| 26.10.2008, 17:49.02 | |
Optibox 7750 HDCICXDobrý den, sháním někoho kdo má s tímto přijímačem jakékoliv zkušenosti. Ozvěte se. |
![]() pvicenik |
| 26.10.2008, 18:14.23 | |
mám hoVelmi stručně. Obrovské plus (jediné) je plnohodnotné sdílení. Jinak (ve srovnání s modely Vantage HD) ve všech ohledech horší. Konstrukčně, designově, strukturou menu a OSD a co je horší, kvalitou obrazu (přes HDMI,jiná připojení neřeším). Rozhodně nelze zařadit mezi highend, ale mezi průměr. Plnohodnotnou možností sharingu však velmi vyčnívá nad své kolegy. Cena je úměrná konstrukci, podle mě velmi nízká. Přístroj je hardwarově shodný se zde diskutovaným OCTAGONem 918, softwarově, se liší. Octagon jsem nikdy neviděl, takže nemohu srovnat. |
![]() Zorbas |
| 27.10.2008, 06:43.38 | |
Znáš odpovědi na následující otázky?Nový firmware asi ještě neexistuje, že?Kde bych sehnal kód na ovládání ovladačem optibox (stačí na 5 sec. podržet a pak vložit třímístný kód) TV Plasmu Panasonic. Existuje nějaká IP na stažení přímo do boxu? České znaky v teletextu jsou zobrazovány nekorektně, vyřeší asi změna firmware ? Pokud víš, tak díky za odpověď |
![]() pvicenik |