28.12.2008, 22:51.51 | |
Kronehit rádio z RakúskaZaujímalo by ma, že či sa toto rakúske rádio objaví v dohľadnej dobe na ASTRA 19.2°E, potešilo by ma to, vie niekto ? Inak zatiaľ tam Rakušania v podstate komerčné rádiá nemajú, možno FM4, Kronehit by malo byť komerčné rádio.PS: Je mi jasné, že rádiá sa dajú počúvať aj cez internet, vrátane tohto, no cez satelit je to len predsa lepšie a nemusím čučať stále pri internete. ;-) |
![]() PeterHumax |
28.12.2008, 23:04.31 | |
RE: Kronehit rádio z RakúskaZatial o tom neuvazuju. |
![]() black |
28.12.2008, 23:08.56 | |
kronehitNa satelite Kronehit zatial nie je,ale ja bežne počúvam rádiá cez net a to tak ,že mám audio výstup z notebooku napojený na vežu cez cinche vstup... a počúvam si rádiá cez repráky po celom dome a je to v pohode....tiež aj rádiá zo satelitu počúvam podobne cez vežu! |
![]() TIBI |
28.12.2008, 23:27.23 | |
re :FM4 není privátní rádio,ale čtvrtý okruh veřejnoprávní ORF.Její programy na satelitu slouží hlavně jako distribuce signálu na VKV vysílače Obecně je známo,že poslechovost rádií skrze sat distribuci je téměř nulová. |
![]() lubbik |
29.12.2008, 00:03.13 | |
RE: Kronehit rádio z RakúskaJasne, takže asi nič. :-/@TIBI - Hmm, zaujímavé riešenie, ináč zo satelitu mám pripojený zvukový výstup aj do kuchyne na rádio, samozrejme i na domáce kino. @lubbik - Díky za upresnenie. |
![]() PeterHumax |
29.12.2008, 12:07.13 | |
Kronehitano je to zaujímavé riešenie, je to vlastne to isté,ako máš pripojený satelit a domáce kino! Takto môžeš počúvať akékolvek net.rádiá a nemusíš byť pri PC. Skús si na www.kronehit.at/kronehit/livestream spustiť kronehit, alebo na www.play.cz nájsť nejaké vyhovujúce rádio a budeš spokojný! |
![]() TIBI |