Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.12.2008, 19:26.29

Nejde mi nova hd

Dobry den. K mymu hd televizoru sem si koupil sat primac,v obchode sem rekl ze chci primat novu hd,a prodavac mi prodal hd primac parabolu ty veci okolo a kartu skylink. Doma sem to s kamosema nainstalovaly a vsechno funguje ale nova hd to naslo jako radio! Moh by mi nekdo zvas poradit co delam spatne? Nepotrebuju ful hd televizi? Moc tomu nerozumim. Diky.
uživatel
Jan Delta
29.12.2008, 19:35.31

RE: Nejde mi nova hd

novu hd jako rádio naskenujou většinou starý sd přijímače. co máš za přijímač?
uživatel
vortimond
29.12.2008, 19:44.37

Jaký máš přijímač a jakou ladíš frekvenci?
uživatel
sirda
29.12.2008, 19:46.12

Mas budto SD prijimac a nebo nekompatibilni CRW modul.
Spois bych to tipnul na SD prijimac :)
Full HD TV nepotrebujes :)
Ale jinak je to zazitek. Pri nekterych filmech kazde 2 minuty rozpad do kostecek a to co predvedli dneska dopoledne u K9 to nemelo chybu. Opravdu HD kvalita !!!
uživatel
J a
29.12.2008, 19:47.19

Je to homecast S3000CRCI karta skylink parabola 80cm televize hd ready. Prodavac mi ho doporucil když sem rekl ze chci primat hd programy. Nemuze to byt tim ze pouzivam skart? Uz sem vyskousel vsechno.
uživatel
Jan Delta
29.12.2008, 19:49.07

Tuz prodavac byl fajni synek :) soudruzi v SSSR rozdojili kozla,ale ze stare a dobre 3000 CRCI nebude asi HD
uživatel
hdpe
29.12.2008, 19:50.23

tak to je sd přijímač. a ten prodavač je naprostej osel. odnes mu ho zítra zpátky
uživatel
vortimond
29.12.2008, 20:06.54

Co! To jako ze to timhle nepujde? Je to prodejna s televizemi sat primaci a setoboxi,ten clovek mne presvecoval ze je to jeden z nejlepsich primacu,ze ale potrebuju hd televizi vypadal seriozne popral mi dobry obraz! Ja myslel ze ti lidi tomu musi rozumet,to by tam potom moh prodavat kazdy!
uživatel
Jan Delta
29.12.2008, 20:08.12

Jde o to zda ti doporučil sat ,nebo tu tv pokud sat tak ,te uvedl v omyl a neni problem odnest zpet.
uživatel
Alvin
29.12.2008, 20:11.10

Co! To jako ze to timhle nepujde? Je to prodejna s televizemi sat primaci a setoboxi,ten clovek mne presvecoval ze je to jeden z nejlepsich primacu,ze ale potrebuju hd televizi vypadal seriozne popral mi dobry obraz! Ja myslel ze ti lidi tomu musi rozumet,to by tam potom moh prodavat kazdy!
uživatel
Jan Delta
29.12.2008, 20:14.15

tak vzhledem k tomu že si děláš prdeI, tak nikam nic tahat zpátky nemusíš, ale jinak bys musel. rozhodně
uživatel
vortimond
29.12.2008, 20:15.25

Pardon omylem sem to poslal znovu. Ja to tam teda po novym roce odnesu ale je to skoda chtel sem se uz o vanocich divat na hd. Tomu typkovy vynadam! Diky za pomoc
uživatel
Jan Delta
29.12.2008, 20:19.19

Ano, je to celkem kvalitni a spolehlivy prijimac, ale JENOM SD :(
uživatel
J a
29.12.2008, 20:19.34

Proč nenapíšeš,kde jsi to koupil,aby se lidi nedali napálit.Tím je kryješ.
uživatel
milord
29.12.2008, 20:27.49

A za kolik jsi to koupil ???
uživatel
Cucerak
29.12.2008, 20:29.54

http://www.spotrebitele.info/

tady si prostuduj, že jako zákazník musíš zaplatit smluvní cenu, ale také máš svá práva
BTW: Zítra je normální všední den tak to dam odnes a ať ti na tom přístroji milý prodavač ukáže tu novu HD s logem HD (vpravo dole) :fuming:
uživatel
Babui
29.12.2008, 20:38.41

Jan Delta: No tak Homecast S3000CRCI patří řekl bych mezi ty povedené přijímače nicméně HD na něm nejde a také nikdy nepůjde !!! Takže pokud ti ho prodavač prodával s tim že ti na něm Nova HD pujde tak je to buď totální osel který v tom obchodě nemá co dělat nebo se toho přijímače chtěl prostě zbavit... nicméně pokud chceš přijímat HD tak bych se být tebou vůbec nerozmýšlel ho jít tomu prodavači hodit na hlavu.

J a : Je jasné že téměř 20 let starý film ( K-9. ..) jehož kopii má nova zakoupenou již nějaký ten pátek bude vypadat kvalitově nevalně a v HD snad ještě hůže... Jen doufám že nové filmy které bude Nova kupovat už budou v HD a 16:9 je samozřejmost. Třeba LOST je paráda R^

Ten rozpad obrazu mi také docela vadí... co je zajímavé je to že se rozpad obrazu objevuje jen na Nově HD v DVB-S. V DVB-T v muxu 4 kde je Nova HD také žádný takový rozpad neni a obraz celkově mi přijde o něco málo lepší. Bohužel nemám jak to technicky ověřit... je to jen pocit
uživatel
marf1
29.12.2008, 20:40.11

Ten primac stal 2999kc. A pravda,zadny logo hd tam neni.
uživatel
Jan Delta
29.12.2008, 20:46.36

2marf1

Ale me neslo o kvalitu filmi jako takoveho, ale o to, ze se obraz kazdych 10minut zastavil, prestal jit obraz i zvuk a vyskakovala message ze je obraz kodovan. Delalo to na TF7700 i Koscom HD7400, stejne tak vcera jiny film co 5 minut to rozpad do ctvrecku. Pritom BravaHD jela exclusivne, ESP HD taktez. Pritom behem reklamy nebo zprav zadny problem neni. Zkouseno na dvou vyse uvedenych prijimacich.
uživatel
J a
29.12.2008, 20:47.48

ja uz sledovani Nova HD vzdal, dokud tady neuvidim tema ze uz to zamrzani obrazu kazdy cca 3 minuty neodstranili ,)
uživatel
eelke
29.12.2008, 20:56.09

Já se tomu nedivím. On totiž dneska může prodávat elektroniku kdejaký hejhula co neumí do pěti počítat. Omlať mu to zítra o hlavu.
uživatel
kubisek
29.12.2008, 21:06.46

re :

Prodavač je takový kamarád se satelitní technikou,jako ty s gramatikou.
Každý druhý tady hledá Digi klíče a neumí ani česky.
SD Homecast je kapitola sama pro sebe,více kostiček jsem na žádném jiném satu neviděl.
uživatel
lubbik
29.12.2008, 21:29.34

A snad bych jeste doplnil,z 50 kompletu SD HOMECAST jich naopak 45 po dobu zaruky fachci bez problemu:)
uživatel
hdpe
29.12.2008, 21:30.14

Dobre a jaky primac by ste my doporucily vy? Aby to melo jednoduchy ovladani a sla do toho karta skylink.
uživatel
Jan Delta
29.12.2008, 21:52.13

No jo, co je mu to platný, když chtěl HD. To ještě může mluvit o štěstí, že mu p(r)odavač dal kartu SkyLink a ne Gital (aniž bych chtěl zase startovat nějaké flamewar-vášně) :-)
Kdybych chtěl nějaký primitivní přijímač s jednoduchým ovládáním, asi bych šel do nějakého Technisatu.

JARPETe čteš to jóóó? :bigeyes: :laughing: :laughing:
uživatel
kubisek
29.12.2008, 22:24.04

2Jan Delta

TF7700HSCI nebo Koscom HD7400
Tyhle jsou cenove velmi prijatelne, fungujici a TF umi nahravat na ext.disk pres USB (klidne i na flesku) a Koscom zase umi nahravat na ext. eSata a navic ma neco navic :)
Oba dva cca do 7tis.
uživatel
J a
30.12.2008, 07:01.40

Tady je vidět, že sat techniku prodává kdejaký dem.ent. To se ještě divím, že Ti nevnutil kartu Gital! :O

Sat přijímač určený pro příjem HD kanálů poznáš už jen podle takové maličkosti, jako je HDMI konektor! Cenově se motají okolo 6-ti tisíc a více (samotný přijímač), většinou je nutný ještě modul CryptoWorks pro vloženi karty. ;)

Tomu odborníkovi to zanes a vyžaduj po něm, aby Ti předvedl propojení doporučeného přijímače (Homecast) pomocí HDMI rozhraní, alespoň se něco naučí!!! :-/
uživatel
Zip
30.12.2008, 13:08.41

az mu ho tam poneses tak mu ho vomlat o hlavu aby se probudil :lookaround:
uživatel
image
30.12.2008, 13:35.01

ten rozdil musi poznat snad kazdy, pokut se podiva na cenu. :lookaround:
uživatel
image