| 25.01.2009, 17:13.26 | |
instalacia Satelituahoj vsem,,,Chcel by som vas o nieco poprosit,ak by to slo,,(hocikto),,,,,seriozne,,,aj firma ak by ta montaz paraboly nebola nejak draha pre nu,, chodim tu na parabolu casto a vidim ze je tu kopec ludi z Ciech,,, Mam(SK)kamosku v PRAHE,,,,(zije tam a pracuje) bohuzial ja som v zahranici (UK),, a ona by chcela nejaky satelit na SK/CZ link,(to este upresnime),(pravdepodobne aj cesku aj slovensku kartu,,,trebars gital a skylink,,) ide mi o to aby niekto kupil satelit,,prisiel k nej a samozrejme ho komplet nainstaloval,,(cize navrtat,nahodit niegde parabolu,(vonku na balkon alebo stenu,neviem,nevidel som jej byt,+nastavit programy) pretoze ona tomu absolutne nerozumie a tiez nema nikoho v okoli kto by to vedel,, ,,,a ja tak skoro domou taktiez nepojdem,, slo by to? (niekto)alebo sa ma obratit radsej na nejaku firmu??? samozrejme nie zadarmo,,,kto to spravy nech povie zakolko,, vopred dakujem za odpovede. |
![]() markes |
| 25.01.2009, 20:11.18 | |
RE: instalacia Sateliturad by som sa toho ujal ale do prahy mam zhruba 500kmnapis aspon kolko ma rokov ak je mlada mozno by to niekto nasteloval |
![]() rudo281 |
| 25.01.2009, 20:38.14 | |
RE: instalacia SatelituTak ať napíše satman(zavináč)bluetone.czR^ |
![]() alda |