napojím na Kaliforniu malo bi mi naskenovať tých 70 programov či pôjdu alebo nie mali by isť lebo počul som od jedného že ešte to nekódujú |
![]() Redstar |
| 10.10.2008, 15:45.25 | |
RE: Upc Digital Baoprava dvb-c |
![]() Redstar |