Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.10.2008, 11:45.38

Eurosport HD a Brava: konec promoakce

škoda. zadarmo to bylo dobrý
uživatel
vortimond
23.10.2008, 12:14.50

Eurosport HD a Brava: konec promoakce

s tím s Tebou souhlasím,za HD programy asi do budoucna budem muset tvrdě platit,samozřejmě za ty které po stránce programové jsou atraktivní a poučné.
uživatel
hery
23.10.2008, 12:21.13

RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakce

hlavně aby se tam v dohledný době objevily nějaký další programy. zatím to vypadá nejdříve na konec roku nebo začátek toho následujícího
uživatel
vortimond
23.10.2008, 12:33.40

dnes mě přišly dopisy od skylinku (T+T), kde informují dopisem o frekvenci 11797 a o programech, které tam přibyly, tedy že skončí ty duplicitní na bývalých frekvencích (12565) z toho mi vyplývá, že buď budou navyšovat datový tok nebo přibudou na uvedených frekvencích další programy. Co se týká HD mají otevřenou cestu u holaňdanů co se discovery a NG-týče...
Jinak v dopise je pěkně zpracovaná programová nabídka a vše polopatě vysvětleno, jinak známý prodejce hovořil s dealerem od skylinku (T+T)a kupodivu ho zajímalo co lidé říkají na balíček MULTI a balíček HD plus, rezolutně bylo řečeno, že balíček HD plus nemí být podmíněn MULTI tak jsem zvědav co nás čeká :8)
uživatel
Babui
23.10.2008, 14:26.53

Zdá se, že HD není podmíněno MULTI. V praxi.
A to je velice dobře.
Pokud se jim podaří dodat ještě Discovery a NG, což by docela bezbolestně mohlo přijít, pokud bude dostatek abonentů HD, tak to bude dost fajn.
Přibude-li příští rok ještě ČT a tím čtyři programy, bude české HD novorozeně definitivně na světě. O dva roky dříve, než jsem byl býval myslel.
uživatel
Antonín
23.10.2008, 14:31.49

držím palce... R^
@Antonín-zkuste zareagovat na vlákno Gital, zajímal by mě Váš názor
uživatel
Babui
23.10.2008, 16:17.00

dnes som volal Skylink, ten clovicek na infolinke mi tvrdil, ze sice mozem poslat sumu za HD PLUS, ale ze pochybuje, ze mi ju zapnu, lebo budu cakat na zaplatenie MULTI.
Je to jednoznacne porusovanie legislativy EU a tzv. prejudikatur, resp. uz vydanych sudnych rozhodnuti, ktore v obdobnych pripadoch uz boli vydane

Pockam si teda na vyjadrenie SOI
uživatel
losparabo
23.10.2008, 16:39.42

bylo jasne napsane, hd balik plus multi k tomu nevim ocem tady diskutujete :lookaround:
uživatel
image
23.10.2008, 17:48.30

Ted jsem zapnul svuj Vantage 7100 a oba programy HD jdou bez problemu.
uživatel
flukes
23.10.2008, 20:30.58

mě taky :)))
uživatel
poky1
23.10.2008, 21:35.38

a bez placení jo? já chci taky
uživatel
vortimond
23.10.2008, 21:58.46

Brava asi u nás HD trh nerozhýbe. Nic proti tomuto žánru, ale pořád jenom vážná muzika, to ke koukání není.
uživatel
Orion
23.10.2008, 22:28.57

bez placení? mám multibalíček od jeho vzniku, modrou Slovenskou a bílou Českou, myslím že kdyby každý zaplatil to co já Skylinku, máme i HD toaleťák
uživatel
poky1