| 01.12.2008, 13:25.27 | |
DVD prehravac + DVB-Tnemate nejake zkusenosti s pristroji kombinujici oboje - jak DVD prehravac (pokud mozno i s divx), tak set-top-box?ma smysl neco takoveho porizovat? nejsem nijak narocnej, bylo by to pro 9-ti letou neter |
![]() houzva |
| 01.12.2008, 13:43.28 | |
RE: DVD prehravac + DVB-TMám jakýsi sencor combo a maká dobře. Přehrává to i pivní tácky :)Má to i USB |
![]() alda10 |
| 01.12.2008, 14:02.59 | |
RE: DVD prehravac + DVB-Tjojo...makaji v pohodě...v makru za 1500,- |
![]() stuka |
| 01.12.2008, 14:25.03 | |
RE: DVD prehravac + DVB-T9leté neteři bych koupil komp a k tomu USB přijímač DVB-T. Bude to umět všechno, navíc narozdíl od veškerých tzv. DVD playerů to bude opravdově nahrávat digitální záznam, a ne jenom digitalizovat analogový šum. Ještě se děvče naučí trochu porozumět kompům, což se jí může jedině hodit.A na tom kompu může taky brouzdat, nahrané programy střihat, nebo psát dopisy, nebo hrát hry, nebo nebo nebo... |
![]() Antonín |
| 01.12.2008, 14:48.29 | |
@antonínto je sice hezké řešení, ale někilikanásobně dražší. Tazateli šlo spíše o to, než kupovat dvě zařízení, tak zde má vše v jednom. Samozřejmě i vom Pc to bude mít, ale zacházíš příliš do extrému. Možná by jí měli pořídit rovnou HD kombo kartu. |
![]() alda10 |
| 01.12.2008, 15:29.53 | |
RE: DVD prehravac + DVB-TTo je všechno otázka vnímání.Mně zase přijde být velmi drahé utratit 1500 Kč za nefunkční nesmysl. To bych si nemohl dovolit, protože utrácet za nefunkční věci je nejlepší cesta k chudobě. Taky je možné, že ten komp už děvče má, ne? A pak je to pár stokorun za dokonalé zařízení DVB-T i s nahráváním a ... A pokud nemá, tak radši peníze rovnou šetřit na komp a neutrácet za ptákoviny. Ale nejsou to moje peníze, ani moje neteř. Jenom píšu, co bych v dané situaci udělal já. Nikdo to nemusí kopírovat. (I když .. přece jenom i pro mne by bylo lepší, kdyby malá neteř vyrostla ve schopnou osobu, která bude dělat velké úspěšné věci a platit velké daně, abych já měl velký důchod. Nicméně, je-li jí devět, tak to asi v mém případě nemůže stihnout, za dvacet let budu buď pod zemí, nebo mi svět i důchod bude už tak jako tak ukradený.) |
![]() Antonín |
| 01.12.2008, 22:41.42 | |
Antonínenic lepšího bych nenapsal,velmi výstižné ! |
![]() spyko |
| 18.12.2008, 10:28.19 | |
Co takhle setup ...Měl bych na prodej setup box s usb nahráváním a přehrávání JPG, MPG, AVI . Nahrává do mpg . Který se dobře editotuje např. Womble Editorem . Cena rozumná 1300 kč . Záruka 24 měsíců . Pohosat@seznam.cz |
![]() pohosat |