Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.10.2008, 08:48.39

gital vs skylin

mam dotaz co je lepsi skylin nebo gital nevim co si vzit jak je to kvalitou obrazu a zvuku
uživatel
neyo10
26.10.2008, 08:51.06

RE: gital vs skylin

u SD programu stejné a HD Gital nemá
uživatel
poky1
26.10.2008, 09:18.42

....v každém případě Gital HD připravuje... R^ ;)
uživatel
cb21
26.10.2008, 09:19.21

ono jim nic jiného ani nezbývá :laughing: :laughing:
uživatel
poky1
26.10.2008, 09:34.51

to je sice logické,ale co je ted na TaT tak zajímavé? nova HD?? 20% full HD? reklamy a zprávy??....balíček tří prg. které kvalitou nic světového a obsahem krom EUS?? navíc podmíněno balíčkem multi?a k tomu 259kč měsíčně?? poky neblbni,naopak,pokud by oni nepřidali HD tak by na tom zrovna nejlíp nebyly,ale věz,že se vše natolik otočí,že se budou TaT prodávat na burzách za pár kaček!:-)) :razz:
uživatel
cb21
26.10.2008, 09:36.54

skylink připravuje další hd programy až na leden nebo únor příštího roku :(
uživatel
vortimond
26.10.2008, 09:40.52

univerzální uklízečka mistr bean byla v pátek na nově v hd R^
uživatel
vortimond
26.10.2008, 09:46.17

no ved hej, ale len ta kvalita obrazu (samozrejme ze to tak mali uz nahrate a nova s tym nic nema), som si chvilu myslel ze som mal zapnutu normalnu novu a isiel som to prepnut na Nova HD a zistil som ze uz to tam davno pozeram. Moc HD tam toho nebolo.
uživatel
Billysk
26.10.2008, 09:49.41

Gital připravuje HD (a UPC s Digi také) :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
PetrT
26.10.2008, 09:50.47

tak komu příde lepší nova od leoše v sd a bez epg tak tu má na skylinku taky
uživatel
vortimond
26.10.2008, 09:51.37

u UPC ta zkratka HD znamená něco jiného :))) :))) :))) :))) :))) :))) Houby Debžo :))) :))) R^ R^ R^
uživatel
cb21
26.10.2008, 09:54.01

Hodně Drahé
uživatel
vortimond
26.10.2008, 09:58.51

@cb21
jistě jsi postřehl, že Gitalky se již dnes houfně prodávají po burzách za pár kaček! :))) :)))
Aby zákazníci Tvého oblíbeného Gitalu nakonec neskončili bez programů!! V lepším případě u SKYLinku, všichni víme, co se nyní kolem Gitalu děje, pravda!! :O :O
V dnešní době prodává Gitalky jen sebevrah!!! :lookaround: :scared:
uživatel
Zip
26.10.2008, 10:07.02

@ZIP

:))) :))) :))) :))) proč jsem věděl,že budeš reagovat?? :))) :))) :))) Kolem Gitalu se ted!momentálně neděje vůbec nic a dít se taky nebude.To že Gital je pod MV je jen posílení....?? je na tom něco k nepochopení?? :bigeyes: :razz:
uživatel
cb21
26.10.2008, 10:10.50

Reagoval jsem jen proto, že jsi odpovídal móóóc jednostraně! Jinak je mi to úplně jedno.
Závidím Ti Tvou jistotu i s MV. :O :O
uživatel
Zip
26.10.2008, 10:25.15

Jakto, že se na Gitalu nic neděje? Nedávno přidali AXN a brzy přidají i Animal Planet! Co v SD přidal TaT? Nic! Osobně ke svým kompletům nabízím výhradně Gital karty, neboť existují i Gitalkupony, které po dobití na netu během jedné minuty aktivují programy! Když zákazníkovi nabídnu kartu TaT s tím, že musí např.čekat několik dní na program (po zaplacení), je rád, že má Gitalku! R^ :8)
uživatel
Dejf
26.10.2008, 10:30.37

takový zákazník který si k hd přijímači spokojeně odnáší gitalku musí trpět nějakou vážnou duševní poruchou
uživatel
vortimond
26.10.2008, 10:36.26

4Vortimond

Takový zákazník, který si kvůli Premier League spokojeně odnáší T-T kartu, musí trpět nějakou vážnou duševní poruchou.
uživatel
polulin
26.10.2008, 10:51.02

polulin, jestli máš zájem o TT kartu kde chodí multi zdarma tak jednu mám. za 10 gitalek je tvoje
uživatel
vortimond
26.10.2008, 10:57.03

@vortimond
:))) :))) To je špatný obchod, 10 Gitalek je málo, při krutém mrazu se rychle lámou! To máš akorát tak možná na letošní zimu! :))) :))) A co potom, zase budeš muset přejít ke SKYLinku !! :))) :)))
uživatel
Zip
26.10.2008, 10:59.02

:))) prdlouši.... :))) ;)
uživatel
cb21
26.10.2008, 11:01.33

cb21: já nechci obhajovat TaT ale zajímalo by mě co je zase na oplátku na Gitalu tak světoborného.Já jediné dvě gitalky instaloval svým známým kteří si ovšem ten komplet koupili sami a teďka se bijí do hlavy a přemýšlejí jak to udělat aby měli obě Jojky.Zároveň netvrdím že některé programy v Multi jsou nějak extra ale co to gitalácké géčko? Ty kanály v něm obsažené jsou ještě daleko horší.Co se týká Animalu myslíte že bude takový problém přebrat tento kanál opět od holanďanů na stejném transp. jak Eurosport?
uživatel
BIDLO
26.10.2008, 11:10.34

TaT již neni...lidé v tom maj ""maglajz"":-) Gital prg. se aktivují do 3min.(běžně) Skylink do týdne(někdy i 14dnů)....Gital rozhodně přidá HDčka a nebudou podmíněné žádnym multi(géčkem).Dle mě tam bude víc prg.....Pak jsou tam kupony...geniální věc....Animal planet asi ne,ale něco v tomto tématu ano....kdy to netušim.Ale nebudme jako malé děti....chce to trochu klidu v tomto...jednou je lepší ten,podruhé onen....tak to bylo je a bude ;)
uživatel
cb21
26.10.2008, 11:13.39

RE: gital vs skylink

on je to vlastně jedno, joj je samozřejmě tahoun u T+T, proto lidem doporučuji pořídit si gital společně se skylinkem blue, neberme si iluze, že každý chce platit géčko, či Multi, co se týká HD je to věc jiná, nebo není špatná kombinace T+T a gital(zaplý slovenský region) a je to tuším 18 programů bez dalších poplatků a "To se vyplatí" R^ :laughing: :laughing:
uživatel
Babui
26.10.2008, 11:15.55

Ono je faktem že drtivá většina lidi chce jen základ takže nějaké účty či kupóny vůbec neřeší. Jinak s poslední větou naprostý souhlas.
uživatel
BIDLO
26.10.2008, 12:06.06

od pristiho roku dalsi poskytovatel placene televize helos s hd programy tak uvidime.zatim je to hodne velka bida. :lookaround:
uživatel
image
26.10.2008, 12:07.58

@cb21, Dejf

1. Karty SKYLink se také aktivují během 3 minut při prvotní aktivaci :))) . Ale Ty jsi myslel určitě placenou nabídku, tady stačí na účet zaslat kredit a poté kdykoli během 3 minut přes web aktivovat! Nová možnost na webu SKYLink, nicméně nevím, zdali je již funkční.
Gital kupóny také nikdo neskladuje doma a tedy převod peněz na účet 3dny je v normě, protože než se zájemce rozhodne, většinou uběhne víc jak 3 dny, než se odhodlá zajít zakoupit kupóny. Většinu lidí, kteří se pro placenou nabídku rozhodnou už 3dny nevytrhnou!

2. SKYLink už HD má !!!! (u Gitalu si to přeje cb21, tak za rok snad budou! :))) ) závidím Ti Tvou jistotu, že to bude bez MULTI (rep. Géčka) a dokonce zrovna víc programů. :O

3. Každý má svou hlavu a rozhodne se dle svého, fakt je, že většině stačí bohatě základ!

@Dejf
TT přidali nedávno Eurosport cz, Leo TV, Eurosport HD, Brava HD, Nova HD. Dál nebudu pokračovat, protože Vaše (Dejf, cb21 ....) "brzy" už známe (za rok +/-)!
Tvoje zákazníky lituju, jak jim veheměntně nutíš Gitalky. Nebo do prodáváš lidem, kteří se neumí rozhodnout, nebo podáváš matoucí informace, nebo .....
uživatel
Zip
26.10.2008, 15:51.27

Taky nechápu, jak dnes může někdo koupit Gital... Chvíli jsem viděl kvalitu těch jejich SD programů a je to třetí na mariáš k UPC a Digi...
uživatel
PetrT
26.10.2008, 17:23.03

a včem se liší T+T a Gital v SD? Snad pouze v CAIDu né?
uživatel
Babui
26.10.2008, 18:09.10

V tomhle má Zip úplnou pravdu.Hodně často si říkám ještěže jsem ty Gitalky dělal jen dvě /a za ty nemůžu,koupili si je sami/.Jinak by mi je nyní především kvůli těm Jojkám všichni asi omlátili o hlavu.Takhle měli všichni naopak velkou radost z dalšího neplaceného programu v základu /i když test-vím/ když jsem jim ho dolaďoval.Samozřejmě kromě těch dvou,ti teď skřípají zubama. Nechci vám některým pánové šahat do svědomí,ale není rozumější každého zákazníka seznámit s oběma možnostmi? Provize je sice provize ale asi to nebude všechno.
uživatel
BIDLO