Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.01.2009, 12:31.11

gital historie

Zdravím. Měl bych dotaz na majitele karet Gital, kteří si kartu pořídili před vstupem Novy do CS Linku. Nemohu nikde najít informaci kolik se doplácelo za Novu, když měl někdo tarif s ČT + Prima neomezeně a chtěl si doplatit Novu aby ji měl také neomezeně ( v době kdy už Gital nabízel Novu neomezeně ). U Skylinku za to chtěli 399 Kč, ale u Gitalu se mi to nepodařilo najít.
uživatel
Oskarek1
25.01.2009, 13:42.39

re:gital historie

Doporučuji se podívat na stránky gitalu a to přímo na diGital novinky a vzít to odzadu, podle mě tarif před vstupen nova TV neomezene neexistoval, pouze na 3 roky, dle mého názoru a paměti byl doplatek 400,- Kč, ale u tvého tarifu co uvádíš se mohu mýlit

S potěšením sdělujeme, že se nám podařilo završit úsilí o kompletní nabídku celoplošných TV stanic na kartách GITAL. Od 13.2.2007 je na kartách GITAL přístupna TV NOVA.

Vysílá se zatím v testovacím provozu kdy je signál přebírán z analogového vysílání. Do konce března bude zprovozněna optická trasa pro dopravu signálu na vysílací zařízení, kde již bude signál v odpovídající digitální kvalitě. Signál NOVY nyní obsahuje teletext a stereo zvuk.

Satelitní distribuce a pronájem satelitu je v celý režii GITAL, s.r.o. Vzhledem k souvisejícím nákladům jsme přistoupili k ukončení stávajících tarifů a nahradili je tarify novými.

Hlavní informace:

* NOVA je zařazena do základní nabídky programů - tarif ZÁKLAD - spolu s ostatními celoplošnými programy
* Program NOVA je nyní nastaven tak, že je funkční na všech dosud registrovaných kartách GITAL po dobu 1 měsíce tj. do 15.3.2007.
* Na všech nových kartách poprvé vložených do přijímače je nastaven u NOVY stejný časový interval příjmu (1 měsíc) bez registrace obdobně jako je tomu u programů ČT a Prima TV
* Tarif REGISTRACE za 200,-Kč/rok je možno použít do 31.3.2007 * Tarify REGISTRACE za 500,-Kč/3roky a 1.000,-Kč/bez čas. omezení již není možno používat * Všechny starší tarify REGISTRACE budou funkční celou dobu, na kterou byl tarif na konkrétní kartě registrován. Pokud tedy divák s registrací bez časového omezení za 1000,-Kč nebude mít zájem o NOVU, zůstane jeho tarif platný beze změny. Pouze v případě, že by si vybral tarif ZÁKLAD, získá NOVU a doba platnosti tarifu bude odpovídat délce nového tarifu.
* Tarif ČT lze uplatnit na kterékoliv nové kartě Nové tarify je možno používat od dnešního dne, tj. od 14.2.2007
* Přechod ze starého tarifu na nový bude možný od 1.3.2007.
uživatel
Babui
25.01.2009, 14:02.20

@Babui: Děkuji ti za reakci, ale doplním tě. Tarif s ČT1, ČT2, ČT4 a Prima samozřejmě existoval neomezeně. Zde informace https://www.parabola.cz/clanky/2227/registrace-karet-digitallink-i-bez-casoveho-omezeni/
A právě z tohoto tarifu na tarif Základ neomezeně( ČT1, ČT2, ČT4, Nova a Prima ) kolik se doplácelo. Na jejich stránkách jsem našel jen ceník kde se z tohoto tarifu dalo přejít na tarif Standart CZ za 400 a aktivovali se Nova, Nova Cinema, STV1, STV2. Ale mě zajímá jen ten původní bez Novy neomezeně a pak s Novou neomezeně. A na těch stránkách Gitalu jsem to hledal, ale tam jsem to nenašel. A proto mi zajímá jestli si to někdo neaktivovala kolik za to platil.
uživatel
Oskarek1
25.01.2009, 14:17.54

rozumím, našel jsem tam ceník k 1.3.2007, ale ten tvůj dotaz také neřeší, co si osobně pamatuji asi u 50 karet tak se doplácelo 400,-Kč za novu a posléze za NC + stvéčka dalších 200,- Kč, ten kdo se vykašlal na novu (doplatek) po nějakém období si aktivoval NC + stvéčka doplácel včetně novy pouze 200,- Kč (bez záruky)
Neodpustím si poznámku, že těch tarifů bylo a ke tolik, že by se v tom člověk opravdu vyznal!!!(ironie)
uživatel
Babui
25.01.2009, 14:32.24

Tak už se mi to podařilo na googlu najít. Opravdu se doplácelo 400 jen za novu. Ale řeknu ti těch tarifů už Gital tedy měl.
uživatel
Oskarek1
25.01.2009, 14:35.28

tak, je to tak...
To byla historie...jinak dnes se můžeš přes "Rychlá aktivace" mrknout kolik budeš doplácet + 1měsíc Géčko zdarma
uživatel
Babui
25.01.2009, 14:41.24

Jo dík za typ. Už jsem na ty stránky zavítal a je to dobře udělané. I Skylink má něco podobného, ale tam mi nabízí abych si za 199 aktivoval novu cinenu a STV. Jenže for je v tom, že jsem kartu registroval v době kdy už byly tyto stanice v základu. Ještě to musí doladit.
uživatel
Oskarek1
25.01.2009, 14:52.45

jj, prosím
uživatel
Babui
25.01.2009, 15:04.43

RE: gital historie

Ano, čert aby se v tarifech u Gitalu vyznal.

Co já si pamatuju začátky, tak nejprve se prodávala karta za 999,- a k tomu registrace za 200,- ..... až 1000,- a za ten litr to bylo pouze na 3 roky. Až asi po půl roce vytáhli neomezený tarif pro programy ČT a Primu, karta tenkrát stála opět 999,- a za 1000,- byla neomezená regisrace.
Poté dovlekli na sat Nohu a dokud měli monopol (Novy), tak rušili neomezený tarif na tarif 3 roky vč. Novy. Poté se po obstrukcích Gitalu podařilo Skylinku připojit Nohu a monopol padl, za 200,- byl vymyšlen nový tarif, který celou tu komedii převedl zpět na neomezenou dobu.
Atd., atd., atd. následoval další tarify ..... :-/ :-/ :-/
uživatel
Zip
25.01.2009, 15:17.43

@Zip
Ta tvoje nenávist je už fakt dost úsměvná :laughing: ;)
uživatel
Tomik535
25.01.2009, 15:24.22

když jsem 23.04.2007 kupoval v Omku kartuGital limitovaná série s Novou tak stala 2348kč.
uživatel
miku
25.01.2009, 15:24.31

@Tomík535
rád tě vidím, bylo to stručné shrnutí historie-chaos, kterým jsme si prošli...
@Zip
také tě rád vidím,
ano tak to to bylo, co bude je ve hvězdách a v Media Vision
uživatel
Babui
25.01.2009, 15:27.32

byla to jarni série bezčasového omezení
uživatel
miku
25.01.2009, 15:27.53

U TaT tarif zostal jeden,ale doplacalo sa za dalsie programy tiez..u Gitalu to rozlisili aj nazvom tarifu
uživatel
Blooddog
25.01.2009, 15:30.18

Ahoj, dnes končím, možná na chvíli po hokeji. Příští týden už snad vyleze oskárek, tak zas budu smolit venku.
Aspoň tady nějakým Gejzům nepolezu na nervy.. ;) Hoj
uživatel
Tomik535
25.01.2009, 15:41.18

Tomik535

To není nenávist, to je konstatování. Já nemám nic proti Gitalu, i já s Gitalem spolupracuju, jen jej srovnávám s jeho nejbližší konkurencí a upozornňuju na vážnější rozdíly.
Je to čistě jejich věc, jak to vedou, mají i dobré prvky (kupóny). Je to soukromá fa, může rýžovat jak chce, pokud si jejich produkt někdo koupí a je ochotný neustále něco měnit, doplácet ....
Třeba ty moje kecy někomu ulehčí rozhodování, protože to, že musí za nějaký čas přecházet na jiný tarif, když konkurence to má zdarma, ho může naštvat, ovšem už je pozdě, 2 litry jsou již v luftě! :)))
A že ty moje kecy nejsou plané svědčí to, že nikdo nebyl schopen mě přesvědčit o opaku! :-/ :-/

Ahoj Babui
já doufám, že Media Vision to povede rozumněji
uživatel
Zip
25.01.2009, 15:48.12

@Zip

jakým způsobem dodávají HBO,spectrum a další na orbit to asi ruzuměji nepovedou, ale držím palce
uživatel
Babui
25.01.2009, 15:55.59

Babui

Ano, tady by museli provideři, kteří od nich přebírají signál zmíněných stanic k distribuci, řádně přitlačit, že chtějí za Své prachy kvalitu. To je ovšem začarovaný kruh, dokud budou platit, tak je k lepšímu nedonutí.....

Jinak si myslím, že je jediné štěstí, že se závazků po Gital s.r.o. ujala firma z oboru, nicméně jména splečníků nevěstí nějakou radikalní změnu marketingu. :-/ :lookaround:
uživatel
Zip
25.01.2009, 16:15.53

Zip

"Je to čistě jejich věc, jak to vedou, mají i dobré prvky (kupóny). Je to soukromá fa, může rýžovat jak chce, pokud si jejich produkt někdo koupí a je ochotný neustále něco měnit, doplácet ...."

tak isto to je aj u konkurencie...tiez je treba doplacat za urcite programy..je to uplne to iste...takze nezavadzaj
uživatel
Blooddog
25.01.2009, 17:26.47

Zip

Re: nikdo nebyl schopen mě přesvědčit o opaku!

U tebe to je opravdu bezpředmětné, u nás jezdí jedna kobyla a na očích má postranní klapky, tak mu říkám ahoj zipe. :)))
uživatel
kuba
25.01.2009, 20:31.38

kuba :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))

ale jinak nic proti zipum nemám:-)

;)
uživatel
cb21
25.01.2009, 20:33.43

Blooddog
Ano, i u Skylinku jsou doplatky. Mají ovšem pevně daný rámec a nikdo s tím nehýbe a nevymýšlí furt něco nového, nenutí mermomoci přechody na tarify, např. kvůli TV Barrandov, která je u konkurence zcela bezplatná, ničím nepodmíněná ..... Platí to jak pro jednorázové doplatky, tak pro MULTI, HD i prémiovky. Každému je jasné co za co dostane!
Nebudu popisovat znovu celou Gital anabázi, poznámku si neodpustím k poslední vychytralosti SMS.

@kuba
No vidíš, já klapky nemám, já mám oči otevřené, možná až moc :))) :))) :)))
uživatel
Zip
25.01.2009, 20:41.43

Á cb21, tak copak nám řekneš k historii Gitalu? Asi nic, že? Nicméně pokud nám chceš něco sdělit, tak si přečti zadání!! :))) :))) :)))

PS: kvalitní zip, je k nezaplacení :))) :))) :)))
uživatel
Zip
25.01.2009, 22:44.26

Re: nevymýšlí furt něco nového, nenutí mermomoci přechody na tarify, např. kvůli TV Barrandov, která je u konkurence zcela bezplatná, ničím nepodmíněná .....
Chceš snad říct, že kvůli Barrandovu jsme museli měmit tarif???????????? To si snad děláš (nevhodné slovo)ky, Ne????????
Nakonec i zcela zbytečná byla i SMSka, rozeběhlo se to všem bez problémů. Sice déle, ale přeci. On skylink nikdy neměl technickej problém??????? Ale zcela jistě kecáš! Tarif nebylo třeba měnit!
uživatel
kuba
25.01.2009, 23:10.11

kuba

Já fakt nevím, bude to chtít sundat ty klapky z očí. :))) :)))

Opravdu věříš tomu, že to byl technický problém -
1. proč potom Jojku rozjeli bez problému,
2. proč vydávali nesmyslný SMS-kový návod v první minutě vysílání.
3. Proč napsali v první minutě vysílání, že TV Barrandov bude na všech kartách jen 30 dní, poté jen s tarifem neomezeně, když v prosinci vydali zprávu, že TV Barrandov bude zdarma všem majitelům karet Gital .......

Pamatuj, že pokud nedodrží, co slíbili v prosinci, bude kolem 10. února veselo! :O :O
uživatel
Zip
25.01.2009, 23:39.22

Zip

Barrandov pojde na tarifoch Standard CZ a Neplacene programy neomezene...
uživatel
Blooddog
25.01.2009, 23:42.17

A tarif,ktoreho sa to tyka,Zaklad uz vela ludi nema,takze veselo urcite nebude
uživatel
Blooddog
26.01.2009, 07:14.14

Blooddog

Necháme se překvapit, teď jsem si to znovu přečetl, nějak mi ten Standard CZ vypadl (nebo jej rychle doplnili)!
Nic to ovšem nemění na první informaci, že to mělo být zdarma na všech, bez ohledu na tarif!
uživatel
Zip
26.01.2009, 08:46.30

Zip

Bolo to tam od zaciatku,treba len poriadne citat
uživatel
Blooddog