| 26.10.2008, 18:37.49 | |
úplný začátečníkMám starou parabolu na Astru 1,chci si koupit satel.soupravu na Astru 1a3.Stačí vyměnit jen parabolu,nebo tu novou budu muset ještě nějak natáčet? |
![]() neworder |
| 26.10.2008, 20:14.17 | |
RE: úplný začátečníkNo tu novou budeš muset nejen natáčet, ale zřejmě i nainstalovat. Pochybuji, že nová ti pojede rovnou z krabice.Zkus si v klidu sednout, zamysli se a znovu napiš, o co ti vlastně jde. Každá rada na takto položenou otázku by byla čirou spekulací. |
![]() Hujer |
| 26.10.2008, 22:33.28 | |
staronová parabolaNech si starou parabolu,stejně ti nedaj nic kvalito.Když novou tak Technisat,ale jinak Liedelzboží je stejně dobrošpatnej jako stará parabola. |
![]() korkoran |
| 26.10.2008, 22:34.13 | |
dttoAle točit budeš muset |
![]() korkoran |
| 27.10.2008, 00:56.28 | |
RE: úplný začátečníkPokud ses nazval tak,jak si se nazval,nic nemusíš natáčet ani instalovat,vše za tebe bude dělat někdo jiný,ty budeš muset jen více pracovat v oboru ,který ti je vlastní a vydělaný obnos rád předáš tomu ,kdo to bude dělat.Pokud půjdeš cestou ,že nebudeš pracovat více a nebudeš nikoho platit,budeš se snažit dělat to co neumíš a možná se ti to i povede.Ale čas,který tomu budeš věnovat,bude daleko dražší,než kdybys to svěřil odborníkovi v oboru. |
![]() pierrepetr |
| 27.10.2008, 07:33.17 | |
RE: úplný začátečníkTo co píše pierrepetr,stím se plně stotožňuji.Co se týká paraboly,mám asi 15 let starou 90ku,která se dávala s analogovým sat přístrojem Amstrád.Mám jí na pevno a chytám 23,5 a 19,2 bez problémů.Druhou mám 100ku na motor.Když se do toho pustíš sám,tak Ti přeji pevné nervy a kus štěstí.Měl by si vyměnit konventor za universál a něco přečíst o sat příjmu.Přeji úspěšné naladění. |
![]() hobza |
| 27.10.2008, 07:36.01 | |
RE: úplný začátečníkOmlouvám se za chyby,které jsem spáchal.Člověk by si měl napřed po sobě přečíst to co napsal,než to odklikne. |
![]() hobza |