Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.10.2008, 18:35.19

Zvuk na Nově.

Zdravím všechny,od pátku se něco děje se zvukem na Nově.Nevíte někdo něco bližšího?
Asi od pátku večer je zvuk v digitálu na satelitu i DVB-T monofonní,(stejný jako je zvuk na "Nova Cinema",ten je ale monofonní od začátku spuštění).
Analogový zvuk na klasickém TV vysílání je ale normální stereo a prostorový.
Dík za diskuzi.
uživatel
zesak
19.10.2008, 18:46.52

RE: Zvuk na Nově.

Vis jak, nejmodernejsi digitalni dum v EU 8-)
Ohledne te NovyCinemy jsem jim uz psal do Novy, jestli se neciti trapne.
uživatel
faust
19.10.2008, 18:53.13

To myslíš že to tak zůstane?
uživatel
zesak
19.10.2008, 19:58.36

Myslím, že závažnější problém od víkendu je výsledek(nevhodné slovo)b. Jako podnikatel a příznivec pravicové politiky jsem po shlédnutí oranžové mapy ČR nemohl usnout. Lidi opravdu mají krátkou paměť a asi zapomněli, co umí Paroubkova politika. A co je ještě horší, bude se paktovat s bolševikama - to je asi to nejhorší, co nás mohlo potkat. všichni dobrý lidi na svých místech (např.Tošenovský)opouští úřady a příjdou tam úplný amatéři. Na to se opravdu netěším, ba se toho přímo děsím!!! :( :(
uživatel
Dejf
19.10.2008, 20:56.32

Čekal jsem že se něco dovím,a ono Dejf...navíc jsou kanály fázově posunuté,na domácí kino hrůza.
uživatel
zesak
19.10.2008, 22:03.42

Zlobí to už od středy a zaznamenal jsme to na DVB-T Nově, na Skylinku SD i na HD. Na domácím kině je to opravdu špatně poslouchatelné, zajímavé je, že Televizní noviny běží stereo. Asi je to tam důležitější než u filmů a seriálů...
uživatel
petarda
19.10.2008, 22:19.53

Koukám že Dejf tu oprávněnou prohru modrejch peni, teda ptáků nemůže vydejchat. :laughing:
Jinak nováci jsou prasata, že nedokážou zajistit satelitní vysílání ve slušné obrazové kvalitě a s kvalitním stereo zvukem ;P Neumí vysílat kvalitně v SD a cpou se do HD. :laughing:
uživatel
eemil
19.10.2008, 22:38.57

To Dejf

Co sem taháš politiku? Rv
uživatel
petr47
19.10.2008, 23:44.17

Vy posloucháte stereo,nebo dokonce dual-mono zvuk na domácím kině?
Já myslel, že domácí kino má smysl akorát s prostorovým zvukem 5.1 DD, či 5.1 DTS. :O
uživatel
Saxon
20.10.2008, 06:34.52

Říká ti něco Dolby ProLogic II?
uživatel
petarda
20.10.2008, 08:54.31

petardo

Já myslel, že domácí kino má smysl akorát s prostorovým zvukem 5.1 DD, či 5.1 DTS.
Tyhle umělé pseudoefekty jsou uplně strašné.
Když jsi tak závislý na nějaké iluzi skutečného prostoru,pak si otoč dráty k jednomu přednímu a jednomu zadnímu reproduktoru a máš to alespoň trochu "provozuschopné".
Nechápu, jak někdo může poslouchat stereo nahrávky přes takovéhle pseudoblbosti.
uživatel
Saxon
20.10.2008, 15:57.10

RE: petardo

Budeš se divit, ale je to docela poslouchatelné.
uživatel
petarda