Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.12.2008, 17:07.22

AXN Scifi

Nevíte prosím někdo, jestli v Digi Tv začne vysílat AXN Scifi v češtině? A pokud ano, tak kdy? Děkuji za odpověd
uživatel
milouch
30.12.2008, 17:17.49

RE: AXN Scifi

nikdy :laughing:
uživatel
Jupi
30.12.2008, 17:27.54

no to nevím, ale nechci brát někomu iluse, ale zaplatil jsem si ho přes gital, od rána do 15:00 mají tuším přestávku, jinak furt dokola dávají Factor Psi a startrek, tedy seriály co šly zhruba před 10 lety na nově filmy-scifi, které by tam měli být alespoň podle EPG na 7 dní dopředu tam nejsou žádné, tak nevím... :lookaround:
uživatel
Babui
30.12.2008, 17:37.29

Musia zaňho chcieť asi väčšiu sumu, preto pravdepodobne v digi asi v najbližšej dobe nebude (podľa mňa, nie je to oficiálne). Inak netvrdím, že je program AXN Sci-Fi porovnateľný so zahraničnými scifi kanálmi ale je to celkom dobrý počin, vzhľadom na trh pre ktorý vysiela, vzhľadom na pomerne krátky čas jeho vysielania a vzhľadom na jeho doterajšiu pomerne nízku dostupnosť v rôznych platformách. Verím, že obsah AXN SciFi sa bude už len zlepšovať ( a dúfam, že nebudú môcť predať toľko reklamy, aby mohli program prerušovať ako na AXN).
uživatel
silverosbd
30.12.2008, 18:46.17

Babui

Idu tam aj novsie serialy
uživatel
Blooddog
30.12.2008, 19:14.09

@Blooddog

jsem si vědom, že jsem to trochu zbagatelizoval, ale s těmi filmy by se mohli zlepšit R^
uživatel
Babui
30.12.2008, 19:15.28

AXN Scifi

No ja to občas kouknul na UPC a můžu říct,že takovej scifi kanál je ostud.Furt to točej dokola,samá h.brána mc.gawer,stár treky....
uživatel
badis
30.12.2008, 23:41.36

No, coz je treba pro mne luxus R^
Jinak jsou tam i nove serialy. Ale zase co by se dalo cekat, kdyz ten kanal neni tak rozsireny. Ale hlavne to neni prerusovane reklamou. Proste se na to divam vice, nez na Film+,DoQ a jine becka. Snad pak bude i AXN Crime
uživatel
faust