Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.01.2009, 20:48.17

platba na skylink cz

ako dlho trvá prevod z pošty lebo v nedelu som platil na pošte poukážkou typu A v Brne a dodnes ešte neprišiel žiaden zápis na kartu mam cz kartu riadne registrovanu . dik
uživatel
marian
21.01.2009, 20:54.27

RE: platba na skylink cz

2 - 3 dny, pokud se nemůžeš dočkat, tak jim pošli e-mail, nebo brnkni
uživatel
Zip
21.01.2009, 23:46.08

píše se rok 2009 a trapná služba sky link trvá 3 dny,vím,že to není chyba u nich,ale tento způsob aktivace programů si zvolili,zlatí GITAL za 5s hotovo,net má každý a mobil i 80ti letá babička.
uživatel
pierrepetr
22.01.2009, 06:32.02

Já to říkám furt - chtělo by to u obou zavést on-line platbu kartou. Další alternativa je paysec, mPeníze .... Bylo by to ještě lepší, jak kupony, o bankovním převodu ani nemluvím.
uživatel
kubisek
22.01.2009, 07:09.40

No jó pánové a co Vám říká čas na shánění kupónů!! Každý nemá trafiku s kupónama před barákem.

Já preferuji bankovní převody, rozhodnu se, sednu k netu nebo mobilu, mám to za pár minut vyřízené, nemusím nikde lítat po okrese .... Těch pár dní mě nevytrhne, přece když si něco objednám, knížku, ledničku ... taky ji nemám okamžitě doma.

Takže do Vašeho nadšení je potřeba započítat čas na shánění kupónů, v některých případech i třeba cestovné do nejbližšího místa prodeje ... U Tipsportu v hospodě toho draka :))) :))) ..... Nic není ideální, každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného! ;) :-/
uživatel
Zip
22.01.2009, 07:23.44

@all

Mobilní operátoři také dávno od kupónu upustili, tak se necháme překvapit, jak dlouho to vydrží u Gitalu. :-/ :lookaround:
uživatel
Zip
22.01.2009, 07:27.31

Sylink SK

Skylink SK to ma vyriesene celkom dobre. Kazdy si na ich WEB-e moze vytvorit vlastne konto a cez internetbanking tam previest peniaze - vytvorit kredit. Ten potom mozno pouzit na zaplatenie lubovolneho "predplatneho". Mne trvalo vytvorenie konta, prevod penazi a zaplatenie Multi na jeden rok dohromady ani nie 10 minut. Zapisy na kartu dosli takmer hned (tusim asi do 5 minut).
Neviem, ako este jednoduchsie a pohodlnejsie by to slo vymysliet.
uživatel
vado
22.01.2009, 07:47.10

@ Zip

7 dní - ale bolo to pred Vianocami, kedy bol všade frmol. presne za týždeň od platby na vesnickej pošte prišiel zápis.
uživatel
Crescenzio
22.01.2009, 07:50.55

Skylink

Stěžují si jen ti, kteří celý rok mají času dost a na poslední den si vzpomenou, že by to chtělo už asi zaplatit.
uživatel
smscz
22.01.2009, 08:42.49

Ja som prevadzal preniaze 22. decembra cez internet banking a na druhy den som mal zapisy. Banky maju na prevod penazi 3 dni podla zakona (aspon si to myslim). Moje stastie je, ze skylink ma ucet v banke, kde mam aj ja (CSOB), takze prevod prebehol este v ten isty den.
Ak chces, aby ti zapisy prisli co najskor, chod do banky a tam urob prevod. :8)
uživatel
warchief
22.01.2009, 09:06.00

5s to jsi mne rozesmal!!!!! objednáno přes kupony v sobotu 13:00 , zapisy se milostivě dostavily ve čtvrtek po obědě.To se těch 5s pěkně natahlo!!!!
uživatel
kiss
22.01.2009, 09:18.09

kiss

Ale to si teď stěžuješ na to, že ti chodí nekorektně zápisy na tvé čtečce, Aktivoval jsem mraky karet a vždy do pár minut. Ani jednou nedošlo k chybě.
uživatel
kuba
22.01.2009, 09:20.38

Zip

Re: Mobilní operátoři také dávno od kupónu upustili

Vtipy si nech na silvestra. Pokud vím, tak ještě v pohodě kupony fungují, samozřejmě vedle jiných možností.
uživatel
kuba
22.01.2009, 17:19.31

ty mraky bych chtěl vidět, asi by bylo azůro
uživatel
poky1
22.01.2009, 20:26.41

to kuba
nekorektní zapisy v CI Cryptoworks ??
uživatel
kiss
22.01.2009, 21:41.57

poky1

Vtipné, ale asi jsi toho ještě moc neprodal, že? Jinak stále mě chybí ten slíbenej odkaz na článek. Ale asi sis ho vycucal z prstu, nebo od jinud, že? Spíše jen papouškuješ odkazy jiných a teď nevíš,co a jak. Tak než začneš někoho napadat, tak si zameť před vlastním prahem. Já prostě ten odkaz opravdu nenašel, a moc by mě to zajímalo. Ty jsi ho slíbil a teď jako malej kluk uhejbáš, že?
uživatel
kuba
22.01.2009, 21:43.04

kiss

A proč ne? Možností je mnoho, proč je problém v CI slotu.
uživatel
kuba
23.01.2009, 10:41.17

ty jsi neuvěřitelně tvrdohlavý zastance gitalu.nechapu proč by měla být chyba u mně když vše funguje jak má u jiných karet.Tak na mé upozornění mi přišel mail s omluvou a prodlouženým předplatným , takže chyba asi nebyla u mně!!!
uživatel
kiss
23.01.2009, 11:30.41

kiss

Já se s takovýmto případem zatím nesetkal, ale možné je všechno.Je možné, že to byla sobota před spuštěním Barrandova a potom by to bylo jasný, měli v tom pěknej guláš.
uživatel
kuba