Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.01.2009, 21:55.44

Uspořádání programů.

Ahoj, potřeboval bych poradit jak se na Kaonu setřizují programy.
uživatel
Bob24
16.01.2009, 22:04.38

třídění programů

poměrně těžko, ideální je ručně naladit přístroj podle TP, tímto způsobem se zhruba dá sestavit požadovaný seznam programů, jinak v základní seznam nejde měnit vůbec, Favoritní složky jsou o ničem, zprvu to vypadá nadějně, ale po uložení se to opět přehází...
uživatel
veris
16.01.2009, 22:17.47

RE: Uspořádání programů.

ja to robím nasledovne ked chcem napr. stv 1,2,3, markíza joj, joj plus, tak to skenujem podla frekvencii, potom to premazem a načítavam znovu aby som dosiahol uvedený zoznam podla mojích predstáv, pracné ale o už, inak sa to nedá.
uživatel
Tami
16.01.2009, 22:27.47

souhlas s Tami

ano, vymazat nevyhovující a znovu ladit, ale je to na Chocholouška :)))
uživatel
veris
16.01.2009, 22:35.20

Já používám editor

Mám bohužel jen neregistrovanou verzi. Tak to musím dělat po 19ti programech a uložit, zavřít, znovu otevřít a udělat dalších 19 atd.
Určitě je to ale lepší, než jen ovladačem. Tím jenom mažu nepotřebné kanály.
uživatel
bob.r
16.01.2009, 23:46.14

Ale

na 570 s CW čtečkou to šlo normálně.Měl sem před pár lety dva.Měl tuším 4 FAV.skupiny a tam jsem měl vše jak jsem potřeboval.
uživatel
hobo
17.01.2009, 00:00.16

seřazení

hobo: prosím tak to mi napiš, kde je zakopaný pes, přístroj jsem si nakonec odvezl domů, závěr byl takový jaký jsem ho popsal výše, naštěstí jsem moc Kaonů nepotkal...
kaon 230 s cryptoworksem dělá to samé, možná že kombo 570 ne, co jsi měl za přístroje ??
uživatel
veris
17.01.2009, 04:21.30

do popelnice
uživatel
pierrepetr
17.01.2009, 05:30.58

Je to velmi jednoduché, a hlavně rychlé! Zatracovat přístroje, kvůli vlastní neschopnosti, no nevím co říct! :(( :(( :(( To samozřejmě neplatí pro autora dotazu.

Platí pro všechny kaony s ofic FW, u EMU FW se to může trochu lišit. Nemám Kaona po ruce, píšu to z hlavy, případnou chybku omluvte.

V editaci kanálů jsou 2 seznamy, levý je aktuální seznam stanic v přijímači, pravý je editační.
Pomocí červeného tl. si vyber, co chceš dělat, čili přesun, takto se Ti pojmenuje pravý sloupec. V levém sloupci vyber tl. OK stanici, kterou chceš přesouvat, ta se objeví i v pravém sloupci.
Nyní stiskni modré tl. zobrazí se další seznam, pomocí šipek vyber místo, kam chceš program přesunout a stiskni tl. OK.
Jakmile dotřídíš podle obrazu svého, je potřeba celou práci uložit. Stiskni tl. Menu (nebo Exit) a potvrdit OK

Takto jde přesouvat, mazat, uzamykat ...... i mnoho programů najednou, což se mi u Kaonů právě líbí!!

Já třeba třídím programy podle žánru. Např. hudební prog., procházím celý levý seznam, a hudební stanice plácám do pravého, poté je hromadně přesunu na konkrétní místo a dotřídím jednotlivě. :))) :))) :)))

Toď vsjo, kdyby jste nenakupovali na netu a nehonili ceny kvůli každé stovce, Váš prodejce by Vám to rád předvedl. Jenže on se vždy najde nějaký v.ů.l, který Vám to vyžvaní. Nyní já. :))) :)))
uživatel
Zip
17.01.2009, 14:53.40

Přesně

tak,lépe to snad nejde popsat.Já měl 570 CX a neměl jsem s tímto jediný problém-ani s ničím jiným.A v návodu to bylo tuším popsáno velmi dobře.
uživatel
hobo
17.01.2009, 15:00.40

Třídění programů pomocí do je u kaonů jedním z nejjednodušších v porovnání s jinými přijímači. Jako jedny z mála umožňují přesun většího počtu programů najednou.
uživatel
sirda
17.01.2009, 16:14.45

Zip to popsal přesně - ale platí to pouze u originálního FW.
Mám tu teď Kaon KSF 230 a tam to u Emu FW nejde. :(
uživatel
milev1
18.01.2009, 01:43.49

proč dělat z trabanta mercedes?,nákup mercedesu je levnější,i když přiznávám,že se někdo těžce loučí s trabantem,vylepšuje ,až je s toho mercedes,co na tom,že to stálo 3x víc,než koupit nový
uživatel
pierrepetr