| 03.12.2008, 11:18.12 | |
KATHREIN UFS 910 externíHDDChci se zeptat majitelu tohoto příjmače jaký koupit externí HDD, popřípadě skušenosti . |
![]() mikael |
| 03.12.2008, 11:28.07 | |
RE: KATHREIN UFS 910 externíHDDAsi máš na mysli USB disk?Funguje mi tam několik kusů úplně různých jak zrovna vypadnou. Akorát musí být naformátované FAT32, nikoliv NTFS, což ti malinko přidá problémy u větších disků, které normálně pod windows takto bez dalších toolsů nejde. Nepoužívám už ale disky pro K910, ale USB flash. protože: nekoukám jenom na nahrávky z K910, ale i na soubory jiného typu, divx, mkv, atd. atd. K910 je nepřehraje, tak jako tak musím mít tedy jiný přehrávač. No a pak proč vytvářet dvě datová hnízda, když mi stačí jedno. Z K910 nahraju, stejně to většinou musím střihnout, a fiknu to do úložiště. Pro krátkodobé nahrávky mi 8GB flashka stačí taky. Kdyby byla 16GB bylo by to už úplně bez řečí. |
![]() Antonín |
| 03.12.2008, 11:29.45 | |
RE: KATHREIN UFS 910 externíHDDJo nepoužívám disky napájené interně přes USB.Myslím, že jsem zkoušeli jakousi 2,5 low odběrovou a že to šlo. Ale nepovažuji to už vůbec za dobré řešení - a to hend z několika příčin. Nicméně vše záviosí na tom, k čemu to má sloužit.- není jediné správné řešení. Ale jediné správné řešení pro daný účel. |
![]() Antonín |