Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.12.2008, 20:32.42

komplet z Makra

...s jedním takovým kompletem jsem se setkal, parabola Strong, LNB Strong, přijímač Nabo (?) problém, který zákazník měl : nešla Astra1, Astra3A šla
Přišel jsem k již naintalovanému, takže najít chybku po předchozí instalaci, parabolu jsem seřídil a multifokus je upravený na střed 3A a Astra1 šilhající, chyba v diseqc není, kabely OK, až na svodu byl použitý již 7 let starý kabel (doporučil jsem výměnu), ale vše jde dle SatLooku signál OK, problém s laděním přístroje nepřekonatelný, TP 11.992 prostě nenaladil signál v nastavení antény 0% ostatní CZ TP 98% nechápu, několikrát tovární nastavení, několikrát úprava TP na 11991 nebo 11993 nic z toho nepomohlo,naposledy zkouška s FTA přístrojem a TP 11992 bez problemu naladil, vyzkouseno pred zakaznikem pusteno Public TV... doporučil jsem zákazníkovi reklamaci u prodejce.
Ztracené 2,5hod. života a "prd" z toho, lidi proberte se a satelitní komplety pro příjem 2 a více družic nekupujte ve "žrádelnách", protože je to na nic.

Na otázku kolik vlastně stál tento skvělý komplet NABO odpověď necelých 5000,- čili jako v běžném kamenném obchodě...
uživatel
veris
29.12.2008, 20:43.28

RE: komplet z Makra

ja uz tohle davno nemontuju, pokud ano je cena 2500 + cestovne + montazni material, pokud nejde instalace dokoncit z duvodu vady nedodaneho materialu, je cena 1000Kc+cestovne+mont.mtarial. Kdyzje nekdo idiot, at kupuje saty v makru a dalsich jak jsi napsal žrádelnách
uživatel
J a
29.12.2008, 20:48.21

dík za reakci, asi přehodnotím podobné nabídky na instalace, opravdu nikomu nepřeju podobnou situaci..
.. nejde to, ale nevím proč ... :))
uživatel
veris
29.12.2008, 20:59.30

Tak,tak - po montazi kompletu z Baumaxu (jeste doby analogu) jsem jiz z techto akci vylecen,resp. nabidkova cena montaze cini obvykle do 6 000,- Kc vcetne DPH a bez zaruky:).
Plazmu zakoupenou v internetovem obchode ochotne namontuji za 5 000,- Kc vcetne DPH:),ale nikde to nerikejte,at nemam ostudu.
uživatel
hdpe
29.12.2008, 21:11.15

hdpe

mno, beru jako dobry vtip
uživatel
veris
29.12.2008, 21:13.03

komplet z internetu

Taky jsem se dostal k podobné (nevhodné slovo).Měl to z internetu za cenu 3500kč.Parabola 60tka,konventor a přijímač
neznámé výroby.I čína by byla super.Namontoval a DO hned kaput.Chci vložit kartu a ejhle karta vletěla dovnitř.Musel jsem kuchnout přijímač a obrátit čtečku horem dolem.Ani žádné
plomby to nemělo.No prostě hnus.(naštěstí pasoval DO ze stronga 6500)

S pozdravem mudr.sat
uživatel
mudrsat
29.12.2008, 21:22.56

komplet z Makra

Za poslední měsíc jsem dělal 3 ks těchto kompletů a bez probléma :)
uživatel
smscz
29.12.2008, 21:38.45

lidi nemaj vlastní rozum a letáky z maker se stávají akční biblí...
uživatel
kuldan
29.12.2008, 21:39.02

Take jsem s k jednomu setu nachomejt,ale melo to sympatickou majitelku.Prijimac Skymaster,antena Strong.Byl to des,ale dostali jsme Plzen a chlebicky navrch.Jinak nikdy vic.S
uživatel
Saxon
29.12.2008, 21:57.19

smscz

samozřejmě 100% poruchovost nikdy nebude, musejí být i komplety bez jediného problému
uživatel
veris
29.12.2008, 21:59.31

Saxon

..takže Plzeň a chlebíčky, navíc sympatická majitelka, no nepříjemné to určitě nebylo :)
uživatel
veris
29.12.2008, 22:22.40

Nabo

= Strong 6500 (sw i hw)
Zřejmě už Strongy nešli tolik na odbyt, tak to začali chrlit jako Nabo a lidi to budou kupovat jak diví, zvlášť když tam napíšou KARTA ZDARMA...
Dnes jsem musel jeden takový nechtíc namontovat, zákazníka jsem se ptal v telefonu na typ přijímače, řekl mi že neví, ale že Strong tam určitě není napsáno...
uživatel
dvb.cz
29.12.2008, 22:52.10

dvb.cz

ano, menu stejné, vše stejné, mi pak nejde do hlavy proč TP Novy prostě nešel, strong 65.. jsem několikrát bez menších problémů instaloval, vlastně jednu světlou věc na té reistalaci vidím, pod dvířky přijímače bylo německy napsáno čipem dolu :8)
pod ruku se mi dostali přijímače, které nešly, nebo které nešly jen z poloviny neuměly třeba H polarizaci, nebo chybně diseqc a přepínač byl v poho, 1 konkrétní frekvenci z x dalších ... opravdu jsem si myslel, že je to v rukách, ale nebylo, jak jsem výše psal, FTA Kaon TP 11992 bez problémů naladil Public TV šel, klika, že ho doma měli, napadlo mě vozit jakýkoliv FTA sebou, pro příště...
uživatel
veris
30.12.2008, 02:01.10

ne ,vozit sebou jakýkoliv slušný sat. přijímač s krypto,hned ho prodáš,tak to dělám já
uživatel
pierrepetr