Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.12.2008, 17:29.53

tces titanium classic

@vortimonde - tady
http://www.smart-electronic.com.ua/?m=15
je ten konvertor, kterej máš v testu na a2d! ale na obrázku, ačkoliv je lepší než u němců, není patrný pootočení f-konektoru. nebo se mejlím? mrkni se, prosím.
uživatel
knawi
30.12.2008, 17:32.09

RE: tces titanium classic

přestože mám jen tu plácačku, nedám si pokoj :)
uživatel
knawi
30.12.2008, 17:45.46

je to on. ale myslím že tam nebude žádnej rozdíl v zisku proti staršímu typu. jediná výhoda je ten dyzajn. dělal jsem nějaký porovnání a ten rozdíl mezi 120-tkou a 160-tkou je fakt enormní při precizním nastavení. za všechno může ta parabola
uživatel
vortimond
30.12.2008, 18:05.45

doufám, že snad ne :bomb:
mimochodem, už mám sbírku lnbéček, šílenec. přestože jsem testnul (neprůkazně) mj. tsg titanium, nejlepší se mi zdá tebou ověřený huajt tek. na střechu nelezu v tom mrazu ale připravuju se v několika směrech i když je mi jasný, že rozhodující je velikost talíře. koukat večer, byť jen hodinu, na bbc a itv, je holt dráždivý :laughing:
uživatel
knawi
30.12.2008, 18:23.46

ta odrazná plocha je prostě dvojnásobná, no. to se asi nedá dohnat. překvapilo mě, jak se taková větší parabola úplně jinak chová. když třeba při prvním nastavení zaměříš astru 19e a pak otáčíš pomalu na 23.5e tak ani tuhle vedlejší družici nenajdeš (aniž bys upravil elevaci). nebo je taky možný mít silný astry na 28e na 100 procentech (skoro) a nechytat eurobird, kterej je o nějaký tři desetiny dál! je to prostě už precizní instrument
uživatel
vortimond
30.12.2008, 18:42.47

to máš pravdu, i se svou stopětadvacítkou mám podobnou zkušenost: jednak nutnost daleko přesnější instalace (a to je to moje stýblo) ale na druhou stranu žádná starost o to, že by sestava nenašla hledanej kanál resp. byla stržená na některej z okolních, silnejch a blízkejch signálů. ale to ostatně znáš už z "bejvalý" paraboly. bohužel, lákající emmeesse "140" pořizovat nebudu. měl jsem počkat, až ji vyzkoušíš a jít do víceméně úspěšný tutovky. teď už mě zbývá ta hra, co náhodou ulovím
uživatel
knawi
30.12.2008, 19:00.21

ta 150-tka by skutečně byla tutovka i v praze na celodenní příjem a2d. minimálně vertikály (bbc1+hd, itv paket, channel 4 paket kromě film4). kdybych obětoval ty horizontály a skew lnb nechal klasicky, tak by tam byla enormní rezerva pro špatný počasí.
uživatel
vortimond
30.12.2008, 20:08.14

to je trochu nečekaný úspěch, ovšem tys´ byl optimista a docela s jistotou jsi mínil, že by stačil jen o málo větší rozměr, než měla tvoje původní parabola. a to je další stéblo, po kterém lapu :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
knawi