Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.12.2008, 22:51.51

Kronehit rádio z Rakúska

Zaujímalo by ma, že či sa toto rakúske rádio objaví v dohľadnej dobe na ASTRA 19.2°E, potešilo by ma to, vie niekto ? Inak zatiaľ tam Rakušania v podstate komerčné rádiá nemajú, možno FM4, Kronehit by malo byť komerčné rádio.

PS: Je mi jasné, že rádiá sa dajú počúvať aj cez internet, vrátane tohto, no cez satelit je to len predsa lepšie a nemusím čučať stále pri internete. ;-)
uživatel
PeterHumax
28.12.2008, 23:04.31

RE: Kronehit rádio z Rakúska

Zatial o tom neuvazuju.
uživatel
black
28.12.2008, 23:08.56

kronehit

Na satelite Kronehit zatial nie je,ale ja bežne počúvam rádiá cez net a to tak ,že mám audio výstup z notebooku napojený na vežu cez cinche vstup... a počúvam si rádiá cez repráky po celom dome a je to v pohode....tiež aj rádiá zo satelitu počúvam podobne cez vežu!
uživatel
TIBI
28.12.2008, 23:27.23

re :

FM4 není privátní rádio,ale čtvrtý okruh veřejnoprávní ORF.
Její programy na satelitu slouží hlavně jako distribuce signálu na VKV vysílače
Obecně je známo,že poslechovost rádií skrze sat distribuci je téměř nulová.
uživatel
lubbik
29.12.2008, 00:03.13

RE: Kronehit rádio z Rakúska

Jasne, takže asi nič. :-/

@TIBI - Hmm, zaujímavé riešenie, ináč zo satelitu mám pripojený zvukový výstup aj do kuchyne na rádio, samozrejme i na domáce kino.

@lubbik - Díky za upresnenie.
uživatel
PeterHumax
29.12.2008, 12:07.13

Kronehit

ano je to zaujímavé riešenie, je to vlastne to isté,ako máš pripojený satelit a domáce kino! Takto môžeš počúvať akékolvek net.rádiá a nemusíš byť pri PC. Skús si na www.kronehit.at/kronehit/livestream spustiť kronehit, alebo na www.play.cz nájsť nejaké vyhovujúce rádio a budeš spokojný!
uživatel
TIBI