Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.12.2008, 19:05.23

vánoce,vánoce přicházejí...(Gital taky)

:-)

,
,
,...již brzy na Nově:).......pa:))

ps: pokud vlastníte Skylink...tak se nenechte vyrušovat:-))))))))))
uživatel
cb21
02.12.2008, 19:14.13

RE: vánoce,vánoce přicházejí...(Gital taky)

a prečo davas nezmyselne vlakna? :scared:
uživatel
tomko
02.12.2008, 19:17.08

napiš do redakce co chystáte, určitě o tom napíší zajímavý článek a ne se tady vysmívat konkurenci a konkrétně z toho nic není Rv
uživatel
Babui
02.12.2008, 19:31.41

a kdopak se vysmíval posledně Gitalu????hm???
uživatel
cb21
02.12.2008, 19:35.32

CB21

To je sice hezký,ale koukejte dělat něco s tou cenou pro MC.
Poslední dobou vidim na krámech akorát SL, stovka rozdílu dělá svoje.Nezapomeň že jsme v Čechách.
Budete mít Animal Planet?
Spousta lidí se mě ptá na pořady o zvířatech...
uživatel
Saxon
02.12.2008, 19:39.55

na to, že nejsem prodejce jsem od samého počátku doporučil tak na 50 gitalek se všemi poplatky po sobě následujícími ;P , nikdo se nevysmívá, přečti si můj příspěvek (ani nevím kde je) a uvědom si, že mlžení gitalu a náskok TT je pochopitelný, všichni víme co a jak každá služba bez dalších poplatků poskytuje :fuming:
uživatel
Babui
02.12.2008, 19:43.17

řeknu Ti to zde takto....všem se snaží Gital vyhovět.....Všem... R^ ;)
uživatel
cb21
02.12.2008, 19:45.22

mám radost, děkuji, ale lze to napsat i jinak nebo využít redakce
uživatel
Babui
02.12.2008, 19:49.32

ano,jednou za čas mívám"své chvilky"....nicméně jsem to nemyslel jako výsměch,ale jako to,že taky u Gitalu se naděluje....to je vše ;)
uživatel
cb21
02.12.2008, 19:50.08

v pořádku, budeme se těšit R^
uživatel
Babui
02.12.2008, 20:31.13

To myslis jako ze se mam divat na Novu nebo na zatim pruhovany program zvany "NOVY"? :-D
uživatel
faust
02.12.2008, 20:34.01

že by epg u novy sport :-(

Toho se asi u těch gital-amaterů nedočkáme :( Rv
uživatel
kaspi
02.12.2008, 20:35.24

jinak od cb21) typický příspěvek gitalu... sliby sliby a činy nikde ;P
Skylink neslibuje, ten rovnou koná R^
...i když ten Sport 1 a Jetix by pod stromeček bodl :)))
uživatel
kaspi
02.12.2008, 20:45.35

Tak tak, další naprosto nepostradatelný příspěvek od cb21, na který se tu všichni těšili minimálně měsíc dopředu. Já se přiznám, že jsem poslední dny nemohl ani dospat, jaké překvapení si na nás nachystá a za sebe můžu říct, že první dojem není vůbec špatný. Má to šmrnc, je to napínavé jak malé gatě, smajlíčky překypují z monitoru, snad jen těch oukejíčků je tu zatím poněkud poskrovnu... :razz:
uživatel
D2MAC
02.12.2008, 21:08.36

Další zavádějící informace ze strany cb21, kdyby si totiž přečetl zprávičky, vyčetl by, že na TP 11992 netestuje Gital. Je to práce Skylinku.
Nebo lze chápat jeho blábol tak, že Gital si zaplatil reklamu na TV Nova? Prostě dementní příspěvek, vypovídající jen o autorově intelektu!

Gital notně zaostává, jeho karty jsou neprodejné a ani tyto výkřiky na tom nic nezmění. Nicméně i já si přeji, aby už Gital s něčím přišel, protože lituju lidi, kteří si při nákupu sat sestavy vybrali Gital. Rv :-/ :((
uživatel
Zip
02.12.2008, 21:33.52

když už se tu tak pěkně hádáte

mohl by mi někdo "od fochu" vysvětlit, včem je Skylink lepší než ten gital? Já "lama" to ocením, protože fakt nevím. Díky R^
uživatel
zwitter
02.12.2008, 21:37.26

je vazne zajimavy, ze maj vsichni ten gital az uplne nekde, ale asi je to pekne zveda ze zidle, kdyz tady dokazou sepsat tolik radku textu. by ste asi byly pekne nasrany kdyby tedka gital poradne skylink trunfnul ze ?
uživatel
bublajs
02.12.2008, 21:40.54

@zwitter) i lama si dokáže najít na netu nabídky jednotlivých operátorů (hlavně ftv a hd) a pak je to jasné i slepému (teda kromě technikatkr a cb21) :8)
uživatel
kaspi
02.12.2008, 21:54.52

@zwitter

V neplacené nabídce obě JOJky (pro kecaly o testu, jsou prostě tam!). Lidi milují všeho moc a nejlépe zadarmo.

Čerstvě spuštěné EPG pro skoro všechny programy Skylinku. Na Nově, kterou na sat dotáhl Gital je EPG jen Díky Skylinku, Gital na to celou dobu u všech svých programů kašle!

První v ČR celoplošně dostupné HD kanály. 1. bezplatný a zatím 2 placené.

Pokud Skylink něco řekne, tak to platí, vždy oznámí až hotovou věc. Nikoli, že se snad někdy, možná něco chystá, jedná apd.

Gital prostě dlouhodobě stagnuje, ze začátku dělal se svou kartou takový mišmaš, že nikdo nevěděl na jakou dobu má kartu aktivovanou, např. při monopolním zařazení Novy zrušili neomezenou platnost programů ČT i Primy a byl jen tarif na 3 roky, potom zaplatit 1000kč a zase na tři roky .....
Jediné jeho drobné plus jsou kupóny, i když na druhou stranu ani to není takové terno, protože většinu lidí placené kanály nezajímají!
uživatel
Zip
02.12.2008, 22:09.46

díky

díky za info R^
uživatel
zwitter
02.12.2008, 22:11.22

@bublajs

Tak třeba mi by to bylo úplně jedno. Nejsem nikterak "svázán" ani se Skylinkem ani s Gitalen ani s UPC a už vůbec ne s Digi.
Ať kterýkoliv provider chystá či nechystá cokoliv, je mi to jedno, nemám to čas ani sledovat.
Jediné, proti čemu jsem v tomto threadu vystoupil, je forma, s jakou nás tu cb21 krmí zaručeně nezaručenými informacemi.
N3 začínaje, Gitalem konče.
uživatel
D2MAC
02.12.2008, 22:22.29

Na polských

forech je hodně kraválu kvůli N3,udajně to španělé už rozhryzli a chcou to nacpat do nějakého modulu,zadarmo to určitě nebude.
uživatel
spyko
02.12.2008, 22:29.16

D2MAC: to je přece naprosto normální.Informacemi o nových úžasných kanálech které Gital chystá nás tu přece cb21 zavaluje před každými vánocemi že.
uživatel
BIDLO
02.12.2008, 22:35.53

@spyko

Tak to bude ideální chvíle pro Diablo2.4, kde se tento budoucí N3 plus bude mísit s mínusy nižších verzí tak, aby pro maximální počet programů + spolupráci s některými kartami bylo třeba použít všechny tři verze...
uživatel
D2MAC
02.12.2008, 23:20.10

Naštěstí

mě N3 nevzrušuje,štve mě polsat,že nevydal kartu podobnouTNK,jenom asi oblbujou,ale na tnk polsat zase není,do prd.le ,člověk si nevybere.
uživatel
spyko
02.12.2008, 23:54.15

@spyko

Co k54, zabrala "revize" konektoru?
uživatel
D2MAC
03.12.2008, 13:59.23

pratele zijeme v demokraticke zemi kazdy ma pravo se vyjadrit k svemu problemu a prani.chtelo by to uz nejakou konkurenci,myslim tim nejakeho jineho poskytovatele,ktery by prisel s nejakou zajimavou nabitkou ,jedine tak se to pohne dopredu :lookaround:
uživatel
image
03.12.2008, 15:12.01

cb21

Nemyslíš toto?

TV Barrandov na kartách GITAL

Nová česká plnoformátová Televize Barrandov, připravující zahájení vysílání na 11. 1. 2009, bude od stejného dne zařazena do programové nabídky společnosti Media Vision, s.r.o.

Společnost Media Vision je poskytovatelem služeb příjmu televizních programů na kartách GITAL.

=Věříme, že se naše stanice TV Barrandov stane oblíbeným programem diváků, využívajících přístupových karet GITAL pro příjem české satelitní televize=, uvedl Michal Kratochvíl, ředitel techniky TV Barrandov.

Podle Martina Janků, jednatele Media Vision, bude TV Barrandov zařazena automaticky do nabídky neplacených TV programů GITAL
uživatel
kuba
03.12.2008, 18:21.48

ja myslel jineho poskytovatele tady je vzor satelitni placena televizexxx,programy,hbohd,film boxhd,eurosporthd,novahd,nova sporthd,ct1hd,mtvhd,plus zakladni balik nova,ct1,ct2,prima,nova cinema,ct24.to by byla konkurence :lookaround:
uživatel
image
03.12.2008, 18:38.30

D2mac

REVIZE zabrala,ale jen na 50 proc.Tu koncovku jsem vyhodil,po přemontování to pokračovalo,dal jsem jiný typ,četnost skoku se snížila,ale občas/2x za 5 min/to skočí ,ne už na 0,ale na 10-20 proc.Zkusím ještě vyměnit kabel.Zatím moc děkuji !!!
uživatel
spyko
03.12.2008, 19:07.19

Ano, tak tomu rikam plnohodnotne tema, vsem to mnoho dalo!
uživatel
flukes