Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.11.2008, 23:00.20

Vypadávání zvuku v DVB-T.

Dnes začal vypadávat zvuk,na chvíli přestane jít, anebo zakostičkuje obraz nejvíce na Z1, ale všeobecně to dělá na všech stanicích je chyba u mě? Předtím to jelo pěkně.
uživatel
paolov
19.11.2008, 23:13.54

RE: Vypadávání zvuku v DVB-T.

No sice u nás ještě DVB-T není,ale jednu radu ti dám.Napiš alespoň místo svého příjmu :O
uživatel
martin5
19.11.2008, 23:22.45

Vypadávání zvuku v DVB-T.

Párdon, jsem pozapoměl takovou důležitou věc, díky za upozornění- místo příjmu 36km severně od Brna.Připomínám, až dnes to začlo dělat, včera ještě v klidu bez výpadků.
uživatel
paolov
19.11.2008, 23:26.36

@paolov

no super,tak už ti jen můžu popřát co nejvíc zde přítomných brňáků :8)
uživatel
martin5
19.11.2008, 23:33.04

ujasni si co se od včerejška změnilo,co jsi s tím dělal a potom pátrej,co jsi počubil
uživatel
pierrepetr
19.11.2008, 23:41.48

Re:pierrepetr

Po přečtení konce tvé odpovědi mě napadlo jedno nepublikovane slovo na tvou osobu. S příjmem jsem nic nedělal, jak s antenou, naladěním atd.., Pouze se zapla TV a od té doby to dělá. Proto se ptám jestli s tím nemá někdo také problém.
uživatel
paolov
19.11.2008, 23:53.16

paolov

Tak jsi si odpověděl na svůj dotaz sám"je chyba u mě?"---"S příjmem jsem nic nedělal, jak s antenou, naladěním atd.., Pouze se zapla TV a od té doby to dělá"
uživatel
pierrepetr
19.11.2008, 23:56.28

Ach jo připomínáš mě jaivana, nebo jak se ten deviant nazýval.Raději nepiš a běž spat.
uživatel
paolov
20.11.2008, 00:11.34

Koho ti připomínám,je jen tvoje věc,ale nepoužívám,na rozdíl od tebe ,cizí neslušné výrazy.Kdy půjdu spát je zase jen moje věc.Místo, abys slušně poděkoval za radu,jsi neslušný.
uživatel
pierrepetr
20.11.2008, 00:20.25

Opravuji, myslel jsem sociální deviant to neslušné není a od tebe jsem se rady nedočkal tak ti nepoděkuji.
uživatel
paolov
20.11.2008, 00:22.38

Jo a kdyby jsi nevěděl co jsem tím myslel-sociální deviant zde máš menší poučku a první věta sedí na tebe:
Lemertova teorie sekundární deviace
Sekundární deviace je důsledkem reakce individua na označení za devianta, na etiketizaci jeho chování jako chování deviantního. Jedinec na toto označení může reagovat rekonstitucí vlastní identity, proměnou sebepojetí. Sekundární deviace je reakcí aktéra na reakci veřejnosti na jeho primární deviaci.
uživatel
paolov
20.11.2008, 00:28.59

@paolov

Nějak se ti to tady zvrhlo :(
uživatel
martin5
20.11.2008, 00:31.28

Re:martin5

Ano zvrhlo asi se blbě ptám, nebo nevim, anebo kdo by mohl poradit spí. :bigeyes:
uživatel
paolov
20.11.2008, 00:32.59

Tak tak,ráno bude líp :)))
uživatel
martin5
20.11.2008, 01:04.30

paolov

Ano teorii jsi zmáknul,nebo správně okopíroval na netu,dle tvého dotazu to vypadá na to druhé,ale mohu se mýlit.Jen upřesním,protože jsi nepochopil moji radu.90% všech závad(nepočítám vady součástek)vzniká nesprávným používáním zařízení.Myslím tím,že člověk neznalý,zkouší co to umí,mění nastavení přístroje a antény,aniž by věděl co se tím změní,domnívá se,že to musí jít lépe,než je to teď,ale opak je pravdou.Proto jsem tě chtěl navést na předchozí kroky,které jsi udělal.Ale ty jsi pan nejchytřejší,tak se chováš,jak se chováš.
uživatel
pierrepetr
20.11.2008, 01:45.50

Ano jsem ten nejchytřejší proto se zde ptám a čekám odpověď na úrovni a ne nějaké zakulacené věty co píšeš s dvojsmysly, které chápe asi jen tvá osoba. A to, že reaguješ na tu poučku, která na tebe sedí na 100 procent je jen tvá věc a přeber si to sám.
Pokud mě něco jede 1/2 roku bez chyby a bez mého zásahu což jsem tam psal a pak to začne dělat zničehož nic alotria tak se logicky zeptám a čekám odpověď typu problém je na tvé straně, nebo u mě to také zlobí, víc jsem nechtěl.
uživatel
paolov
20.11.2008, 02:05.06

Nereaguji na poučku,ale na tvoje odpovědi.Nejsem jasnovidec,abych tušil,jak dlouho to máš naistalováno,jestli den,nebo půl roku,to jsi napsal až teď.
Odpověď na úrovni můžeš dostat ,pokud se na úrovni zeptáš,zkus to znovu.Co je tady zakulaceného a dvojsmyslného nevíš ani sám.""""ujasni si co se od včerejška změnilo,co jsi s tím dělal a potom pátrej,co jsi počubil"""
uživatel
pierrepetr
20.11.2008, 02:40.45

Pokud nevíš ,jak položit dotaz,aby reagovalo více lidí než dva,tak malý návod a už ti nemohu více pomoci,ať se to podaří opravit."""""Dobrý den,mám problém s příjmem DVB-T ,který přijímám na ...kanále z vysílače...,bydlím 35 km severně od Brna,používám TV...(nebo setopbox...),anténa je typu...,kabel nový cca ...metrů,půl roku jsem nezaznamenal problém,až dnes.Nemá někdo podobnou zkušenost.Děkuji za odpovědi.""""
uživatel
pierrepetr
20.11.2008, 09:20.52

Re: Paolov

Včera mezi 20 - 22 hodinou nám zvuk vypadával i v Ústí n.Labem. DVB-T naladěna Prima.
uživatel
Hansi1
20.11.2008, 12:51.29

Re: Hansi1 - díky.

Díky za odpověď .
uživatel
paolov