| 20.01.2009, 22:12.13 | |
gitalVysvetlí mi niekto politiku Gitaliek. Ak mám dve karty, jednu registrovanú pre ČR a druhú pre SR prijímam všetky programy akorát sa zaviažem, že tie programy určené pre SR užívam na Slovensku a tie pre ČR užívam v ČR (kde ma časom ČT vyzve aby som sa preukázal platením televizného poplatku) . Čiže gital mi karty pekne predá, čím neporuší zákon, jeho porušenie nechá na mňa.Prečo potom rovno niesú na gitalke všetky dostupné programy a ja ako kupujúci sa zaviažem, že na Slovensku budem prepínať iba slovenské programy a trebárs na chate v ČR si zas nezapnem Markízu. Stejne necháva gital porušenie zákona na zákazníkovi, on sa formálne odpovednosti vzdáva. |
![]() ebpl7 |
| 20.01.2009, 22:15.33 | |
RE: gitaltú dostupnosť všetkých progamov som pochopitelne myslel bez nutnosti zmeny regionu |
![]() ebpl7 |
| 20.01.2009, 22:45.40 | |
RE: gitalKdyby to bylo vsechno dostupne na jedne karte bez regionalizace porusoval by zakon Gital. Ted porusujes pravidla jenom ty, Gital je cisty. |
![]() blik |
| 20.01.2009, 22:50.38 | |
RE: gitalzdieľam tvoje nadšenie, ale šak oni nič, len oni chudacikovia by aj chceli ale tie zlz zle televizie, autorske prava, markiza nechce liezť do rajónu nove a naopak lebo su obe cme a akoze podobne, nebudu si predsa konkurovat :dead:Podla mna je to jak s tym plynom ak sa chcu dohodnut tak by sa aj dohodli ale oni sa NECHCU a typujem ze ani nikdy sa nebudu chciet s CT neviem skylink to ma aj v slovenskom baliku, mna skor skrie nova a nova HD, hlavne ze ked si kupiš kartu pocas nejakych promo akcii tak mozes mat aj novu v sr a na "furt" myslym ze novu a primu mam prave vdaka nejakemu promu. a aj gital ma na stranke napisane ze ct je aj pre SR tak neviem co maju co chciet (tu je to vidno ct a stv sa dohodli ze sa budu moct širiť aj pre druhy stat (okrem stv3)ale s komercnymi je to uz problem) cela ta politika je divna ct24 je uplne volna ine ct nie - je to dobry bordel :((( |
![]() deino |
| 21.01.2009, 00:04.45 | |
RE: gitalct24 jde volně ze zákona,pro případ mobilisace,jinak by mobilisovali jen majitelé dekodovacích karet |
![]() pierrepetr |
| 21.01.2009, 18:10.18 | |
pierrepetrTo je teda pěkná blbost, ale jako fór dobrý |
![]() PeVy |