| 10.10.2008, 00:01.28 | |
Dreambox 800 upgrade a Nova HDDobry den, mel bych dva dotazy. Jako novej uzivatel tohoto pristroje mi neni znamo, jak udelam upgrade.Druha otazka, je jak ulozim nejakou novou stanici jako je treba Nova HD. Podle manualniho vyhledavani ji najdu, ale nedokazu ulozit. Dekuji za odpovedi. |
![]() soustek |
| 10.10.2008, 11:06.30 | |
RE: Dreambox 800 upgrade a Nova HDProc sis kupoval Dreambox kdyz neumis zakladni operace?????? |
![]() FAB5 |
| 10.10.2008, 11:22.30 | |
RE: Dreambox 800 upgrade a Nova HDpresne takovehle reakce jsem ocekaval...dreambox jsem si koupil abych mohl koukat na TV a ne abych delal upgrade...Nekdo, kdo poradi prosim? |
![]() soustek |
| 10.10.2008, 11:41.37 | |
RE: Dreambox 800 upgrade a Nova HD@soustek: Hochu mily, DM neni pro bezneho uzivatele, to ti v prodejne nerekli ?? Prijimac se SW dodelava, ale zatim to jde velmi dobre, podpora super. Zrovna ted posila DMM dulezi upgrade pres sat, ktery resi "trhani" nekterych HD kanalu s nizkym SR. Ty pouzivas sdileni ?? Pokud ne tak je to naprosto nevhodny prijimac pro tebe. |
![]() 007 |
| 10.10.2008, 12:08.38 | |
RE: Dreambox 800 upgrade a Nova HDTak jasne, ze pouzivam sdileni, jen jsem potreboval trochu vetsi osvetu do tohoto zarizeni. Resp jsem si vse koupil a hodnej clovek mi vsechno nastavil, ale kdybych prave ted chtel udelat ten dulezity upgrade, tak bych nerad neco pokazil. |
![]() soustek |
| 10.10.2008, 14:40.10 | |
RE: Dreambox 800 upgrade a Nova HDNa tom neni co pokazit :Menu/pluginy/softwareupdate pokud tam mas samozrejme Gemini 3.8. |
![]() 007 |
| 11.10.2008, 13:52.27 | |
RE: Dreambox 800 upgrade a Nova HDMožná uděláš lépe, když pozveš toho hodného člověka.Jinak nejde na dvou řádcích vysvětlit vše, co je nutné. Ne že bys to nezvládl, ale stačí jednou udělat něco jinak, dostaneš se ani nebudeš vědět kam, a skutečně provedeš nějakou nepředloženost. (Ale přijímač tím na 99% nezničíš, takže nehoří). Dreamboxy nejsou skutečně přijímače na pouhé koukání. Jejich provoz (nikoliv jenom ovládání) předpokládá znalosti - napověďět na foru lze jenom nějaký detail. Návody pro laiky prostě neexistují a asi ani existovat nemohou. |
![]() Antonín |