| 26.10.2008, 18:54.45 | |
ModulyZdravím,ktery modul je lepší na skandinavce t-rex nebo diabolo 2.3 Dík |
![]() Ivan167 |
| 26.10.2008, 19:08.05 | |
@ Ivan167pouze a jenom diablo verze 2.3 hochu :8) :8) :8) :8), a s přístrojů to bude brzy umět pouze OCTAGON SF 918 HD/vše se připravuje/, :8) :8) :8) :8) :laughing: R^ |
![]() hery |
| 26.10.2008, 19:38.32 | |
RE: ModulyMě je to t jedno který přístroj to bude umět.Ale nevidím jediný !!! důvod proč by to uměl právě jen ten !!a žádný jiný. Česky řečeno je to blbost. |
![]() pat |
| 26.10.2008, 20:06.52 | |
patmožná pak i jiné,ale první bude OCTAGON,věř mi,pak se o tom někdy až bude čas pobavíme :8) :8) R^ víc už nediskutuji,čau |
![]() hery |
| 26.10.2008, 21:04.50 | |
@patMáš pravdu. C*nax již v tuto chvíli v emu funguje a celkem jedno, zda v Dreamu nebo IP Boxu, akorát se jedná o zcela nopublic verzi. Pokud se to objeví free, pak to velmi rychle pofrčí na všem, jak tomu nakonec bylo vždy. Samozřejmě netvrdím, že první přijímač nemůže být Octagon ( a ostatní o den později...). Octagon neznám, ale mám tu Optibox 7750, což je hw totéž, softy se měnit(běžně)nedají, jedině jtag nebo reloading flash, náplň z Octagonu nemám. Nicméně Optibox (potažmo Octagon) ve srovnání např. s luxusními Vantage je zcela průměrná záležitost (o čemž napovídá téměř poloviční cena). To, že podporuje jistý protokol, ho činí velmi zajímavým, ale asi ne nadlouho. |
![]() Zorbas |
| 26.10.2008, 21:18.10 | |
RE: ModulyTak tak přesně tak jsme to myslel jak zorbas napsal.On to jen popsal profesionálně ;)Octagon možná ?? bude první všichni první být nemužou ale to bude první a poslední priorota. Pak už pokud to pofrčí tak na všem.Jen na něčem o chvíli dřív a na něčem později.. |
![]() pat |
| 26.10.2008, 22:33.10 | |
@patMě už to frčí od března tohoto roku a nedělám z toho žádné prioroty,tak nevím o co tady Vám jde,záleží taky jak dlouho to ještě půjde :))) :))) jestli nebude brzy Rv :laughing: :laughing: |
![]() hery |
| 27.10.2008, 07:01.41 | |
RE: ModulyMě už To!(nevím totiž co..)běží od března roku 1996 a taky z toho nic nedělám :)Hlavně nepiš že Ti běží od března conax v emu tak to totiž z Tvé odpovědi plyne...dnes není apríla. To ostaní běží všem a na všem to není rarita |
![]() pat |
| 27.10.2008, 09:18.18 | |
@patnechci se s Tebou přít,ale nikde jsem nehovořil o tom,že to jde v emu/pouze se to připravuje/,koukni na můj první příspěvek tohoto vlákna.,a nemusíme hovořit o aprílu. :8) :8) |
![]() hery |
| 27.10.2008, 09:26.45 | |
RE: ModulyPate,na srandičky tě užije.Jak to je,jistě všichni víme.Že by šlo vše na všem a stejně dobře,to snád nemyslíš vážně!!To by pak nebylo třeba tolik typů sat.přijmačů,zde to běží"každý chvilku,tahá pilku".Pokud někdo chce úspěšně proniknout na trh,musí jeho přijmač umět něco navíc a úspěšnost(1-2roky),pak ho zase někdo překoná a tak to jde stále dokola.Přece nikdo nemá zájem,aby výrobek vydržel na věky,proto je to tu většinou,co výrobek,to šunt.Co by jsi chtěl ve společnosti,založené na spotřebě!! :))) :))) :))) Rv |
![]() zzaner |