Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.12.2008, 19:06.26

OPENTEL 3500 CW

1. vie mi niekto poradit preco seka joj plus na tomto primaci?
2. markiza nenabehne hned ale najprv musim prepnut na stv1 a potom na markizu.
3. taky isty problem ako z markizou je aj z primou
vyriesi to novy soft?
ak ano prosim o nejakke linky na soft a utility
dakujem za pomoc
karta v primaci je skylink
uživatel
fox
16.12.2008, 19:12.51

OPENTEL 3500 CW

Popelnice. Známý ho má taky a seká se mu čt4. Nemohl jsem tomu uvěřit. Ostatní programy ok. Zkusil jsem druhou kartu, reset, nic, konec, šlus. Jedině ten soft...? Rv
uživatel
Tomik535
16.12.2008, 19:27.16

RE: OPENTEL 3500 CW

Jo, bezny problem po cca 2 letech, a to u vice jak poloviny nainstalovanych prijimacu. Jeste ze to lidi maji odjinud, holt vyhodna koupe. Zkus kontaktovat EMOS, ti toho prodavali tri (nevhodné slovo)e.
uživatel
J a
16.12.2008, 19:32.36

Ahoj co kus to original.Radsi bych do toho nic nenahraval bud rad ze to vubec hraje.mel jsem tu tri a hruza poradil jsem at to vrati do blesku-hlavni reklamni hit.Jeden tu ted mam zatim to zazrakem hraje i docela cte skylink kartu daval jsem aktualizaci z 19 uvidime jak to dlouho vydrzi.Lukas :)))
uživatel
lak
16.12.2008, 19:44.02

Já nedávno dělal komplet se strongem za 4599,- kámošce(sw naprosto shodné s novějšími opentely) a při zasunutém scartu ve výstupu tv se prostě nerozjel.
Musel jsem scart přehodit do výstupu pro video.
Že by problém s napětím na pinu 8? Ale po nabootování jsem stejný scart kabel do tohoto výstupu mohl v pohodě zasunout a normálně hrál. Jakmile jsem ho vypnul, bez vytažení nenaběhl..ani při zapnutí DO, ani ze sítě.
Prostě sranda tahle čína.
Nejhorší na tom je, že kámošce nevadí, že musí přepínat vstup na tv a je lenivá jim to hodit zpátky na pult.
No nic, ženský jsou zas dobrý k jiným věcem.. :)))
uživatel
Tomik535
16.12.2008, 21:41.07

Nepomůže asi nic, někdy tovární nastavení a znovu proskenování transpordéru - ale závada se projeví po čase znovu. Nejlépe hodit Emosu na hlavu a jít si koupit pořádný stroj. Mimochodem viděl jsem několik kusů po reklamaci a byly zákazníkům navráceny v původním stavu.
uživatel
zolik
16.12.2008, 21:53.31

už jsem tady o tom psal...
problémy výše uvedené se dají , alespoň mě se to povedlo řešit updatem
(řeší to návod!!!!)Navolíte libovolný transpordér 1-5 na astře 1 přes menu začnete natahovat nový firmware, trvá to dlouho nepřerušovat vypínáním,
uvedené závady se nevyskytly (nemám možnost ověřit revizi updatu) rok to běhá jak má...
uživatel
Babui