| 02.12.2008, 12:01.40 | |
Satelitní příjem v organizaciNevíte někdo, jestli je teoretická (a hlavně legální) možnost šířit dál v rámci organizace (nemocnice) signál, přijímaný ze satelitu (převedený na analogový signál, šířený po koax. kabelu)? |
![]() Krutibrk |
| 02.12.2008, 12:19.38 | |
RE: Satelitní příjem v organizacilegální to je když se jedná třeba o novu, primu a podobný programy, který jsou dostupný bez zvláštních poplatků. pak to tam můžeš normálně pustit. a když platíš koncese čt, tak na tebe nikdo nemůže. jiná situace by nastala, kdybys tam přidal třeba hbo, eurosport, filmbox atd. |
![]() vortimond |
| 02.12.2008, 13:40.15 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciTo čo sa pýtaš je legálne,ale pokial platíš konces.poplatky-ale nechapem druhej časti otázky převedený na analogový signál, šířený po koax. kabelu-to znamená -načo sa budem pozerať ja budú musieť aj druhý?Súhlas s vortimond R^ |
![]() yloh |
| 02.12.2008, 14:04.16 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciV zásadě je prvání situace stejná, jako bys na ta místa dal televizory a přijímal a pouštěl pozemní program.P.S. Nevím, jak vypadá nemocnice z hlediska veřejného prostoru...protože ani tu Primu nesmíš pouštět ve veřejné produkci třeba na náměstí jen tak. To je pak jiný "paragraf". Jak se hledí na čekárny apod. to fakt nevím. Řekl bych, že např. na letišti platí ještě něco do OSA. Ale nevím přesně, není to můj šálek čaje. |
![]() Antonín |
| 02.12.2008, 14:19.35 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciPrepáč Krutibrk,jedná sa o klasické nemocničné zariadenie,alebo je to súkromné zariadenie-podla mňa v každej vätššiejnemocnici existuje nejaký kabl. rozvod-popíš to podrobnejšie. |
![]() yloh |
| 02.12.2008, 16:42.51 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciAhoj co se tyce teto verejne projekce by podle me problem nemel byt.Pokud provozovate nema dano jinak.Pri dotazu na digi mi rekla operatorka ze z jejich strany neni problem.Ale nesmis zapomenout na nase zakony viz..platba OSA.. poplatek podle poctu dni a kapacity provozovny.platba koncese.platba dielii jako u OSA a nakonec platba Intergrama tez jako u OSA. a pokud to vse utahnes tak si za rok zas neco vymysly.HODNE stesti.Lukas |
![]() lak |
| 02.12.2008, 17:09.30 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciAle..tazaťel mal dotaz-Nevíte někdo, jestli je teoretická (a hlavně legální) možnost šířit dál v rámci organizace (nemocnice) signál, přijímaný ze satelitu (převedený na analogový signál, šířený po koax. kabelu)?Mňa hlavne zaujma,ako to chce provozovať-potom právne otzázky :O |
![]() yloh |
| 02.12.2008, 17:31.08 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciProvozovat to chce nejspíše tak, že tam má existující STA rozvod a do něj chce pustit analogové UHF z modulátorů satelitního přijímače.Takže by tam třeba dosáhl na všech i starých televizích, které tam má, třeba na ČT24, ČT4Sport, nebo Óčko, Z1, a třeba i další FTA programy...když už by se vyhnul placeným. Ale i tak si myslím, že by si to musel s OSA pořešit, protože nejspíše jde o veřejnou produkci.. Těch starých televizí tam možná má hromady. Tak ten záměr jakýsi smysl dává. I když samozřejmě je to takové století páry. |
![]() Antonín |
| 02.12.2008, 18:16.25 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciBohužel asi to spadá jako užití díla pod AUTORSKÝ ZÁKON 121/200SB PAR 22/3:Umožnění příjmu současného, úplného a nezměněného rozhlasového nebo televizního vysílání na přijímačích téže budovy, popřípadě komplexu budov k sobě prostorově nebo funkčně přináležejících, pomocí společných domovních antén se za užití díla nepovažuje za podmínky, že je umožněn příjem pouze zemského a nezakódovaného analogového vysílání a společný příjem není využíván za účelem přímého nebo nepřímého hospodářského nebo obchodního prospěchu. Rv :(( OSA má prsty všude :crying: |
![]() RAFI007 |
| 02.12.2008, 18:45.16 | |
RE: Satelitní příjem v organizacijo,co se tady děje to nemá obdoby,mám restauraci a musím platit konces.poplatky dále ose a teď ještě oaze nějakým zvukařům,nechápu proč?Já za televizi od hostů nic nevybírám a ani nechci,když to všechno sečtu tak jsem na 10 tis. za rok,které bych měl vyhodit oknem.Nevíte někdo zda se to vše dá nějak obejít? Nechci podporovat zloděje tak nevím :-/ |
![]() rohatce |
| 02.12.2008, 18:46.19 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciRAFI007-tak to bol výýklad,normálne uvažujem o tom že začnem použivať len leg.príjem od .IGI-inak zaklad.bal.si poctivo platím,a svokrovi,preruším zdielanie |
![]() yloh |
| 02.12.2008, 18:52.03 | |
RohatceAhoj pokud to chces snizit zavolej dilerovi od osy ohlas ze mas televizi pouze na sport.zapasi a nech si to zpocitat na dny jak mas otevreno. bude to urcite levnejsi.Mam taky hospodu.Lukas |
![]() lak |
| 02.12.2008, 18:56.42 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciNo to jsem uvedl,když ke mě přišly ne kontrolu,že to mám jen na sportovní účely,ale i tak to dělá 3500kč za rok a co se týče oazy,tak tam jsem volal a řekli mi že je to dané zákonem platit zvukařům a pokud nezaplatím tak to budu platit soudně.Ministr kultury asi nechce v hospodě kulturu a chce aby si lidi jen zpívali a né čučeli na fotbal ;) |
![]() rohatce |
| 02.12.2008, 19:06.26 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciOpravdu to osa resi exekucne ;P platim to uz dlouho kazdej rok to jde docela dost nahoru ted jsem tam mel kontrolu z intergrami tak jsem to nevydrzel a zteky jsem volal na osu jestli je vubec schopnej nekdo mi rict kolik je tech organizaci :O rekl jsem jestli jeste prijde jina firma ze s nima zrusim smlouvu tak mi dali slevu asi za vernost :laughing: .Lukas |
![]() lak |
| 02.12.2008, 19:12.32 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciještě příjde Oaza to jsou zvukaři.takžebudeme jen platit,platit a platit,nebo tu televizi vyhodím z okna. :fuming: |
![]() rohatce |
| 02.12.2008, 19:19.00 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciJenom se kamo bojim abymi mi neujeli nervi a z toho okna jsem nevihodil tu oazu misto televize. :bomb: I kdyz jestli nam to pivko jeste parkrat zdrazej tak bude stacit |
![]() lak |
| 02.12.2008, 19:19.00 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciJenom se kamo bojim abymi mi neujeli nervi a z toho okna jsem nevihodil tu oazu misto televize. :bomb: I kdyz jestli nam to pivko jeste parkrat zdrazej tak bude stacit |
![]() lak |
| 02.12.2008, 19:20.47 | |
RE: Satelitní příjem v organizaciNevim proc se to odeslalo.bude stacit platit pouze koncesi protoze tam budem sedet sami. :-/ |
![]() lak |
| 02.12.2008, 19:51.32 | |
RE: Satelitní příjem v organizacijá už jsem napsal nějakému ministrovi vjehlicka@volny.cz nevím jeslti je to kultury nebo čeho,ale hezky jsem mu poděkoval co pro nás všechno dělají,a napsal jsem mu,že se u nás budou naši hosti místo na fotbal dívat na jeho foto s tím jeho zákonem o poplatcích ose a oaze. :)) |
![]() rohatce |