| 28.11.2008, 18:58.44 | |
TechniSat Digit S2Po zapnutí receiveru se někdy stane,že nejde ovládat ani dálkovým ovládáním ani tlačítky na přístroji a musím jej vytáhnout ze sítě.Po opětovném připojení na síť a zapnutí pracuje normálně další problém se někdy stane,že normálně funguje a aniž bych cokoliv udělal přestane jít zvuk je slyšet jen pískání a opět toto musím vyřešit vytažením ze sítě.Software dle receiveru je nejnovější verze když jej chci stáhnout ze satelitu.Tyto problémy se vyskytují zcela náhodně a cca 1 týdně.(můj kolega má stejný receiver ale starší s trochu odlišným softwarem a trochu jiné zobrazování na displeji a méně funkcí a ten nemá žádný problém druhý kolega má stejný jako já a má stejné problémy).Má-li nebo měl někdo s tímto receiverem podobný problém a podařil se vyřešit.Děkuji předem za jakékoliv rady. |
![]() Novak |
| 28.11.2008, 19:31.31 | |
RE: TechniSat Digit S2To je blbý.Tento problém asi sám těžko vyřešíš. Nemáš k dispozici ani starší firmware, ani louder. Na webu maji akorát nejnovější firmware. Zkusil bych Omko,jsou tam docela vstřícní,snad Ti pomůžou. Sám jsem měl s tímto modelem před časem problémy/čtení karet/,kontaktoval jsem je a poslali mi potřebný software. |
![]() Saxon |