| 30.12.2008, 15:23.36 | |
prepojenie dvoch sat prijimacovprosim o radu . potrebujem spojit dva prijimace FERGUSON FX 6600 a AB CRYPTOBOX 150 . ako ich prepojim koax kablom to mi je jasne. ale neviem ich prepojit tak , aby bol len z jedneho vystup na scart do tv. alebo sa to neda ? musi z kazdeho sat prijimaca byt vystupeny samostatne scart kabel do tv ? jedna sa mi o to , aby som nemusel pri prepinani z jednotlivych sat prijimacov vzdy prepinat aj na tv AV 1 na AV2.oba satelitne prijimace maju zozadu okrem scart vystupov do tv aj dalsi scart na prepojenie z dajsim zariadenim , ale ked to aj tak prepojim , neviem prist na to kde sa to na prijimaci prepina .. |
![]() viliamko |
| 30.12.2008, 15:51.39 | |
RE: prepojenie dvoch sat prijimacovneprepina sa to na prijímači, niekedy je zapojenie tak, že ked vypneš prvý tak prepustí signál z druhého satelitu, tak isto ako tuner. Iba nepoznám tie mašiny čo máš tak skúšajale stejne nechápem dôvod zapojenia ktorý si zvolil |
![]() pepiino |
| 30.12.2008, 15:59.23 | |
RE: prepojenie dvoch sat prijimacovdovod je ten , ze mam momentalne 3 dekodovcie karty , a kazdy prijimac ma len dva sloty na karty . a zdalo sa mi to lepsie riesenie ako menit neustale karty v prijimaci ked chcem pozerat ten ci onen balik programov..a ani jeden z tch prijimacov nema moznost pridania dalsieho CA modulu.aj ja som predpokladal ze sa signal prepusti jeden cez druh , podobne ako je to ked si video prehravace takto prepojene, ale nestalo sa tak . |
![]() viliamko |