| 30.12.2008, 22:50.20 | |
CAM modulDobrý den, prosím o radu , mám kartu TT Standard Cryptoworks , potřebuji ji použít do DVD rekordéru Panasonic -EX71S,potřebuji CAM ? Pokud ano, prosím o doporučení vhodného typu.Děkuji |
![]() Markkus |
| 30.12.2008, 23:10.30 | |
RE: CAM modulmozes to nejak rozviest kde chces co strcit |
![]() rudo281 |
| 30.12.2008, 23:40.30 | |
RE: CAM modulsi robíš kozy??? :O |
![]() Patko |
| 30.12.2008, 23:50.58 | |
CAM modulVyvrtáš díru do TTčka,vysuneš nasadíš,zasuneš a zmáčkneš prej!!!!!!!!!! |
![]() badis |
| 31.12.2008, 01:20.18 | |
A pročsi myslíš,že si dělá kozy?? |
![]() hobo |
| 31.12.2008, 08:17.50 | |
@badis,Patko a ostatníTo že něco neznáte...to neznamená,že to neexistuje ( tak nějak je to v té reklamě ne).@ Markkus ano potřebuješ modul,který strčíš do CI slotu. Jelikož nevím jak Panasonic maká třeba s Diablo modulem tak bych Ti doporučoval nějaký certifikovaný CW modul třeba Alphacrypt. Ale pokud Ti někdo půjčí Diablo modul testni ten ....dostaneš pak z přístroje maximum. |
![]() Tomáš |
| 31.12.2008, 08:18.28 | |
RE: CAM modulMarkkus--Pleteš se,je Silvestr, není Aprýl.S tím počkej na Duben. |
![]() hobza |
| 31.12.2008, 08:24.14 | |
proč?Sakra chlapi,když jste mimo tak to sem prostě nepište! Jak se má pak Markkus cítit,když sem dá dotaz a vy z něj uděláte....přestože žádnej....není a je to vaše neznalost,která jak známo neomlouvá....Popis Panasonic EX71S DVD rekordér DIGA s DVB-S satelitním tunerem (bez DVB-T a analogového tuneru) * CI slot * nahrává a přehrává: HDD, DVD-RAM / DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, DVD-R dvouvrstvé, DVD+R dvouvrstvé, kompatibilní s DVD-Video, CD-R/RW, MP3, DivX * přehrává JPEG z CD a DVD disku * vestavěný 160GB pevný disk - až 279 hod. záznamu * rychlý start nahrávání za 1 sekundu (pouze na HDD a DVD-RAM) * 5 režimů nahrávání * FR - flexibilní datový tok dle volné kapacity disku * 2x větší rozlišení při LP režimu (500 řádků) * EPG * Progressive Scan - PAL/NTSC * VIERA Link - ovládání plazmy * DVD a AV přijímače jediným dálkovým ovladačem * Time Slip - libovolné přehrávání i při nahrávání * časový posun * editace nahrávek * 2x scart, S-video, Cinch, HDMI výstup - konverze na 1080i, USB vstup, DV vstup, digitální optický výstup DD * české menu (CA modul Cryptoworks a karta Smartcard nejsou součástí dodávky) |
![]() Tomáš |
| 31.12.2008, 08:43.57 | |
@markus?odkud jsi?nejlepší by bylo vyskoušet Diabla,jestli by vtom makal ,ale mám starší sat.Hunt nebo jak se ta potvora jmenuje a maká vtom jako pitomej vložím do drýma a je to strašný ,dlouho trvá než naskočí program ,sekání atd..možna by jsme se mohli domluvit na vyskoušení??? |
![]() petnes |
| 31.12.2008, 09:32.34 | |
CryptoWorks Irdeto =zelený=CryptoWorks Irdeto "zelený" ;) |
![]() milanm |
| 31.12.2008, 13:40.01 | |
Re:CAMDíky za odpověď Tomášovi.Do této doby jsem používal dig.sat.receiver Kaon 570 CX,do kterého byla karta volně vložena.Nyní mám Panasonic EX71S, který dle popisu a návodu vyžaduje použít při zasunutí karty do CI slotu CAM.Prodejce mě ubezpečoval, že CAM nepotřebuji, ale bez něj přístroj nefunguje. Běžně dostupné programy CT,STV,Nova jsou zakódované. |
![]() Markkus |
| 31.12.2008, 13:41.08 | |
Asi tohobudeme muset vyzkoušet víc,nejen DVD recorder.Poláci chystají mpeg4 v dvb-t,udajně od května ze Skrzyczneho,což znamená -zhanět modul do panasoniců px 80,kde je CIslot.To samé bude o slovácích,pokud zůstanou u mpeg4.Proto nepochopím ty úšklebky,když něco neznám,tak to alespoň blbě nekritizuji,je to trapné! |
![]() spyko |