Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.12.2008, 14:59.58

napojeni vice televizi na set top box

Dobry den potreboval bych poradit jak naladit vice televizi na set top box. Jedna se mi o to ze bych chtel na jeden set top box naladit cca. 20 televizi. Slysel jsem ze to jde ze postaci si zakoupit jeden set top box na jeden program tzn. napr tri programy tri set top boxy zapojit je za sebou a pak rozest do televizi kabely. Pry je podminka aby mel set top box RF vystup. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Nechce se mi kupovat set top box ke kazde televizi. Predem dekuji za odpoved. Petr Pilny
uživatel
alii
16.12.2008, 15:04.32

RE: napojeni vice televizi na set top box

probiral se to tady pro dvb-s princip je obdobny,precti si tenhle prispevek https://www.parabola.cz/forum/topic-27289/
uživatel
a bb c
16.12.2008, 16:01.13

kolik programů, tolik stb. Podle mne je to ale kvůli jejich ceně, počtu programů a výsledné kvalitě blbost. Raději ke každé tv jeden.
uživatel
Tomik535
16.12.2008, 16:15.38

No u 20 TV velikosti 55cm v CRT provedení na každém pokoji nějakého hotýlku bych si tak jistý nebyl, že nebude lepší koupit místo dvaceti STB, které navíc každý host nastaví do nějakého divumódu, koupit pět až osm STB a fiknout to stávajícího rozvodu...
Na doma je to blbost, ale pro tenhle účel si to dovedu představit.
2alii: představuješ si to správně. Akorát kvalita nebude nic moc, ale pokud ty tv jsou takové, jak jsem napsal, tak je to jedno, a až je jednou vyměníš, ty STB ti zbudou k individuálnímu použití. Jukni se na právní aspekty, nejsem si jist, jak se k podobným věcem staví OSA apod. Dejure se možná takto změníš v providera...(netvrdím, jenom si to prověř).
uživatel
Antonín
17.12.2008, 09:09.55

Dekuju Vam za rady. Preju hodne uspechu. Alii
uživatel
alii
17.12.2008, 11:31.58

Chtel jsem se jeste zeptat nemate nekdo radu jake prijimace by byly vhodne na toto zapojeni? Diky
uživatel
alii
17.12.2008, 14:27.00

Takové, co mají UHF výstup s možností ho nastavit na různé kanály. Jinak si budeš muset připlatit za UHF modulátory (pár stovek za ks). Ostatek si myslím, že to má jediný parametr: aby to bylo laciné a mělo to dlouhou záruku, protože se to skoro určitě zhruba za dva roky po... Odejdou nejspíše kapacitory ve zdrojích, jak to bude furt zapnuté a teplé.
Strč to někam, kde je furt zima. Klimatizovaný prostor, nebo sklep. Kdybys chtěl prodloužit životnost.
uživatel
Antonín