| 22.10.2008, 08:38.44 | |
Dětské programy v češtiněNo.. ne že bych patřil zrovna do věkové skupiny těch, pro kterou jsou pohádky určené, nicméně taky se rád sem tam kouknu na pohádky. Do nedávna jsem měl jen klasickou tv nabídku toho, co se dá na klasickou anténu příjimat. Z dob, kdy cartoon network vysílal volně, se mnoho změnilo.. hlavně jeho obsah. Nabídka nabízených seriálů je pro mě pasé.. seriály typu Tom a Jerry, Jonny Quest, Kráva a kuře, Dexterova laboratoř, Road Runner a Sylvester a Tweety mi tam chybí. Některé jmenované tam sice jsou, ale příjde mi, že se trh animáků orientuje spíše na japonské animatronické seriály a další voloviny. Jetix mi příjde jako nejlepší z dětských programů, ale není to také žádná sláva, když připomenu seriál Tři kamarádi a Jerry - mě moc nepoutá. Na animax se taky nevydržím dívat a JimJam, Bebe, Minimax.. jejich nabídka mi příjde podprůměrná a stejná. Jste téhož názoru jako UPC Direct, že českých dětských programů je na nášem trhu příliš mnoho? Možná ano, ale jeden je kopii jiného. Zlatý supermax, který jsem nikdy nepříjimal, nicméně nebyl orientován jen na děti do sedmi let. :( |
![]() jonnyq |
| 22.10.2008, 08:42.55 | |
RE: Dětské programy v češtiněno supermax bol dobrý neviem prečo ho zrušily. |
![]() Jupi |
| 22.10.2008, 08:48.11 | |
RE: Dětské programy v češtiněja mam rad iny žaner........ ale čo animax? |
![]() par32 |
| 22.10.2008, 08:58.47 | |
RE: Dětské programy v češtiněSupermax vyřadili z nabídek, protože byl prý moc drahý.. kdesi jsem to četl. No ale že by se mu vyrovnal minimax, kde nehrajou žádné hrané seriály se říct nedá. |
![]() jonnyq |
| 22.10.2008, 08:59.30 | |
RE: Dětské programy v češtiněCo se týče animaxu, na takové seriály typu pokémon a digimon moc nejsem.. je to asi škoda no. |
![]() jonnyq |
| 22.10.2008, 09:07.25 | |
RE: Dětské programy v češtiněCS mini doobeda dáva pekné rozprávky. R^ :crying: |
![]() gsat |
| 22.10.2008, 09:13.40 | |
RE: Dětské programy v češtiněNo to většinou v té době bývám v práci.. a chybí mi na něm seriály.. |
![]() jonnyq |
| 22.10.2008, 09:17.54 | |
RE: Dětské programy v češtinějá som sa pítal na cs mini či neplánujú vysielať 24h a odpoved bola že nie hmm to ma zarazilo :(( |
![]() Jupi |
| 22.10.2008, 09:40.57 | |
RE: Dětské programy v češtiněJe to škoda.. bylo by to fajn.. ale zas na druhou stranu by velmi často nejspíš museli reprízovat.. |
![]() jonnyq |
| 22.10.2008, 09:59.34 | |
RE: Dětské programy v češtiněmně se líbí ty klasické filmové pohádky. v podstatě se vždycky natáčely pro dospělý a děti to ani nějak zvlášť nebavilo. odpovídá to i původnímu materiálu. tyhle klasické pohádky už dávno upoutaly pozornost psychologů, filosofů i historiků. a vždycky se tak nějak vědělo že mají hlubší smysl a že jsou plné symbolů a že se jedná o prastarý materiál, a že jsou spíše mystické než naivní. |
![]() vortimond |
| 22.10.2008, 10:59.39 | |
RE: Dětské programy v češtiněvedle českých nejsou vůbec špatné disneyovky.. takže něco jako Disney channel (který mimo jiné vysílá i hudbu či hrané filmy/seriály).. by bylo v pohodě. Zatím se vysílá jen v polštině. Maďarsko má dokonce Nickelodeon, nicméně ten vysílá jen pořady vlastní tvorby, což taky není lákavé.. |
![]() jonnyq |
| 22.10.2008, 12:53.45 | |
@jonnyqMrkni na Boomerang, ten dává většinu Tebou popsaných pořadů. :) |
![]() Zip |
| 22.10.2008, 14:45.17 | |
RE: Dětské programy v češtině@Zip: Hej, bomerang je naozaj v tomto smere dobry. Ale uz nebude, teda nebude pozeratelny. Premiere Boomerang iba v N3, podobne TPS Boomerang out. Zatial este ide Polsat Boomerang, ale uz coskoro prejde na N3 :crying:Vysiela este na nejakej inej pozicii pozeratelny Boomerang ?? Moj syn (ale aj jeho otecko) na tento program velmi casto pozera. |
![]() vado |
| 22.10.2008, 21:20.36 | |
RE: Dětské programy v češtiněJá s mlaďochem koukáme nejvíc na SpaceToon 1 + 2, nebo na MBC3. Hlavně kvůli Tom a Jerry. Ještě jde Rai Gulp. |
![]() lukas79 |
| 22.10.2008, 21:26.10 | |
RE: Dětské programy v češtiněto Vortimond :To vše sbírám,abych si mohl kdykoliv cokoliv pustit a nezajímá mně žádný televizní program......Pěkný digitální večer.Jdu něco vybrat... |
![]() Kamil_k4 |
| 22.10.2008, 23:35.17 | |
@vadoJeště jede na 23E5 v KD. Ovšem je to DVB-S2. :))) |
![]() Zip |
| 23.10.2008, 15:44.37 | |
RE: Dětské programy v češtiněBoomerang je fajn.. ale není česky.. nicméně díky Bohu aspon za tu Pšonštinu.. škoda že i Cartoon nejde přepnout na Astře do polštiny.. |
![]() jonnyq |