| 26.11.2008, 16:09.14 | |
Optibox Crypton x Topfield TF6000CRProsím, poraďte. Který z těchto dvou DVB-S přijímačů je z hlediska poměru cena/výkon více vhodný: Optibox Crypton nebo Topfield TF6000CR ?? Díky předem. |
![]() Dejf |
| 26.11.2008, 16:27.55 | |
To už mužeš rovnou porovnávat tyto s cryptoworksemComag SL 30 AR 1589.84 Kč s DPH x Smart MX 18 Cryptoworks 1715.98 Kč s DPH |
![]() habr |
| 26.11.2008, 16:31.01 | |
RE: Optibox Crypton x Topfield TF6000CRSmarta nechci ani vidět, stojí za dvě věci. Rozhoduji se mezi těma dvouma, co píšu v dotazu. TechniSat Digit S2 v ČR došel a bude až v lednu, tak se rozhoduju, co budu lidem montovat a prodávat. Ten Crypton jsem dnes zkoušel a vůbec není špatný. Mám ale větší zkušenosti s tím Topfieldem, nezklamal mě nikdy, tak jsem na vážkách, prosím poraďte, díky. :) |
![]() Dejf |
| 26.11.2008, 16:55.18 | |
DejfAk chceš predávať a montovať nejaké prijímače, mal by si do kšeftu aj investovať a vyskúšať alternatívy.Nepoznám lepší spôsob ako si funkčnosť a spoľahlivosť otestovať doma. Vyhneš sa tým nekompetentným recenziám rôznych indivíduí, ktoré sa vyjadrujú k prijímačom napriek tomu, že ich vôbec nevideli. |
![]() dempsey |
| 26.11.2008, 16:57.38 | |
dejfDocela jsi mě zklamal.Takovouhle otázku bych od Tebe nečekal.... |
![]() Saxon |
| 26.11.2008, 17:29.26 | |
@SaxonObálku jsem zrovna našel v autě na přední sedačce, sorry pošlu zítra kolem 15.00hod.. :(( Nestíhám ani .ovno. :fuming: |
![]() poky1 |
| 26.11.2008, 17:37.03 | |
RE: Optibox Crypton x Topfield TF6000CRV pohodě,ja jsem taky nějakej divnej.Byl jsem dnes ve Vodnanech na montáži a nechal jsem tam notebooka s kompletním příslušenstvím.Zabít... |
![]() Saxon |
| 26.11.2008, 17:49.43 | |
RE: Optibox Crypton x Topfield TF6000CRKolem pošty jsem jel asi 5krát, zapomínám telefon furt, ale noťase ne, asi na tom budu lépe, jdu do garáže zítra jedu do Jeseníků a asi mi odešlo obložení, cifix. |
![]() poky1 |
| 26.11.2008, 19:17.29 | |
@SaxonNerozumím ti. Proč bys takovou otázku nečekal? Raději se zde zeptám, než abych objednal spoustu přístrojů a pakz jistil, že to není to pravé ořechové. Topfielda TF6000CR jsem instaloval už spoustu - je celkem v pohodě, ale ten Otibox Crypton jsem dnes testoval jen pár hodin v obchodě-je to novinka (ale za skvělou cenu a umí to samé jako Topfield). Přesto s ním možná má někdo už zkušenosti. Četl jsem na něj i celkem dost pozitivní recenzi v posledním čísle Sat and DVB-T magazín. Ani jeden z vás zde mi neřekl svůj názor, tak pěkně děkuji. :-/ :-/ |
![]() Dejf |
| 26.11.2008, 19:40.06 | |
DejfNemusíš si to hned brát tak osobně,ale takovouhle otázku, od člověka vlastníciho obchod jsem fakt nečekal.Nehledě na to,jaký je ten Topfield krám.Já osobně montuji jako levné SD-čka Showboxy S300,Openboxy x8xx,Vantage 121 či Technisaty DigitS2.Vzhledem k VO cenám a tvého výkonu preferuji hlavně Showboxy a pak Vantage.Openboxy už bohužel mizí z povrchu zemského. To iten Kaon 270 či 660CX je lepší kup než 6000CR. To bych se styděl lidem prodávat - osobní názor! |
![]() Saxon |
| 26.11.2008, 21:04.43 | |
@SaxonDíky Saxone, máš pravdu. Objednal jsem si na to překlenovací období do ledna, než budou v ČR zas modely Digit S2, přijímače TechniSat Digit MF4 S CC! Budu mít aspoň klid a jistotu v duši, že budou zákazníci v bavlnce a nebude hrozit reklamace z neznámého levnýho přístroje. I když se mi marže z kompletu sníží (Digit S2 je o 260,-levnější), jistota se vyplatí. Mimochodem nedělám jen satelitní přijímače, ale hlavně ty pozemní a televize atd. Čuz bus. R^ :8) |
![]() Dejf |
| 27.11.2008, 06:32.05 | |
RE: Optibox Crypton x Topfield TF6000CRKed nebolo dostat openboxy, tak som tiez hladal alternativu a par kusov som ich namontoval. Dnes tu mam dalsi. Podla celkom dobry prijimac s origo cryptoworks. Rychle reakcie, prijatelna grafika... Menu je ze vraj totozne s Fergusonmi - neviem objektivne posudit, lebo som nikdy fergusona nemal v ruke.Zaraza ma na tom prijimaci ale jedna vec. Nikdy som este nevidel prijimac, ktory ma original Cryptoworks, ze pri vytiahnuti karty ide este dalej obraz. Videl som to zatial iba na univerzalnych citackach, kde prijimac este chvilu pracuje s aktualnym ECM. Ale v Humaxe a module pri vytiahnuti karty obraz okamzite zastane. |
![]() mariola |