| 04.12.2008, 16:46.16 | |
Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!Děkujeme za Váš dotaz. Přeposílám vyjádření od našeho technického ředitele:Programy na NOVA Cinema předáváme k satelitní a kabelové distribuci v MONO verzi. Důvodů, proč jsme k tomuto rozhodnutí přistoupili, je více. Většina filmů odbavených kanálem Nova Cinema (cca 80%) je opatřena duálním zvukem, tzn. originál + český dubbing. Program je distribuován přes různé satelitní a kabelové platformy. Pokud jsme vysílali v módu mono-duo-stereo (M/D/S), chodilo k nám mnoho stížností ze stran diváků, že vysíláme anglicky bez titulků nebo že mícháme původní zvuk s českým, že není rozumět ani jednomu apod. Těžko se nám dařilo vyhodnocovat, zda je chyba na straně operátora či diváka - většinou šlo o druhý případ, kdy v mnoha případech si divák neuměl přepnout TV přijímač do vhodného módu (trvale navolené stereo apod.). Vyšli jsme proto vstříc požadavkům diváků, kteří si buď neumějí nebo nemohou na svých zařízeních nastavit oddělený zvuk - toto byl hlavní důvod, proč jsme přešli na vysílání MONO (stejná modulace v obou kanálech). Ve chvíli, kdy přejde NOVA Cinema na terestrické šíření v síti DVB-T, vrátíme se k vysílání v módu M/D/S. S pozdravem Tým Nova Cinema |
![]() Dejf |
| 04.12.2008, 16:55.23 | |
RE: Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!Hmm,tak to mame kliku,ze vysilaj barevne !!! |
![]() FAB5 |
| 04.12.2008, 17:03.33 | |
RE: Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!kto nevie používať tlačítko na DO audio nech varí alebo vysáva urobí lepšie. |
![]() hujer23 |
| 04.12.2008, 17:12.16 | |
No joale oni ti dotyční neumějí ani to. |
![]() hobo |
| 04.12.2008, 17:15.29 | |
RE: Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!sice tenhle kanal nesleduji...ale jinak si myslim,ze ve 21. stoleti...v dobe blueray disku a vysokeho rozliseni je to docela bomba!!! proste Nova dela pokroky...klobouk dolu......... :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() Kimm |
| 04.12.2008, 17:23.33 | |
Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!ježiš maria,kde to chytáte?????:laughing: :laughing: :laughing: ono něco takového ještě je!!!!!!!!! to bude určitě v tom DeGe TéVé,že____??????, a nebo CS linku???? :scared: :scared: |
![]() hery |
| 04.12.2008, 17:43.13 | |
RE: Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!no jo, hery a jeho zahraničím zmlsaná chuť, jsem na to koukal poslední dobou dost často, dávaj Ela Bundu. R^ |
![]() poky1 |
| 04.12.2008, 17:50.58 | |
@poky11./ Na tyhle ptákoviny jsem udělal ženě zvlášť aparaturu,komplet i s motorem a mám pokoj,neotravuje,chrápe u toho až do 2,00 hod.a já mám pro své věci pokoj od ní. :laughing: :laughing: R^ 2./ Už jsi poslal Ty dvě diabla????? :))) :))) |
![]() hery |
| 04.12.2008, 17:51.08 | |
S pozdravem Tým Nova CinemaEuronews bezproblémů vysílá ke svému programu sedm samostatných, stereofonních doprovodů a my nejsme schopni vysílat ani jeden.S pozdravem Tým Nova Cinema 2008 - parta na maliny. |
![]() Saxon |
| 04.12.2008, 17:57.05 | |
RE: Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!poslal, dnes dopoledne doporučeně, jinak asi mám hodně společného s tvojí ženou, ale většinou se budím ve 3. :laughing:je to zadara a je to Novy, co vlastně očekávat? Filmové hity? tak vidíte :lookaround: |
![]() poky1 |
| 04.12.2008, 19:26.01 | |
RE: Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!Tak todle je drsný. Jo jo, "technologický lídr", megamoderní odbavovací pracoviště s kilometry kabelů, pro odbavování několika programů ... a prd. |
![]() kubisek |
| 05.12.2008, 09:57.21 | |
RE: Už víme, proč jede Nova Cinema MONO!Ještě, že si ty lemplové dokážou pustit alespoň tu televizi. Jinak by Tým Nova Cinema napsal: Ukončujeme vysílání, protože někteří lidé si televizi stejně nedokážou pustit. :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() manitou |