Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.11.2008, 07:16.26

Chlazení pro Vantage 8000

Tak jsem si dal do Vantage HDD Samsung Spinpoint a po pár hodinách je vantage dost horký a disk se nedá ani v ruce udržet. Objednal jsem si originál chlazení, které se dodává s Vantage spolu s HDD, ale bylo mi řečeno, že je to složitá montáž a navíc kkyž si tu úpravu budu dělat sám, tak přijdu o záruku. Poraďte mi prosím, jak to udělat nejlíp.
Díky
uživatel
Fred
04.11.2008, 07:47.52

Kupovat přístroj tam

kde ti jej prodají i s chlazením. Já dodávám osmitisícovky s nehlučným regulovaným větráčkem automaticky bez ohledu na to, zda si zákazník přeje nainstalovat disk nebo ne. Doma také tento přijímač provozuji, větrání není slyšet, na dotek je víceméně chladný.
Takže pokud ti to prodejce nabízí, nechej si to provést u něj. Samozřejmě ti to mohu nainstalovat já, ale nikoliv bezplatně, jelikož se nejedná o přístroj zakoupený u mě.
uživatel
Zorbas
04.11.2008, 07:56.26

RE: Chlazení pro Vantage 8000

Problém je, že Vanatage už mám koupený. Teď bych ho jen chtěl doplnit chlazením. Jakým způsobem je tam prosim tě ten větrák zapojený?
uživatel
Fred
04.11.2008, 08:29.09

@Fred

nechapem na co sa chces rypat to toho comu trt rozumies !! chces si odvalit prijimac alebo je ti luto par drobnych co by si dal za profi upravu od zorbasa ??
uživatel
Vlado Fogo
04.11.2008, 08:45.56

Neni mi líto dát peníze za montáž. Jen se mi nechce satelit posílat poštou. Vím jak pošta jedná s balíkama, tak nechci kvůli větrání přijít o celý satelit - chápeš?

Zorbas - odkud jsi?
uživatel
Fred
04.11.2008, 09:37.23

kdyby jsi si tam namontoval od vantage doporucovany hadrdisk
seagate pipeline, tak by jsi nepotreboval zadne chlazeni, tak akorat na pivo!!!!! Uz jsem to tady 2x nebo 3x psal :laughing: :laughing:
uživatel
docdoutnik
04.11.2008, 23:42.31

i Pipeline se hreje
uživatel
Hatori