| 02.12.2008, 21:11.28 | |
Vantage 8000 sdíleníPoužil jsem v tomto přijímači pro sharing modul Diablo Wi-Fi. Nic mimořádného, sdílí,funguje. Ale vadilo mi, že vyčuhuje ze slotu natolik, že dvířka (u VT 8000 celá plocha frontpanelu) nejdou zavřít. Tak jsem udělal pokus-takovou prasečinku. Vyrobil jsem redukci (extender),na jednom konci PCMCIA konektor z nepotřebného modulu, na druhém slot ze šrotu nějakého přijímače. Asi 15 cm 68 pinového plochého kabelu. Trochu jsem potrénoval pájení a přiblížil okamžik, kdy budu nadobro slepý... Tedy modul jsem propojil přes tuto redukci a umístil na zkoušku letmo do útrob přijímače. I po uzavření plechového krytu komunikuje s AP (asi 4 metry od přijímače) bez problému a tedy sdílí. A neprojevilo se ani rušivé vyzařování Wi-Fi obvodů modulu uvnitř přijímače.Budu dále testovat. PS: Kdyby někdo tušil, kde se dá zakoupit co nekratší "PCMCIA prodlužovačka", dejte vědět, mohlo by to najít širší využití. Podruhé těch 136 pinů pájet nehodlám. |
![]() Zorbas |
| 02.12.2008, 21:25.29 | |
RE: Vantage 8000 sdíleníVelmi zajimava informace, pod jakym protokolem probiha sdileni ?? |
![]() 007 |
| 02.12.2008, 21:30.07 | |
ZorbasSpoj se se svým známým do Lanškrouna,/hovořili jsme spolu s kolegou,takovéto"krátké prodlužky "PCMCIA"jsou kluci Ti ochotni udělat,nebyl by to prý žádný problém./v katologu je prý neseženeš/říkal mi Pavel,už víš kdo to je,že???? |
![]() hery |
| 02.12.2008, 21:30.33 | |
RE: Vantage 8000 sdíleníSynci z Asie spocivaji (nebo je snad jini synci ze zapadni Evropy brzdi?),tak Cesky synek musi resit jednu z poslednich "vad" na krase.Toz se tez poohledneme po tym PCMCIA kabelu. |
![]() hdpe |
| 02.12.2008, 23:42.33 | |
protokolnewcamd, podle všeho funguje i radegast. Sharing je stabilní, od pátku do dnešního rána v kuse ok (modul přímo ve slotu přijímače. S tím kabílkem jsem to dělal až dneska, na provoz to zjevně nemá vliv). Hery,prosím ozvi se na mail, ty propojky bych bral, pokud to bude strojní výroba - profi vzhled.dík |
![]() Zorbas |