| 04.11.2008, 08:16.57 | |
LCD + DVB-T,DVB-CDobrý den. Potřeboval bych něco vysvětlit. Kolega mně požádal o radu. Chce si koupit televizi. Příjem má kabelovku.Televizi jsme vybraly Samsung LE 46A 786 s DVB-T. Jelikož příjem bude přes kabelovku a tato televize nemá DVB-C, má je jenom Sony Bravia(zabudované) bude muset koupit setop box DVB-C? Anebo připojí kabel a bude spokojeně koukat.Nevím sice jestli kabelovka vysílá v HD kvalitě nebo ne. V každém případě nechce další setoboxy kupovat. Nejsem znalec tak prosím o neuštipačné poznámky. Rád bych se touto cestou spojil s p. Antonínem. děkuji fuko@post.cz |
![]() fuko |
| 04.11.2008, 08:30.56 | |
STB pro DVB-Cby mu měla dodat kabelovka. Bez něj to nepůjde. |
![]() Enik |
| 04.11.2008, 17:15.17 | |
RE: LCD + DVB-T,DVB-CPokud televize ještě není koupená a kolega chce sledovat kabelovku v dvb-c bez dalšího STB,tak já osobně bych koupil jinou TV:Taková tv musí mít dvb-c tuner,pokud možno ještě normu MPEG4,slot na modul.Je možnost do slotu vložit modul,přes který je možnost sledovat ty programy,které zákazník platí,včetně HD programů.Více info zde:http://www.dvb-c-shop.cz/ |
![]() jito |
| 04.11.2008, 19:59.00 | |
RE: LCD + DVB-T,DVB-CJenze sparovany modul (CAM) s kartou od kabel. providera jeste nikdo nevidel, a asi tak skoro (v nasich koncinach) neuvidi. |
![]() blik |
| 04.11.2008, 21:31.08 | |
RE: LCD + DVB-T,DVB-CProč myslíš,že jsem tam dal ten link? |
![]() jito |
| 04.11.2008, 22:33.18 | |
RE: LCD + DVB-T,DVB-Cachjo..., tady taky každej kecá, kdo má do pr... díru. Kdyby nešel koupit modul se spárovanou kartou od providera (u mě tedy alespoň od UPC), tak by ho ta firma (viz link výše) neprodávala. Samozřejmě, že ti příjde modul spárovanej s kartou. Jeden mám doma už delší dobu. Firma akorát ověří u tvého providera (musíš ho vyplnit při nákupu modulu), jestli je služba DVB-C u tebe dostupná a jestli jsi předplatitel. Pak vydá kartu a modul se s ní spáruje. |
![]() prochor |
| 05.11.2008, 06:52.43 | |
RE: LCD + DVB-T,DVB-CPánové děkuji za odpovědi ale resumé vůbec nerozumím s pozdravem fuko |
![]() fuko |