Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.12.2008, 13:25.27

DVD prehravac + DVB-T

nemate nejake zkusenosti s pristroji kombinujici oboje - jak DVD prehravac (pokud mozno i s divx), tak set-top-box?
ma smysl neco takoveho porizovat?
nejsem nijak narocnej, bylo by to pro 9-ti letou neter
uživatel
houzva
01.12.2008, 13:43.28

RE: DVD prehravac + DVB-T

Mám jakýsi sencor combo a maká dobře. Přehrává to i pivní tácky :)
Má to i USB
uživatel
alda10
01.12.2008, 14:02.59

jojo...makaji v pohodě...v makru za 1500,-
uživatel
stuka
01.12.2008, 14:25.03

9leté neteři bych koupil komp a k tomu USB přijímač DVB-T. Bude to umět všechno, navíc narozdíl od veškerých tzv. DVD playerů to bude opravdově nahrávat digitální záznam, a ne jenom digitalizovat analogový šum. Ještě se děvče naučí trochu porozumět kompům, což se jí může jedině hodit.
A na tom kompu může taky brouzdat, nahrané programy střihat, nebo psát dopisy, nebo hrát hry, nebo nebo nebo...
uživatel
Antonín
01.12.2008, 14:48.29

@antonín

to je sice hezké řešení, ale někilikanásobně dražší. Tazateli šlo spíše o to, než kupovat dvě zařízení, tak zde má vše v jednom. Samozřejmě i vom Pc to bude mít, ale zacházíš příliš do extrému. Možná by jí měli pořídit rovnou HD kombo kartu.
uživatel
alda10
01.12.2008, 15:29.53

To je všechno otázka vnímání.
Mně zase přijde být velmi drahé utratit 1500 Kč za nefunkční nesmysl. To bych si nemohl dovolit, protože utrácet za nefunkční věci je nejlepší cesta k chudobě.

Taky je možné, že ten komp už děvče má, ne?
A pak je to pár stokorun za dokonalé zařízení DVB-T i s nahráváním a ...
A pokud nemá, tak radši peníze rovnou šetřit na komp a neutrácet za ptákoviny.
Ale nejsou to moje peníze, ani moje neteř.
Jenom píšu, co bych v dané situaci udělal já.
Nikdo to nemusí kopírovat.
(I když .. přece jenom i pro mne by bylo lepší, kdyby malá neteř vyrostla ve schopnou osobu, která bude dělat velké úspěšné věci a platit velké daně, abych já měl velký důchod. Nicméně, je-li jí devět, tak to asi v mém případě nemůže stihnout, za dvacet let budu buď pod zemí, nebo mi svět i důchod bude už tak jako tak ukradený.)
uživatel
Antonín
01.12.2008, 22:41.42

Antoníne

nic lepšího bych nenapsal,velmi výstižné !
uživatel
spyko
18.12.2008, 10:28.19

Co takhle setup ...

Měl bych na prodej setup box s usb nahráváním a přehrávání JPG, MPG, AVI . Nahrává do mpg . Který se dobře editotuje např. Womble Editorem . Cena rozumná 1300 kč . Záruka 24 měsíců . Pohosat@seznam.cz
uživatel
pohosat