| 23.10.2008, 11:45.38 | |
Eurosport HD a Brava: konec promoakceškoda. zadarmo to bylo dobrý |
![]() vortimond |
| 23.10.2008, 12:14.50 | |
Eurosport HD a Brava: konec promoakces tím s Tebou souhlasím,za HD programy asi do budoucna budem muset tvrdě platit,samozřejmě za ty které po stránce programové jsou atraktivní a poučné. |
![]() hery |
| 23.10.2008, 12:21.13 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcehlavně aby se tam v dohledný době objevily nějaký další programy. zatím to vypadá nejdříve na konec roku nebo začátek toho následujícího |
![]() vortimond |
| 23.10.2008, 12:33.40 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcednes mě přišly dopisy od skylinku (T+T), kde informují dopisem o frekvenci 11797 a o programech, které tam přibyly, tedy že skončí ty duplicitní na bývalých frekvencích (12565) z toho mi vyplývá, že buď budou navyšovat datový tok nebo přibudou na uvedených frekvencích další programy. Co se týká HD mají otevřenou cestu u holaňdanů co se discovery a NG-týče...Jinak v dopise je pěkně zpracovaná programová nabídka a vše polopatě vysvětleno, jinak známý prodejce hovořil s dealerem od skylinku (T+T)a kupodivu ho zajímalo co lidé říkají na balíček MULTI a balíček HD plus, rezolutně bylo řečeno, že balíček HD plus nemí být podmíněn MULTI tak jsem zvědav co nás čeká :8) |
![]() Babui |
| 23.10.2008, 14:26.53 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakceZdá se, že HD není podmíněno MULTI. V praxi.A to je velice dobře. Pokud se jim podaří dodat ještě Discovery a NG, což by docela bezbolestně mohlo přijít, pokud bude dostatek abonentů HD, tak to bude dost fajn. Přibude-li příští rok ještě ČT a tím čtyři programy, bude české HD novorozeně definitivně na světě. O dva roky dříve, než jsem byl býval myslel. |
![]() Antonín |
| 23.10.2008, 14:31.49 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcedržím palce... R^@Antonín-zkuste zareagovat na vlákno Gital, zajímal by mě Váš názor |
![]() Babui |
| 23.10.2008, 16:17.00 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcednes som volal Skylink, ten clovicek na infolinke mi tvrdil, ze sice mozem poslat sumu za HD PLUS, ale ze pochybuje, ze mi ju zapnu, lebo budu cakat na zaplatenie MULTI.Je to jednoznacne porusovanie legislativy EU a tzv. prejudikatur, resp. uz vydanych sudnych rozhodnuti, ktore v obdobnych pripadoch uz boli vydane Pockam si teda na vyjadrenie SOI |
![]() losparabo |
| 23.10.2008, 16:39.42 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcebylo jasne napsane, hd balik plus multi k tomu nevim ocem tady diskutujete :lookaround: |
![]() image |
| 23.10.2008, 17:48.30 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakceTed jsem zapnul svuj Vantage 7100 a oba programy HD jdou bez problemu. |
![]() flukes |
| 23.10.2008, 20:30.58 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcemě taky :))) |
![]() poky1 |
| 23.10.2008, 21:35.38 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcea bez placení jo? já chci taky |
![]() vortimond |
| 23.10.2008, 21:58.46 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakceBrava asi u nás HD trh nerozhýbe. Nic proti tomuto žánru, ale pořád jenom vážná muzika, to ke koukání není. |
![]() Orion |
| 23.10.2008, 22:28.57 | |
RE: Eurosport HD a Brava: konec promoakcebez placení? mám multibalíček od jeho vzniku, modrou Slovenskou a bílou Českou, myslím že kdyby každý zaplatil to co já Skylinku, máme i HD toaleťák |
![]() poky1 |